Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Upeat näköalat Helsingin kattojen yllä.
Tähän kauniiseen huoneeseen majoittuu tilavasti kaksi vierasta. Huoneiden isoista ikkunoista ihailet Helsingin urbaania sykettä kellonajasta riippumatta. Vaakunan uusitut huoneet edustavat aitoa 1950-luvun muotokieltä, modernilla luksuksella lisättynä. Näköalasi on joko Mannerheimintielle, Postikadulle tai Asema-aukiolle. Osa huoneista on erittäin rauhallisia sisäpihan huoneita ja osaan näistä huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet.

SuperiorX King

Etsi vapaita huoneita

Vaakunan uusi SuperiorX on tilava huone hotellin ylimmässä huonekerroksessa.
Majoituksen kruunaa Mannerheimintien ylle ulottuva oma tilava parveke tyylikkäine kalusteineen ja sieltä avautuva näkymä Helsinkiin. Sisustuksen yksityiskohtiin kuuluvat arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelemat alkuperäiset design-nojatuolit sekä muotoilija Paavo Tynellin alkuperäiset valaisimet.
Kaipaatko yksityisyyttä mutta haluat kuitenkin olla keskellä helsinkiläistä elämänmenoa? Varaa huoneaamiainen tai -illallinen ja nauti omalla parvekkeellasi. Superior X -huoneen varustukseen kuuluu 180 cm leveä, ylellinen King Size -vuode, ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Rauhallista asumista.
Standard queen on kodikas ja rauhallinen huone yhdelle tai kahdelle. Huoneet sijaitsevat sisäpihan puolella. Vaakunan uusituissa huoneissa on kauniita yksityiskohtia, kuten huoneiden seinillä lentävät rauhankyyhkyt ja talon omalla alkuperäislogolla varustetut koristetyynyt. Väritys edustaa 50-luvun klassista värimaailmaa. Standard queen -huoneen varustukseen kuuluu 160 cm leveä Queen size -vuode, jossa nukkuu yksin leveästi ja kaksin sopivasti. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Osaan näistä huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita. Lisävuoteita tai matkasänkyjä ei ole saatavilla standard queen-huoneisiin. Tervetuloa aidoimpaan funkkishotelliin Helsingin sydämeen!

Standard king

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäästi talon alkuperäistä 1950-luvun henkeä kunnioittaen uusittu standard King -huone sijaitsee klassikkohotellin kahdeksannessa kerroksessa. Majoituksesi kruunaa hieno Helsinki-näköala ympäri kaupunkia. Vaakunan uusituissa huoneissa on kauniita yksityiskohtia, kuten huoneiden seinillä lentävät rauhankyyhkyt ja talon omalla alkuperäislogolla varustetut koristetyynyt. Väritys edustaa 50-luvun klassista värimaailmaa. Näissä tilavissa huoneissamme on 180 cm leveä ylellinen King size -parivuode. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Tervetuloa aidoimpaan funkkishotelliin Helsingin sydämeen!

Superior Queen

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäästi talon alkuperäistä henkeä kunnioittaen uusittu Superior Queen -huoneemme sijaitsee vuonna 1952 avautuneen klassikkohotellin ylimmässä huonekerroksessa. Majoituksesi kruunaa hieno Helsinki-näköala, jota voit ihailla omalta upealta parvekkeeltasi käsin. Sisustuksen yksityiskohtiin kuuluvat arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelemat alkuperäiset design-nojatuolit sekä muotoilija Paavo Tynellin alkuperäiset valaisimet. Superior Queen -huoneista avautuvat Helsinki-näkymät joko Asema-aukion, Kaivokadun tai Postikadun suuntaan. Huoneessa on 160 cm leveä Queen Size -parivuode. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Perheen ja ystävien kanssa kaupunkilomalle.
Tähän kauniiseen huoneeseen majoittuu yhdestä kolmeen vierasta. Lisävuode, joka sopii aikuiselle tai lapselle, aukeaa näppärästi seinästä, joten se ei vie päivällä huoneessa oleskelulta tilaa. Kahdeksannen kerroksen huoneiden ikkunoista aukeavat kauniit Helsinki-näköalat. Vaakunan uusitut huoneet edustavat aitoa 1950-luvun muotokieltä, modernilla luksuksella lisättynä. Näköalasi on joko Mannerheimintielle, Postikadulle tai Asema-aukiolle. Osa huoneista on erittäin rauhallisia sisäpihan huoneita. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Lasten ja myös aikuisten iloksi suosittelemme vaahtokylpyä!

Vaakuna Suite

Etsi vapaita huoneita

Loistelias kulmasviitti Helsinki-näköalalla ja saunalla. Helsingin Original Sokos Hotel Vaakuna on arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelema funkkistyylin taidonnäyte. Vuonna 1952 avautuneen hotellin loisteliain sviitti on iso saunallinen kulmasviitti. Kaarevan hotellirakennuksen sviitistä aukeavat upeat Helsinki-näkymät Kiasman ja eduskuntatalon suuntaan, joita voit ihastella suoraan myös upeasta King Size-vuoteesta. Saunasviitissä on oma makuuhuone erillisellä pukeutumistilalla, sekä tilava olohuone sohva- ja ruokailuryhmineen. Tämä yli 80 neliöinen sviitti sopii hyvin jopa kahdeksan hengen kokouksiin, laadukkaiden työlounaiden tai juhlavien illallisten järjestämiseen. Väritys edustaa 50-luvun klassista värimaailmaa ja iso ikkunarivistö tuo sviittiin paljon valoa. Saunasviitissä on 200 cm leveä, laadukas King Size -vuode, kahvikone sekä kylpyvarusteet. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, kahvin- ja vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet.

Ei kuvaa

SUPERIOR KING

Etsi vapaita huoneita

Tähän kauniiseen ja tilavaan huoneeseen majoittuu yhdestä kolmeen vierasta. Huoneessa on 200 cm leveä ylellinen King size –parivuode. Huoneessa on myös lisävuode, joka sopii aikuiselle tai lapselle. Lisävuode aukeaa näppärästi seinästä, joten se ei vie päivällä huoneessa oleskelulta tilaa. Kuudennen kerroksen huoneiden ikkunoista aukeavat kauniit Helsinki-näköalat, joista nautit isoilla ikkunalaudoilla istuskellen. Vaakunan uusituissa huoneissa on kauniita yksityiskohtia, kuten huoneiden seinillä lentävät rauhankyyhkyt ja talon omalla alkuperäislogolla varustetut koristetyynyt. Väritys edustaa 50-luvun klassista värimaailmaa. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja huonevarustukseen kuuluu kylpytakit ja –tossut, ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Lasten ja myös aikuisten iloksi suosittelemme vaahtokylpyä!

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tähän kauniiseen ja tilavaan huoneeseen majoittuu yhdestä kolmeen vierasta. Huoneessa on erilliset vuoteet ja lisävuode, joka sopii aikuiselle tai lapselle, aukeaa näppärästi seinästä, joten se ei vie päivällä huoneessa oleskelulta tilaa. Kuudennen kerroksen huoneiden ikkunoista aukeavat kauniit Helsinki-näköalat, joista nautit isoilla ikkunalaudoilla istuskellen. Vaakunan uusitut huoneet edustavat aitoa 1950-luvun muotokieltä, modernilla luksuksella lisättynä. Näköalasi on joko Mannerheimintielle, Postikadulle tai Asema-aukiolle. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja huonevarustukseen kuuluu kylpytakit ja –tossut, ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Lasten ja myös aikuisten iloksi suosittelemme vaahtokylpyä!

Friends & family suite

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Sviittiloma ystävien tai perheen kanssa.
Vaakunan funkkistyyliset tilavat Friends & Family - sviitit tarjoavat upeat Helsinki-näköalat. Osassa sviiteistä on olohuone ja makuuhuone. Olohuone ruokailuryhmineen muuntuu helposti perheen kanssa oleilusta, ystävien yhteiseen illanviettoon. Sviittien väritys ja tyyli edustavat 1950-lukua, ripauksella modernia luksusta. Sviittien makuuhuoneessa on leveä King Size – vuode. Sviitistä riippuen, huoneeseen mahtuu majoittumaan yhteensä 4-7 henkilöä. Yli neljän hengen varaukset tulee tehdä myyntipalvelun tai hotellin vastaanoton kautta.
Friends & Family - huoneeseen on helppo jäädä nautiskelemaan. Tilaa samppanjaa tai syötävää huonepalvelusta, rentoudu lämpimässä kylvyssä tai nauti olostasi Helsingin sydämessä. Käytössäsi on laajalla kanavavalikoimalla varustettu iso taulu-tv. Voit myös nauttia viihteestä Chromecastilla tai liittämällä TV:seen oman medialaitteesi.
Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen sisältyy ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Sviitissä varustukseen kuuluu myös kylpytakit ja -tossut sekä Capsulo – kahvinkeitin.

Business & romance suite

Etsi vapaita huoneita

Nämä upeasti uudistetut funkissviitit sopivat niin kahdenkeskisiin romantiikan täytteisiin hetkiin kuin tyylikkäisiin tapaamisiin työn merkeissä. Vaakunan sviiteissä on kauniita yksityiskohtia, kuten huoneiden seinillä lentävät rauhankyyhkyt ja arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelemat alkuperäiset design-nojatuolit. Sviittejä on monenlaisia; osassa rentoudut tyylikkäästi kalustetulla hulppealla parvekkeella ja osassa nautit suomalaisesta saunaelämyksestä. Kaikki upeat sviittimme sijaitsevat klassikkohotellimme kulmissa ja niistä on ihana katsella Helsingin elämää. Olohuone ruokailuryhmineen muuntuu helposti kokouksen, juhlavan illallisen tai laadukkaan työlounaan näyttämöksi. Aamiaisen voit tilata huoneeseen ja nauttia sen rauhassa joko vuoteessa tai olohuoneessa heräilevää kaupunkia katsellen. Sviiteissä on joko 180 cm tai 200 cm leveä, laadukas King Size –vuode. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, kahvin- ja vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Sviitissä varustukseen kuuluu myös kylpytakit ja -tossut ja kahvikone.

Upea kulmasviitti Helsinki-näköalalla ja isolla parvekkeella.
Helsingin Original Sokos Hotel Vaakuna on arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelema funkkistyylin taidonnäyte. Vuonna 1952 avautuneen hotellin upein huoneisto on ylimmän huonekerroksen iso saunasviitti, josta aukeavat upeat Helsinki-näkymät Kiasman ja eduskuntatalon suuntaan.
Kaarevan hotellirakennuksen kulmahuoneistossa on lukuisia yksityiskohtia, kuten huoneiden seinillä lentävät rauhankyyhkyt ja arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelemat alkuperäiset design-nojatuolit. Väritys edustaa 50-luvun klassista värimaailmaa ja isot ikkunat tuovat tilaan paljon valoa.
Saunasviitissä on oma makuuhuone sekä olohuone sohva- ja ruokailuryhmineen. Tila sopii hyvin myös kokouksiin ja yksityisten illallisten tai laadukkaiden työlounaiden järjestämiseen. Suomalainen saunaelämys täydentyy omalla parvekkeella vilvoitellen ja Helsingin elämää katsellen. Saunasviitissä on 180 cm leveä, laadukas King Size -vuode, kahvikone sekä kylpyvarusteet. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, kahvin- ja vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet.