Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki


Funkkisklassikko Helsingin sydämessä

Original Sokos Hotel Vaakuna on yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä kaupungin parhaalla paikalla, rautatieaseman kupeessa. Ihaile maisemia huoneidemme suurista ikkunoista kaupungin vasta heräillessä. Päivän valjetessa kuhina Vaakunan kulmilla alkaa. Vuoden 1952 Olympialaisiin valmistuneesta funkistyylisessä hotellissa koet urbaanin ja nostalgisen elämyksen.

Vaakunasta käsin kaikki Helsingin nähtävyydet ovat ulottuvillasi. Aloita kaupunkikierroksesi ihastellen ala-aulamme taidetta. Jatka sitten tutustuen Helsingin kiehtoviin kohteisiin raiteilla tai jalan. Perheen pienimmät lainaavat potkulaudat ja kiikarit, joilla tutkimustyö sujuu vikkelämmin. Kulttuuria, makunautintoja, shoppailumahdollisuuksia – kaikki kävelymatkan päässä.

Tunnelmallinen Ravintola Loiste näköalaterasseineen palvelee sinua kaupungin katolla, 10. kerroksessa, aamiaisesta iltamyöhään. Nauti vaikkapa lasi kuohuvaa ja ihastele eteesi avautuvia komeita näkymiä kaupungin yli – arjesta irrotettuna. Sydämellisesti suomalainen hotellimme toivottaa koko perheen tervetulleeksi sykkivään Vaakunaan!

location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 610 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 4337 7100

Internet-yhteydet

Hotellissa on langaton laajakaistayhteys.

Ilmastointi

Kaikissa huoneissa

Asiakaspalautteet

Viihdyimme hotellissanne erittäin hyvin. Lapsille varmasti unohtumaton kokemus! Henkilökuntanne oli erittäin ystävällistä ja palvelualttiita, erityisesti vastaanotossa. Tulemme varmasti yöpymään hotellissanne toistekin.

Työkaverin kanssa matkasimme vaihteeksi junalla Helsinkiin. Hotelli sijaitsee mukavasti Rautatieaseman vieressä keskellä kaupunkia. Huoneemme oli todella tilava ja näkymiä oli moneen suuntaan. Vaikka sää ei suosinut, pääsimme ostoksille näppärästi samassa rakennuksessa sijaitsevaan Sokokseen. Henkilökunnalta saimme vinkkiä ravintolan valintaan. Mukava kokemus!

Erinomainen hotelli ja loistava palvelu. Huone oli siisti ja näkymä Mannerheimintielle todella kiva plussa. Myös runsas aamupala Helsingin kattojen yllä oli ihan paras. Varmasti tullaan vielä uudestaan!

Monta vuotta ollut yöpymisvalintani Helsingin tarjonnasta. Aina ollut sellainen tunne, että olen tervetullut asiakas. Henkilökunta huomioi sopivan ystävällisesti ja henkilökohtaisesti. Huoneissa siisteys hyvä ja keskeisestä sijainnista huolimatta rauhallinen ja turvallinen olo. Kiitos koko henkilökunnalle.

Loistava sijainti ja muutenkin kaikki toimi. Onnistunut lomareissu perheen kanssa. Tytöt tykkäsivät leikkihuoneesta ja syvistä ikkunoista huoneessa, josta pystyi Helsingin vilinää ihmettelemään. Tullaan varmasti uudelleen.

Kiitos ihanasta asiakaspalvelusta, jota saimme hotellissa. Kaikki ihmiset kerrossiivojasta aamiastarjoilijoihin tervehtivät hymyillen ja kyselivät kuulumisia. Myös kaikki toiveemme huonetta koskien toteutuivat ja kruunasivat näin ollen loman. Tulemme varmasti uudelleen!

Aamupala kattojen yllä antaa mahtavan alun päivälle ja leikkihuone ravintolan yhteydessä on kätevä. Erittäin hiljainen hotelli, vaikka keskellä kaupunkia. Tavaratalo ja 24 h auki oleva ruokakauppa samassa rakennuksessa lisäävät lomailun helppoutta.

Olin ensimmäistä kertaa majoittumassa hotelliin, mutta en todellakaan viimeistä kertaa! Hotellin sijainti, siisteys ja henkilökunnan erinomainen palvelu ovat ehdottomasti hotellin valttikortteja. Huone oli siisti ja vaikka hotelli sijaitsi ydinkeskustassa oli hiljaista nukkua. Aamupala oli monipuolinen ja ravintolan sijainti ylimmässä kerroksessa avasi upeat näköalat Helsingin ylle.

Netistä poimittua

Lapsiperhe yöpyi minilomallaan meillä Original Sokos Hotel Vaakunassa Helsingissä.

Lue tästä heidän kokemuksistaan Mini -blogista >>

Aamukahvilla -blogin Henriikka kävi meillä Vaakunassa muistelemassa häitänsä miehensä kanssa.

Lue heidän vierailustaan ja katso ihanat kuvat Aamukahvilla -blogista >>

"Tiesin, että hyvät yöunet hotellissa olisi vain laastari tähän vauvavuoden aiheuttamaan väsymykseen, mutta tiesin, että kyseinen laastari auttaisi pitkään."

Lue Heidin virkistävistä yöunista ja irtiotosta kiireisestä arjesta Joukolatar -blogista >>