Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Villa

Original Sokos Hotel Villa on tunnelmallinen ja kodikas putiikkihotelli Tampereen sydämessä. Vanhaan viljamakasiiniin tyylikkäästi rakennetun hotellin jokainen huone on yksilöllinen. Design ja kädentaito ovat läsnä kaikkialla hotellissa: voit istahtaa esimerkiksi palkitulle Kola-tuolille tai RAR-klassikkokeinutuolille ja kääriytyä ihanan lämpimään käsinkudottuun torkkupeittoon. Hotelli Villa tarjoaa vierailleen pieniä elämänmakuisia nautintoja, ja siellä majoittuessasi voit nauttia myös vieressä sijaitsevan Solo Sokos Hotel Torni Tampereen monipuolisista palveluista. Villa onkin tarjonnaltaan pieni suuri hotelli.

Tervetuloa rentoutumaan ja ihastumaan Original Sokos Hotel Villaan!

location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
parking
puhelin
+358 20 1234 633 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7841 203
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Hyvällä paikalla, siisti ja persoonallinen. "isompi" hotelli Torni ihan vieressä, jossa muita palveluita jos tarve (esim Moro baari ja ravintola). Parkkipaikka kätevä.

Miellyttävin hotellivierailu, jonka olen koskaan tehnyt! Asiakaspalvelu oli aivan omaa luokkaansa, hotelli oli siisti ja viimeisen päälle tyylikäs. Villasta oli kaukana hotelleille tyypillinen kolkkous, sillä se on päinvastoin todella lämminhenkinen kokonaisuus! Aivan varmasti vierailemme uudelleen.

Sokos Hotel Villa on takuuvarma, miellyttävän majoittumisen tarjoava kodikas hotelli. Harvoin tulee vierailtua hotellissa, jossa koko henkilökunta vastaanottavaisuudellaan ja asiakaspalvelullaan takaa positiivisen asiakaskokemuksen.

Netistä poimittua