Menu

Lemmikit

Lemmikkihuoneita meillä löytyy standard-huoneista, superior-huoneista ja lemmikit ovat myös tervetulleita toiseen junior suiteistamme.

Ilmoitathan lemmikin saapumisesta jo varausvaiheessa soittamalla tai sähköpostilla. Näin osaamme varata teille sopivan lemmikkihuoneen. Lemmikkihuonelisä 15 €/  huone / vrk. (S-Card-jäsenille veloituksetta majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).

Jätäthän vieraillessasi terveiset hotellimme vastaanotosta löytyvään lemmikkien vieraskirjaan. On myös enemmän kuin suotavaa antaa lemmikin käydä tervehtimässä vastaanoton henkilökuntaa…

Saapuessanne hotelliin koiravieraita odottaa Best Friend-tervetuliaiskassi. Hotellin vastaanotossa kerromme mukavimmat ulkoilureitit lemmikin kanssa.

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan:

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä.
  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä, ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla oma kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan/-häkissään.
  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä.
  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa.
  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.
  • Käytä "lemmikki huoneessa" -kylttiä hotellihuoneen oven ulkopuolella.

MAU JA HAU - Tervetulloo!

puhelin
Soita +358 10 7856 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Louhenkatu 4 74100, Iisalmi
location
Louhenkatu 4
74100, Iisalmi
directions
parking