Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Alexandra

Välittämistä ja huolenpitoa

Original Sokos Hotel Alexandra – kokousvieraiden ja lapsiperheiden suosima monipuolinen ja lämminhenkinen hotelli Jyväskylän keskustassa.

Original Sokos Hotel Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Meillä viihtyvät niin lomareissussa olevat lapsiperheet kuin työmatkailevat kokousasiakkaatkin.
Hotellimme viihtyisyys perustuu nuorekkaaseen ja kodinomaiseen tunnelmaan, välittämiseen ja huolenpitoon jokaisesta asiakkaasta. Meillä vierailusta mieleesi jää mukavia ajatuksia ja lämmin läikähdys sydänalassa. 

Meille on helppo tulla. Palvelemme 130 000 asukkaan Jyväskylän ydinkeskustassa Hannikaisenkadulla, liki Matkakeskusta vastapäätä. Autolla saapuvalle löytyy hotellin sisäpihalta pysäköintitilaa, ja parkkihalli on lähellä kadun toisella puolella.
Meiltä on myös helppo lähteä tutustumaan Jyväskylän muuhun tarjontaan. Muutaman minuutin kävelymatka katettua käytävää pitkin johtaa maankuuluun messu- ja kongressikeskukseen, Jyväskylän Paviljonkiin. Yhtä lähellä ovat Jyväskylän keskustan shoppailupaikat ja kulttuurielämykset, esimerkiksi kaupunginteatterin esitykset, Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset sekä Päijänne-risteilylle sinut vievät risteilyalukset.
 

 

 

location
Hannikaisenkatu 35 40100, Jyväskylä
location
Hannikaisenkatu 35
40100, Jyväskylä
directions
parking
puhelin
+358201234642 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358107851003
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Olimme ensimmäistä  kertaa Alexandrassa ja olimme kuin kuningaspari. Myös syntymäpäivät huomioitiin. Kiitos!

Huoneet

Standard Queen

Parivuode

Kodikas ja rauhallinen parivuoteellinen huone. Kaikissa huoneissa on taulu - TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneista on näkymä rauhalliselle sisäpihalle.

Economy Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Kodikas ja toimiva kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet ja parkettilattia. Huoneiden varusteluun kuuluu TV, silitysvälineet ja minibaari. Kylpyhuoneissa on suihku

Economy Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Kodikas ja toimiva huone, jossa on parkettilattia ja erilliset vuoteet kolmelle. Huoneiden varusteluun kuuluu TV, silitysvälineet ja minibaari. Kylpyhuoneissa on suihku

Standard King

Parkettilattia, Parivuode

Laadukkaasti ja tyylikkäästi sisustettu huone, jossa on leveä parivuode ja parkettilattia. Näissä huoneissa on taulu-TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Lisävuodemahdollisuus 1-2 lapselle.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Laadukkaasti ja tyylikkäästi sisustettu huone, jossa on erilliset vuoteet ja parkettilattia. Näissä huoneissa on taulu-TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Kylpyhuoneissa on suihku

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Laadukas ja tilava huone, jonka oma sauna ja leveä parivuode rentouttavat kiireisimmänkin matkalaisen. Huoneen varusteluun kuuluu taulu-TV:n, minibaarin ja silitysmahdollisuuden lisäksi parkettilattia ja Cupsolo-kapselikahvinkeitin.

Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parveke, Parivuode, Sauna

Tässä huoneessa yhdistyvät laatu, nykyaika ja hemmottelu. Sviitin oma parveke tarjoaa upeat näkymät Jyväsjärvelle yli kaupungin kattojen. Suihku kahdelle, oma sauna ja kylpyamme takaavat käyttäjälleen rentouttavia hetkiä. Huoneessa on oma keittiönurkkaus ja iso ruokailupöytä. Huoneen muita varusteluja ovat Cupsolo-kapselikahvinkeitin, parivuode ja parkettilattia. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus 1 - 2 lapselle.