Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Rikala

Original Sokos Hotel Rikala sijaitsee Salon ydinkeskustassa, joen rannalla, torin kuhinan kupeessa ja ostoskadun varrella. Hotellissa on valittavana viihtyisiä standard-huoneita tai paremmin varusteltuja superior-huoneita. Rikalassa on kätevästi kaikki palvelut saman katon alla - majoitusta, kokousta, saunomista, herkuttelua ja hauskanpitoa!

Tirisevän hyvä ravintola Rikala Bar & Grill toivottaa tervetulleeksi juhlijat ja nautiskelijat aamusta yömyöhään. Ruokaa, juomaa, viihdettä, kattavat kokous- ja juhlapalvelut sekä kaupungin monipuolisin kesäterassi keskellä Saloa.

location
Asemakatu 15 24100, Salo
location
Asemakatu 15
24100, Salo
directions
parking
puhelin
fax
+358 2 7333 188
Yleistä Sijainti
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Huoneet

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Kotoisa kahden hengen huone. Kaikissa huoneissa on silitysvälineet, erilliset vuoteet sekä runsaasti työskentelytilaa. Kaunis näkymä joelle päin ja skandinaavisen hillitty väritys tuovat mielenrauhaa.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Mukava kahden hengen huone, jossa on tilaa myös yhdelle lisävuoteelle. Kaikissa huoneissa on silitysmahdollisuus, erilliset vuoteet sekä runsaasti työskentelytilaa. Kaunis näkymä joelle päin ja skandinaavisen hillitty väritys rauhoittavat mieltä.

Superior Twin

Erilliset vuoteet

Viihtyisä ja tilava Superior -luokan huone kahdelle hengelle. Huoneessa on silitysmahdollisuus, suihku sekä hyvät työskentelytilat. Kaunis näkymä joelle päin rauhoittaa mieltä

SuperiorX Twin

Erilliset vuoteet, Sauna

Viihtyisä ja tilava Superior-huone kahdelle hengelle. Kylpyhuoneessa on oma sauna ja suihku rentouttaviin hetkiin. Erilliset vuoteet mahdollistavat virkistävät yöunet molemmille. Huoneen muuhun varustukseen kuuluu taulu-TV, silitysmahdollisuus sekä hyvät työskentelytilat.

Standard Single

Mukava yhden hengen huone, jossa on lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneissa on suihku sekä runsaasti työskentelytilaa. Skandinaavisen hillitty väritys luo rauhallisuutta huoneen ilmeeseen.