Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Rikala

"Sillan kulmas ja tori varrel – ain kauppa tehty!"

Original Sokos Hotel Rikala sijaitsee Salon ydinkeskustassa, joen rannalla, torin kuhinan kupeessa ja ostoskadun varrella.

Huoneiden harmoninen tunnelma houkuttelee sinut viihtymään. Sisustus on harkittu kokonaisuus, jossa värisävyt, materiaalit ja kalusteet sopivat saumattomasti yhteen. Huoneet on varustettu Familonin vuoteilla, joissa koet täydellisen maittavat unet. Huoneesta löydät mukavasti laskutilaa matkatavaroille ja reilusti säilytystilaa ripustettaville vaatteille.

"Tiesiks muute?"

Uusitussa ja viihtyisässä hotellin aulassa voit nauttia kupin kuumaa kahvia tai teetä! Lobby Bar on passeli paikka rentoutua yksin tai ystävien kanssa, nauttia kuohuvat ennen illanviettoa tai piipahtaa yömyssylle. Aulashopin valikoimasta löydät virvokkeita sekä suolaisia ja makeita pikkunälkään ympäri vuorokauden.

Oli sit kyse taksi tilaamisest, kaupunginkartast tai unohtuneest hammasharjast – Ni tul meil respa ni me autet sunt!

Kaikki kolme parkkialuettamme ovat veloituksetta käytettävissäsi aivan hotellin kyljessä.

Ravintolamme Rikala Bar&Grill tarjoaa aitoja makuja rennossa ja tyylikkäässä miljöössä. Annokset on rakennettu rakkaudella ja alusta asti käsityönä.

Tul ihmees kurkkama meit, täst määki tykkän! – toivotta respa flika ja poja

location
Asemakatu 15 24100, Salo
Asemakatu 15
24100, Salo
parking
puhelin
fax
+358 2 7333 188

Asiakaspalautteet

Todella mukavat oltavat ja henkilökunta teki siitä vielä mukavampaa. Aamiainen oli myös todella hyvää ja paljon vaihtoehtoja. Paras hotelliaamupala ikinä! Yllättävän moderni ja siisti sisustus, kiva sijainti.

Rikalassa aina mukava käydä, palaamme varmasti uudelleen.Kiitos ihana henkilökunta ja kiitos myös hyvästä ruuasta ravintolassanne.

Suomen parasta palvelua! Respasta lähtien, siivoojat sekä keittiön henkilökunta. Noh.. kahvi respan automaatista ei maistunut minulle, mutta ei muuta parannettavaa. Teiltä löytyy ystävällisyyttä, juttelette, annatte vinkkejä. Olen matkustanut Australiaa myöten, joten vertailukohtaa löytyy. OLETTE YKKÖSIÄ! kiitos!

"Hotelli oli kotoisa ja viihtyisä! Kaikki ruoat olivat loistavia, asiakaspalvelu oli 10+ ja jopa koiramme oli huomioitu pienin lahjuksin, kiitos siitä :) Koirahuone oli aavistuksen tyhjähkö (ymmärrän toki kyllä miksi), sängyt olivat todella hyvät ja mies kehui, että paras nojatuoli koskaan hotellihuoneessa. Kiitos kivasta hotellikokemuksesta :)"

Ystävällinen henkilökunta ja pääsin saunaan, vaikka majoitusajankohtaan ei saunavuoro osunut. Huone siivottiin hyvin hotellissa oloni aikana. Sijainti hyvä ja kaikki palvelut lähellä. Ravintola viihtyisä ja hyvä ruoka ja palvelu. Rauhallinen majoituspaikka ja tyylikkäästi remontoitu hotelli.

Kesämatkan yksi pysähdyspaikka Salossa. Kiva ja siisti hotelli. Ystävällinen ja osaava henkilökunta.
Aamiainen hyvä, monipuolinen ja runsas. Mikään ei loppunut kesken ja istumapaikkoja oli runsaasti.
Ravintolan ruoka oli tosi herkullinen. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla ja majoittujille on ilmainen pysäköinti.
Suosittelen.