Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki


Helsingin ensimmäinen käyntikortti

Original Sokos Hotel Vaakuna on yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä kaupungin parhaalla paikalla, rautatieaseman kupeessa. Ihaile maisemia huoneidemme suurista ikkunoista kaupungin vasta heräillessä. Päivän valjetessa kuhina Vaakunan kulmilla alkaa. Vuoden 1952 Olympialaisiin valmistuneesta funkistyylisessä hotellissa koet urbaanin ja nostalgisen elämyksen.

Vaakunasta käsin kaikki Helsingin nähtävyydet ovat ulottuvillasi. Aloita kaupunkikierroksesi ihastellen ala-aulamme taidetta. Jatka sitten tutustuen Helsingin kiehtoviin kohteisiin raiteilla tai jalan. Perheen pienimmät lainaavat potkulaudat ja kiikarit, joilla tutkimustyö sujuu vikkelämmin. Kulttuuria, makunautintoja, shoppailumahdollisuuksia – kaikki kävelymatkan päässä.

Tunnelmallinen Ravintola Loiste näköalaterasseineen palvelee sinua kaupungin katolla, 10. kerroksessa, aamiaisesta iltamyöhään. Nauti vaikkapa lasi kuohuvaa ja ihastele eteesi avautuvia komeita näkymiä kaupungin yli – arjesta irrotettuna. Sydämellisesti suomalainen hotellimme toivottaa koko perheen tervetulleeksi sykkivään Vaakunaan!

location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
location
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 610 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 4337 7100
Yleistä Sijainti Kokemukset

Internet-yhteydet

Hotellissa on langaton laajakaistayhteys.

Ilmastointi

Kaikissa huoneissa

Asiakaspalautteet

Saapumisesta lähtien hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Sain siistin yhdeksännen kerroksen huoneen, jonka terassilta katselin keskustan vilkasta menoa. Mukava oli aloittaa seminaaripäivä runsaalla, monipuolisella aamiaisella ystävällisen henkilökunnan toivotellessa hyvää huomenta. Ehdinpä tehdä illalla jonkin verran ostoksiakin ja rauhoittua huoneeni terassilla Helsingin kattoja katsellen. Vaakunaan palaan vielä uudelleen.

 

Bed was like sleeping on a cloud.

Servicen i receptionen var mycket bra samt trevlig personal. Rummet höll högklass, rent&fint. Tack för en trevlig vistelse! Vi kommer gärna tillbaka. Lekrummet superlyxigt!

 

Henkilökunta vastaanotossa erittäin ystävällistä ja pitivät hyvää huolta meistä ulkopaikkakuntalaisista. Huone-toivomukset täytettiin loistavasti ja olimme huoneeseen todella tyytyväisiä. Hotelli täydellisellä paikalla aivan tapahtumien ytimessä. Tulemme varmasti vierailemaan uudestaankin Helsingin Sokos-hotelleissa. Emme keksi mitään negatiivista kommentoitavaa.

Heti hotelliin tultaessa sydämellinen ja palveleva vastaanotto. Lisäksi mieleeni tuli tälläista:että tämä äiti ja tytär tekevät tästä tradition ja  toteuttavat tällaisen kahdenkeskisen matkan ja yöpymisen täällä useamminkin

Aivan ihanat hymyilevät palvelualttiit henkilökunta (asiakaspalvelu on kyllä kohdillaan). Jopa illlalla toivotetaan hyviä öitä ja huomioidaan kaikki asiakkaat , vaikka vain hymyllä tai nyökkäyksellä. Todella hyvä mieli tulee siitä kun tuntee olevansa tärkeä eikä vain ilmaa…

Tässä hotellissa on Suomen ystävällisin vastaanotto. Huonetoiveet onnistuivat  ja ystävällisyys "rentoa".  Harvemmin tulee annettua kiitosta… Mutta iso kiitos loistavasta asiakaspalvelusta koko hotellin väelle. Olette Suomen ykkösiä.

Kiitos mukavasta hotelli kokemuksesta! Hotellin henkilökunta oli erittäin palvelualtista ja ammattitaitoista kun saavuimme, huone oli erittäin siisti kiitos siis siivoojille! Myös respan henkilöstö oli avuliasta ja opasti hyvin tarvittaessa. Kiitos siis respan henkilöstölle. Aamupala oli myös erittäin maukas ja täyttävä, kiitos siis ruokapuolen henkilökunnalle! Kaiken kaikkiaan tämä hotelli kokemus oli täysi 10! Iso kiitos siis koko hotellin henkilökunnalle! Tiedämme nyt jatkossakin, missä hotellissa aiomme yöpyä, kun vierailemme Helsingissä. Mukavaa syksyn jatkoa teille!

Teki mieli kierrellä ympäriinsä ja ihastella - on enemmän kuin hotelli, "museo"-ilmapiiriä, ihanaa!

Kiva huone, iso TV + huone oli siisti ja henkilökunta ystävällinen. Kaksi erilaista tyynyä plussaa. Hyvä ilmanvaihto.

Netistä poimittua

Leidit viettivät kolmekymppisjuhlia Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunan sviitissä!

Lue juhlapäivän kokemuksista Jennin blogi >> ja Jutan blogi >>

Vanhemmat ottivat hieman aikaa itselleen remontista sekä lapsien hoidosta. Lue heidän kahdenkeskisestä minilomastaan Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunassa.

Lue blogi >>