Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki


Helsingin ensimmäinen käyntikortti

Original Sokos Hotel Vaakuna on yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä kaupungin parhaalla paikalla, rautatieaseman kupeessa. Ihaile maisemia huoneidemme suurista ikkunoista kaupungin vasta heräillessä. Päivän valjetessa kuhina Vaakunan kulmilla alkaa. Vuoden 1952 Olympialaisiin valmistuneesta funkistyylisessä hotellissa koet urbaanin ja nostalgisen elämyksen.

Vaakunasta käsin kaikki Helsingin nähtävyydet ovat ulottuvillasi. Aloita kaupunkikierroksesi ihastellen ala-aulamme taidetta. Jatka sitten tutustuen Helsingin kiehtoviin kohteisiin raiteilla tai jalan. Perheen pienimmät lainaavat potkulaudat ja kiikarit, joilla tutkimustyö sujuu vikkelämmin. Kulttuuria, makunautintoja, shoppailumahdollisuuksia – kaikki kävelymatkan päässä.

Tunnelmallinen Ravintola Loiste näköalaterasseineen palvelee sinua kaupungin katolla, 10. kerroksessa, aamiaisesta iltamyöhään. Nauti vaikkapa lasi kuohuvaa ja ihastele eteesi avautuvia komeita näkymiä kaupungin yli – arjesta irrotettuna. Sydämellisesti suomalainen hotellimme toivottaa koko perheen tervetulleeksi sykkivään Vaakunaan!

location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
location
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 610 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 4337 7100
Yleistä Sijainti Kokemukset

Internet-yhteydet

Hotellissa on langaton laajakaistayhteys.

Ilmastointi

Kaikissa huoneissa

Asiakaspalautteet

Tulimme hotellille todella myöhään, myöhässä olleen lennon vuoksi ja olimme todella väsyneitä, sillä toinen lapsista sairastui matkalla. Hotellin vastaanotossa oli kuitenkin aivan ihana henkilö töissä. Saimme todella hyvää asiakaspalvelua!! Hotellihuone oli siisti ja hyvä kaikinpuolin eikä aamupalasta ole mitään huomautettavaa! Hyvää Sokos-hotel laatua!

Ihanasti säilytetty alkuperäinen tunnelma, huoneen sisustus mukaili hienosti funkistyyliä. Huone oli siisti ja henkilökunta avuliasta, kohteliasta. Sijainti hyvä joka suunnasta tullessa, tavarataloonkin pääsi helposti. Suosittelemme!

Majoittuminen työmatkalla Helsingissä on niin helppoa Vaakunassa. Palvelu on iloisen ystävällistä. Puitteet ovat ajattoman tyylikkäät. Huone isolla parvekkeella on pientä luksusta raskaan työpäivän jälkeen. Sijainti loistava. Kiitos!

Hotelli on loistavalla paikalla aivan ydinkeskustassa. Suosittelen erityisesti lapsiperheille, sillä perhehuoneet ovat riittävän suuria esim. nelihenkiselle perheelle. Ja erityistä plussaa erityisesti kesäaikaan aamiaistiloista. Maisemat ravintola Loisteesta ovat yhdet Helsingin parhaimmista.

Monta vuotta ollut yöpymisvalintani Helsingin tarjonnasta. Aina ollut sellainen tunne, että olen tervetullut asiakas. Henkilökunta huomioi sopivan ystävällisesti ja henkilökohtaisesti. Huoneissa siisteys hyvä ja keskeisestä sijainnista huolimatta rauhallinen ja turvallinen olo. Kiitos koko henkilökunnalle.

Kiitos ihanasta asiakaspalvelusta, jota saimme hotellissa. Kaikki ihmiset kerrossiivojasta aamiastarjoilijoihin tervehtivät hymyillen ja kyselivät kuulumisia. Myös kaikki toiveemme huonetta koskien toteutuivat ja kruunasivat näin ollen loman. Tulemme varmasti uudelleen!

Huone tilava, hieno näköala Kaisaniemen suuntaan. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Aamiaishuoneesta löytyi kaikki mitä hyvään aamiaiseen kuuluu. Viikonloppuna pidennetty aamiaisaika on erinomainen. Ravintolasta näkee hyvin kaupungille. Sijainti erinomainen aseman vieressä.

Puitteiltaan todella hieno ja näyttävä hotelli! Palvelu niin vastaanotossa kuin yläkerran ravintolassakin oli ystävällistä ja huomioivaa. Toiveemme huonetta koskien toteutettiin ja saimme viihtyisän, tilavan kulmahuoneen 9. kerroksesta. Kiitos Vaakunan poppoo! Teitte viikonlopun minilomastamme loistavan.

Netistä poimittua

Lapsiperhe yöpyi minilomallaan meillä Original Sokos Hotel Vaakunassa Helsingissä.

Lue tästä heidän kokemuksistaan Mini -blogista >>

Aamukahvilla -blogin Henriikka kävi meillä Vaakunassa muistelemassa häitänsä miehensä kanssa.

Lue heidän vierailustaan ja katso ihanat kuvat Aamukahvilla -blogista >>

"Tiesin, että hyvät yöunet hotellissa olisi vain laastari tähän vauvavuoden aiheuttamaan väsymykseen, mutta tiesin, että kyseinen laastari auttaisi pitkään."

Lue Heidin virkistävistä yöunista ja irtiotosta kiireisestä arjesta Joukolatar -blogista >>