Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Majoitu mukavasti aivan Helsingin ytimessä tässä kodikkaassa yhden hengen huoneessa. Ilmastoidun huoneen varustukseen kuuluu kätevä työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, tv, minibar sekä mukava sänky rentouttavia yöunia varten. Suihkulla tai kylpyammeella varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja saatavilla on myös huoneita omalla terassilla Helsingin kattojen yllä!

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilava kahden hengen huone, josta upeat keskustanäkymät esimerkiksi Mannerheimintielle. Huoneen erilliset vuoteet tarjoavat rentouttavat yöunet kiireisenkin päivän jälkeen. Huoneen varustukseen kuuluu kätevä työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Suihkulla tai kylpyammeella varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja. Saatavilla myös parvekkeellisia huoneita sekä kaksi esteetöntä invavarusteltua huonetta helppoon liikkumiseen. Lemmikki on myös tervetullut mukaan!

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone hienolla näköalalla esimerkiksi rautatieaseman tai Mannerheimintien suuntaan. Huoneessa on parivuode, jossa nukkuu yksin leveästi ja kaksin sopivasti! Huoneissa on ilmastointi, kätevä työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja valittavana on huone joko rentouttavan olon antavalla kylpyammeella tai virkistävällä suihkulla.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Vaakunan tilava kahden hengen huone erillisillä vuoteilla tarjoaa rentouttavat unet ja on erinomainen myös perheille avattavan vuodesohvan ansiosta. Lisävuode on sopiva kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Myös perheen lemmikki on tervetullut mukaan! Huoneen varustukseen kuuluu työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Suihkulla tai kylpyammeella varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja. Lasten ja myös aikuisten iloksi suosittelemme vaahtokylpyä!

Saunallinen Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Olympiavuonna 1952 avatun Vaakunan upea saunallinen kulmasviitti kutsuu sinut yöpymään tilavasti aivan Helsingin ytimeen! Sviitissä on oma sauna rentouttaviin hetkiin ja parivuode tai erilliset vuoteet mukavia unia varten. Kulmasviitistä on upeat näkymät kahteen eri ilmansuuntaan. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä kylpytuotteet kuuluvat sviitin varustukseen kuin myös kätevä työpöytä, vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, silitysvälineet, tallelokero, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Yksi sviiteistä on varattavissa lemmikin kanssa matkustaville ja tarvittaessa sviitin sohvasta saa lisävuoteen. Jos haluat erilaisen tilan pienelle kokoukselle kannattaa kokeilla kokoustaa sviitissä, kokousvarustus on tuotavissa sviittiin ja rauhallinen ilmapiiri on taattu!

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Original Sokos Hotel Vaakunan tilava ja viihtyisä kahden hengen superior huone, jossa on mukavat erilliset vuoteet hyviin yöuniin. Huoneessa on lisävuodemahdollisuus kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Lemmikki on myös tervetullut mukaan. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä kylpytuotteet kuuluvat huoneen varustukseen kuin myös kätevä työpöytä, vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, silitysvälineet, tallelokero, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja kylpyamme tai suihku.

Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Piristä arkeasi, työmatkaasi tai lomailua yöpymällä Vaakunan mahtavassa sviitissä! Tyylikkääseen sviittiin majoittuu tilavasti useampikin henkilö ja mieli lepää upeiden näköalojen äärellä. Sviitit sopivat myös pienten kokousten järjestämiseen. Huoneissa on joko parivuode tai erilliset vuoteet ja mukava sohva, josta saa lisävuoteen. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä kylpytuotteet kuuluvat tämän kulmasviitin varustukseen kuin myös kätevä työpöytä, vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, silitysvälineet, tallelokero, langaton internet-yhteys, tv ja minibar. Tarjolla on myös muutama sviitti kahdella erillisellä makuuhuoneella.