Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Majoitu mukavasti aivan Helsingin ytimessä tässä kodikkaassa yhden hengen huoneessa. Ilmastoidun huoneen varustukseen kuuluu kätevä työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, tv, minibar sekä mukava sänky rentouttavia yöunia varten. Suihkulla tai kylpyammeella varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilava kahden hengen huone, josta upeat keskustanäkymät esimerkiksi Mannerheimintielle. Huoneen erilliset vuoteet tarjoavat rentouttavat yöunet kiireisenkin päivän jälkeen. Huoneen varustukseen kuuluu kätevä työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Suihkulla tai kylpyammeella varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja. Saatavilla myös kaksi esteetöntä invavarusteltua huonetta helppoon liikkumiseen. Lemmikki on myös tervetullut mukaan!

SuperiorX King

Etsi vapaita huoneita

Vaakunan uusi SuperiorX on tilava huone hotellin ylimmässä huonekerroksessa.
Majoituksen kruunaa Mannerheimintien ylle ulottuva oma tilava parveke tyylikkäine kalusteineen ja sieltä avautuva näkymä Helsinkiin. Sisustuksen yksityiskohtiin kuuluvat arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelemat alkuperäiset design-nojatuolit sekä muotoilija Paavo Tynellin alkuperäiset valaisimet.
Kaipaatko yksityisyyttä mutta haluat kuitenkin olla keskellä helsinkiläistä elämänmenoa? Varaa huoneaamiainen tai -illallinen ja nauti omalla parvekkeellasi. Superior X -huoneen varustukseen kuuluu 180 cm leveä, ylellinen King Size -vuode, ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone hienolla näköalalla esimerkiksi rautatieaseman tai Mannerheimintien suuntaan. Huoneessa on parivuode, jossa nukkuu yksin leveästi ja kaksin sopivasti! Huoneissa on ilmastointi, kätevä työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja valittavana on huone joko rentouttavan olon antavalla kylpyammeella tai virkistävällä suihkulla.

Superior Queen

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäästi talon alkuperäistä henkeä kunnioittaen uusittu Superior Queen -huoneemme sijaitsee vuonna 1952 avautuneen klassikkohotellin ylimmässä huonekerroksessa. Majoituksesi kruunaa hieno Helsinki-näköala, jota voit ihailla omalta upealta parvekkeeltasi käsin. Sisustuksen yksityiskohtiin kuuluvat arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelemat alkuperäiset design-nojatuolit sekä muotoilija Paavo Tynellin alkuperäiset valaisimet. Superior Queen -huoneista avautuvat Helsinki-näkymät joko Asema-aukion, Kaivokadun tai Postikadun suuntaan. Huoneessa on 160 cm leveä Queen Size -parivuode. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Vaakunan tilava kahden hengen huone erillisillä vuoteilla tarjoaa rentouttavat unet ja on erinomainen myös perheille avattavan vuodesohvan ansiosta. Lisävuode on sopiva kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Myös perheen lemmikki on tervetullut mukaan! Huoneen varustukseen kuuluu työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Suihkulla tai kylpyammeella varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja. Lasten ja myös aikuisten iloksi suosittelemme vaahtokylpyä!

Saunallinen Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Olympiavuonna 1952 avatun Vaakunan upea saunallinen kulmasviitti kutsuu sinut yöpymään tilavasti aivan Helsingin ytimeen! Sviitissä on oma sauna rentouttaviin hetkiin ja parivuode tai erilliset vuoteet mukavia unia varten. Kulmasviitistä on upeat näkymät kahteen eri ilmansuuntaan. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä kylpytuotteet kuuluvat sviitin varustukseen kuin myös kätevä työpöytä, vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, silitysvälineet, tallelokero, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Yksi sviiteistä on varattavissa lemmikin kanssa matkustaville ja tarvittaessa sviitin sohvasta saa lisävuoteen. Jos haluat erilaisen tilan pienelle kokoukselle kannattaa kokeilla kokoustaa sviitissä, kokousvarustus on tuotavissa sviittiin ja rauhallinen ilmapiiri on taattu!

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Original Sokos Hotel Vaakunan tilava ja viihtyisä kahden hengen superior huone, jossa on mukavat erilliset vuoteet hyviin yöuniin. Huoneessa on lisävuodemahdollisuus kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Lemmikki on myös tervetullut mukaan. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä kylpytuotteet kuuluvat huoneen varustukseen kuin myös kätevä työpöytä, vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, silitysvälineet, tallelokero, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja kylpyamme tai suihku.

Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Piristä arkeasi, työmatkaasi tai lomailua yöpymällä Vaakunan mahtavassa sviitissä! Tyylikkääseen sviittiin majoittuu tilavasti useampikin henkilö ja mieli lepää upeiden näköalojen äärellä. Sviitit sopivat myös pienten kokousten järjestämiseen. Huoneissa on joko parivuode tai erilliset vuoteet ja mukava sohva, josta saa lisävuoteen. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä kylpytuotteet kuuluvat tämän kulmasviitin varustukseen kuin myös kätevä työpöytä, vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, silitysvälineet, tallelokero, langaton internet-yhteys, tv ja minibar.

Klassisen tyylikäs huoneisto henkii aitoa 1950-luvun tunnelmaa.
Sviitin kruunaa oma upea kulmaparveke Helsinki-näköaloin (Kaivokadulle ja Mannerheimintielle tai Asema-aukiolle). Rentoudu tyylikkäästi kalustetulla hulppealla parvekkeella ja anna Helsingin elämän avautua edessäsi! Kesällä 2018 uusitussa kulmahuoneistossa on erilliset makuu- ja olohuoneet. Olohuone ruokailuryhmineen muuntuu helposti kokouksen, juhlavan illallisen tai laadukkaan työlounaan näyttämöksi. Aamiaisen voit tilata huoneeseen ja nauttia sen rauhassa joko vuoteessa, olohuoneessa tai omalla parvekkeella heräilevää kaupunkia katsellen. Vaakunan uusituissa huoneissa on kauniita yksityiskohtia, kuten huoneiden seinillä lentävät rauhankyyhkyt ja arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelemat alkuperäiset design-nojatuolit. Väritys edustaa 50-luvun klassista värimaailmaa. Jykevät funkkisseinät pitävät kaupungin äänet huoneesi ulkopuolella.
Sviitissä on 180 cm leveä, laadukas King Size –vuode ja kahvikone. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, kahvin- ja vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet.

Upea kulmasviitti Helsinki-näköalalla ja isolla parvekkeella.
Helsingin Original Sokos Hotel Vaakuna on arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelema funkkistyylin taidonnäyte. Vuonna 1952 avautuneen hotellin upein huoneisto on ylimmän huonekerroksen iso saunasviitti, josta aukeavat upeat Helsinki-näkymät Kiasman ja eduskuntatalon suuntaan.
Kaarevan hotellirakennuksen kulmahuoneistossa on lukuisia yksityiskohtia, kuten huoneiden seinillä lentävät rauhankyyhkyt ja arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelemat alkuperäiset design-nojatuolit. Väritys edustaa 50-luvun klassista värimaailmaa ja isot ikkunat tuovat tilaan paljon valoa.
Saunasviitissä on oma makuuhuone sekä olohuone sohva- ja ruokailuryhmineen. Tila sopii hyvin myös kokouksiin ja yksityisten illallisten tai laadukkaiden työlounaiden järjestämiseen. Suomalainen saunaelämys täydentyy omalla parvekkeella vilvoitellen ja Helsingin elämää katsellen. Saunasviitissä on 180 cm leveä, laadukas King Size -vuode, kahvikone sekä kylpyvarusteet. Kaikissa huoneissamme on parkettilattia ja perusvarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, tallelokero, kahvin- ja vedenkeitin, langaton netti, tablettitietokone ja silitysvälineet.