Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone, josta löytyy kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun ja hyvään yöuneen. Huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Huoneen varustukseen kuuluu mm. minibaari, taulu-tv ja ilmainen langaton nettiyhteys.

Superior King

Etsi vapaita huoneita

Tyylikäs Superior - huone sijaitsee hotellin ylimmissä kerroksissa. Kotimainen Superior -vuode tarjoaa hyvät yöunet ja kylpytakissa ja tohveleissa rentoudut päivän askareiden päätyttyä. Huoneen varustukseen kuuluu mm. taulu-tv, tallelokero, ilmainen langaton nettiyhteys sekä teen ja kahvinkeittomahdollisuus.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Mukava kahden hengen huone, josta löytyy kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun ja hyvään yöuneen. Huoneen varustukseen kuuluu mm. minibaari, taulu-tv ja ilmainen langaton nettiyhteys. Perheen pienemmille myös mahdollisuus lisävuoteeseen. Huoneessa huonekohtaisesti säädettävä jäähdytys.

Suite

Ranskalainen parveke, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Vaakunan sviitissä juhlistat vaikkapa merkkipäivääsi ja nautit tasokkaasta majoituksesta. Sviitin makuuhuoneessa yövyt muhkeassa vuoteessa ja sieltä on käynti omaan kylpyhuoneeseen, josta löytyy sauna, amme ja erillinen suihku. Olohuoneessa on sohvaryhmä ja tilaa vaikkapa vapaamuotoiselle illanvietolle tai kokoukselle. Mahdollisille vieraille löytyy oma wc sisäänkäynnin vieressä. Huonevarusteluun kuuluu mm. kahvinkeitin, taulu-tv sekä olo- että makuuhuoneessa sekä huoneistokohtaisesti säädettävä jäähdytys. Suunnittelija Asta Granberg on toteuttanut sviitit kahdella eri teemalla: Saimaa ja Mannerheim. Kumpi kiehtoo enemmän?

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone ja sen muhkea parivuode tarjoavat kaiken tarvittavan hyvään yöuneen. Huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle tai aikuiselle.

Superior King, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja moderni Superior - huone, jossa on mukava viettää yö vaikka koko perheen voimin. Miellyttävä kotimainen Superior -vuode takaa hyvät yöunet ja lisävuoteet sopivat runkopatjarakenteen ansiosta erinomaisesti myös aikuisille. Huoneistokohtainen jäähdytysjärjestelmä pitää huolen mieluisasta lämpötilasta. Huonevarustukseen kuuluu mm. taulu-tv, tallelokero, ilmainen langaton nettiyhteys, kylpytakit ja -tossut sekä teen ja kahvinkeittomahdollisuus.

Economy Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Mukava kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet. Kaikissa huoneissa on suihku, taulu-tv ja, ilmainen langaton nettiyhteys sekä huonekohtainen jäähdytys. Huoneet sijaitsevat yöravintolan läheisyydessä. Ravintola on avoinna ke, pe ja la.

SuperiorX King, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavassa ja hyvinvarustellussa SuperiorX - huoneessa on kaikki mitä tarvitset hyvään yöuneen. Huoneen sisustuksellisia yksityiskohtia ovat moderni värimaailma ja klassinen muotokieli. Suunnittelusta on vastannut Asta Granberg. Huonevarustukseen kuuluu mm. kaksi sohvatuolia, 48" taulu-tv, leveä Superior -vuode, kylpytakit ja - tossut sekä huoneistokohtaisesti säädettävä jäähdytys.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Vain suihku, Parivuode, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Hyvinvarusteltu Superior - huone sijainti hotellin ylimmissä kerroksissa. Huoneen uudistetussa ilmeessä on myös palanen Päämajakaupungin historiaa. Huoneistokohtaisella jäähdytyksellä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Huoneen varusteluun kuuluu mm. taulu-tv, tallelokero, ilmainen langaton nettiyhteys, kylpytakit ja - tossut sekä teen ja kahvinkeittomahdollisuus.