Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Alexandra

Uuden aallon Alexandra Jyväskylän ytimessä

Ori­gi­nal Sokos Hotel Alexan­dras­sa yh­dis­ty­vät pienen hotellin välitön tunnelma ja suu­ren ho­tel­lin mo­ni­puo­li­set pal­ve­lut. Meil­lä viih­ty­vät niin lo­ma­reis­sus­sa ole­vat lap­si­per­heet kuin työ­mat­kai­le­vat ko­kous­asiak­kaat­kin. Pal­ve­lem­me Jy­väs­ky­län ydin­kes­kus­tas­sa Mat­ka­kes­kuksen naapurissa, lähellä messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljonkia, Jyväsjärven satamaa, keskustan shoppailupaikkoja ja kulttuurielämyksiä.

Laajasti uudistetussa hotellissamme on laadukkaita huoneita jokaiseen tilanteeseen ja toiveeseen. Teemahuoneissamme näkyvät maakunnalliset ylpeytemme, muun muassa arkkitehti Alvar Aalto. Myös keskisuomalainen luonto ja maisemat ovat vahvasti läsnä huoneissamme – sisustustekstiilien, -materiaalien ja -värien lisäksi esimerkiksi valokuvatauluina.

Meillä on toistakymmentä erilaisiin tarpeisiin taipuvaa kokoustilaa, joista osa on vastikään uudistettu innovaatioihin ja inspiraatioihin kannustaviksi. Ravintoloissamme vaalimme paikallisuutta ja käytämme paljon lähialueen tuotteita. Saunaosastollamme on Sauna from Finland ry:n laatusertifikaatti.

Keskisuomalainen vieraanvaraisuus on meille sydämen asia. Meillä vierailusta mieleesi jää tunne välittämisestä ja huolenpidosta.

location
Hannikaisenkatu 35 40100, Jyväskylä
Hannikaisenkatu 35
40100, Jyväskylä
parking
puhelin
+358201234642 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358107851003

Asiakaspalautteet

Olimme ensimmäistä  kertaa Alexandrassa ja olimme kuin kuningaspari. Myös syntymäpäivät huomioitiin. Kiitos!

Palvelu vastaanotossa ystävällistä ja iloista. Huone tilava, ilma raikas ja vuode mukava. Aamiainen maukas ja monipuolinen. Erinomainen kokemus. Alexandrasta tuli uusi suosikkihotellimme Jyväskylässä.

Henkilökunta oli iloista ja tunsin itseni tervetulleeksi jo heti kun astuin hotellin aulaan. Jalossa ja aamiaisella sekä lounaalla oli sama iloinen ja tervetullut olo.

Täydellinen sijainti kaupungin keskustassa liikenneyhteyksien välittömässä läheisyydessä. Pysäköintitilaa on riittävästi autolle ympäri hotellia.

Hotellilla on persoonallinen tyyli! Runot, sitaatit, valokuvat ja hyvä viinivalikoima aulabaarissa.

Omat tervetulopussukat ja juomakuppi koirille, loistava tapa toivottaa myös nelijalkaiset matkustajat tervetulleiksi. Aamupala oli maukas ja monipuolinen!

Netistä poimittua

Kun yleensä hotelliin majoittuessa on edessä yhdellä silmäyksellä läpi skannattu kompakti huone, oli Alexandran lukaalimme aivan eri maata. Pitkään suorakulmion malliseen huoneeseen mahtui ilmavasti reippaan kokoinen keittiönurkkaus suurine ruokapöytineen, lasten nukkumapaikaksi muutettu sohvaryhmä, kääntyvä tv-väliseinä, parivuode huoneen päässä sekä tietysti wc- ja peseytymistilat saunoineen ja poreammeineen.

Koko Home at Last - bloggauksen löydät täältä.

 

 

... Aamiaisella näkyi myös paljon hymyilevää, hyviä huomenia toivottelevaa henkilökuntaa täyttämässä leipäkoreja (lähileipää tottakai!), annostelemassa lapsille puuroa ja siistimässä paikkoja. Henkilökunta oli muutenkin tosi mukavaa niin hotellissa kuin sen ravintoloissakin...

Kalaa&Kukkoa - blogiin pääset tästä.