Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Viian vinkit tapahtumakevääseen

Tapahtuma-alan isoin trendi lienee juuri nyt se, että tapahtumia järjestetään. Ja niihin panostetaan, oli sitten kyseessä kokous, tiimipäivä tai henkilöstöjuhlat. S-ryhmän hotelleista löytyy tapahtumatila joka tarpeeseen, varausten kanssa kannattaa kuitenkin olla ajoissa liikkeellä.

Juuriltaan satakuntalaisen, nykyään turkulaisen myyntipäällikön salkkuun on pakattu S-ryhmän hotellien kokous- ja tapahtumapalvelut. ”Työskentelen täältä Turusta käsin, mutta myyn koko Suomen S-ryhmä hotelleja siinä missä koko meidän tiimi”, Suomi avaa.

Kokous- ja tapahtumapalveluille on nyt kysyntää, mikä ilahduttaa energistä Viiaa.

”Kyllä, nyt varataan vilkkaasti tulevan kevään ja kesän kokouksia, seminaareja ja juhlia. Onpa vuoden 2025 pikkujoulujakin jo myyty, ja kongresseja tuleville vuosille. Kannattaakin olla hyvissä ajoin liikkeellä, varsinkin isompien tapahtumien kanssa”, Viia vinkkaa.

Takana on monta vuotta tapahtumavelkaa, joten nyt tapahtumiin panostetaan, erityisesti ruokaan ja ohjelmaan.

”Vuoden alun kick offia on kiva aloitella hotellin tiloissa valmiiden tarjoilujen ääressä, ja lisätä sitten oheen kivaa tekemistä. Yhteishengen kannalta tällaiset tapahtumat ovat tosi tärkeitä. Samaa mekin teemme oman tiimin kesken; kokoustamme muutaman kerran vuodessa jossakin hotellissamme, testaamme aktiviteetteja ja syömme illalla yhdessä. Viimeksi kelluimme kumipuvuissa Tykkimäki Resortissa ja tutustuimme Kouvolan pinkkiin Sokos Hotelliin. Seuraavaksi on Kolin ja erityisesti sen uuden kylähotellin vuoro”, Suomi kertoo.

Tilat vaikka yhdellä varauksella

S-ryhmän hotelleista löytyy varmasti tapahtumatila joka tarpeeseen. Viia Suomea ihastuttaa, että Sokos Hotelleissa paikallisuutta tuodaan vahvasti esiin myös tapahtumapuolella, niin tilojen sisustuksessa kuin tarjoiluissa. Jokaiselta talolta löytyy näin ihan oma luonne.

”Meidän myyntitiimimme auttaa mielellään tapahtumien ideoinnissa, ja vuoden varrella järjestettävissä valtakunnallisissa webinaareissa saa lisää vinkkejä. Suosittelen myös tutustumaan Tilat verkosta -palveluumme, missä pääsee tutustumaan meidän monipuoliseen tilatarjontaan kuvien kera. Palvelusta varauksen tekeminen on todella on näppärää.”

”Isona toimijana pystymme tarjoamaan yritysasiakkaillemme tilat kautta Suomen yhdellä kertaa. Näin esimerkiksi kokoussarjojen varaaminen on varsin helppoa, soitto vain myyntipalveluumme”, Viia Suomi kehottaa.

Tapahtumakaupunki Turku

Tapahtumamyyjän sijaintipaikkana Turku on varsin passeli, onhan kyseessä tunnettu tapahtumakaupunki.

”Kyllä, esimerkiksi Turun Musiikkijuhlat ja Logomo tarjoavat upeita konsertteja ja keikkoja ympäri vuoden. Myös teatteritarjonta on todella monipuolista. Kesällä tapahtumia onkin sitten joka viikko, Paavo Nurmi Gameseistä Ruisrokkiin ja Down by the Laituriin”, Suomi toteaa.

”Meidän Turun tapahtumatiloista nostaisin esiin Original Sokos Hotel Wiklundin hauskasti teemoitetut kokoustilat, esimerkkeinä Huvila, Wauditorio ja Kyläkoulu. Kyläkoulun pulpetista vihkoa kaivellessa on monelle tullut aika nostalginen olo.”

Juhliin Suomi taas suosittelee Aurajoen varressa sijaitsevaa Radisson Blu Marina Palacea, paitsi tilojen myös sen loistavan sijainnin vuoksi. Marina Palacen yläkerran tiloissa juhlii jopa 800 henkilöä kerrallaan.

Viia Suomi käy itse mielellään esimerkiksi verkostoitumistapahtumissa.

”Ne toimivat parhaiten silloin, kun virallisen osuuden oheen on jätetty riittävästi aikaa uusien ihmisten tapaamiseen. Eli juuri siihen verkostoitumiseen. Jos ohjelma on liian tiukka, voi aikataulukin pettää, joten vinkkaan kaikille tapahtumajärjestäjiä jättämään pikkuisen väljyyttä aikatauluun.”

”Lopuksi haluaisin vielä muistuttaa, että S-Cardia kannattaa käyttää myös kokouspalveluita maksaessa. Pisteitä voi kerätä myös yritystasolla, jolloin pistetili kertyy yhteiseen pottiin. Pisteillä voi maksaa vaikkapa ne tiimin kick off -palaverit tai joululounaat. Matkustaja saa kuitenkin edelleen omaan käyttöönsä ne tärkeät edut majoittuessaan hotelleissamme.”