Hae varaus

Työmatkustajalle

Sokos Hotels on paras valinta sujuvaan työmatkustukseen

S-ryhmän laaja, 50 hotellia ja 500 ravintolaa kattava verkosto, tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden kattavaan keskittämissopimukseen.

Sopimus tuo yrityksellenne hintaetua perustuen vuositason majoitus- ja kokousostoihin S-ryhmän hotelleissa. Asiakkuuspäällikkönne toimii yrityksenne yhteyshenkilönä ja hoitaa sopimusneuvottelut sekä raportoinnin.

Parhaat edut keskittämällä – paljousalennusta majoittumisesta ja kokouksista

Kiinnostuitko? Teemme mielellämme tarpeitanne vastaavan keskittämissopimuksen. Täytäthän yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Yhteydenottopyyntö »

Mikäli yrityksellänne on vuosittain majoituksia enintään 50 vrk, niin suosittelemme keskittämissopimuksen sijaan S-Business korttia »

Lisätietoja voit kysyä osoitteesta sales.yritysmyynti@sok.fi

Tietosuojaseloste »

Työmatkustajan maksutavat

Osana keskittämissopimusta varmistamme yrityksellenne sopivan maksutavan. S-ryhmällä on oma maksuaikakortti S-Business, johon liittyminen ja jonka käyttö on maksutonta. Maksukortti toimii kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa, eikä kuitteja tarvitse säästää vaan ne tulevat sähköisesti kulunhallintajärjestelmiin. Kortilla maksettaessa kertyy myös maksutapaetua eri toimipaikoistamme. Lisätietoja täältä: S-Business kortti »

Huonevaraukset yritystunnuksella

Yritystunnuksen avulla työmatkustaja varaa yön helposti netissä tai puhelimitse. Verkkovaraustunnuksen saat oman yrityksesi sopimusyhteyshenkilöltä. Mikäli tiedossasi ei ole sopimusyhteyshenkilöä, niin voit olla yhteydessä osoitteeseen: sales.yritysmyynti@sok.fi

S-Card on työmatkustajan kattavin etuohjelma

S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakasohjelma työmatkustajalle. Voit hyödyntää S-Cardia kaikissa Sokos Hotelleissa Suomessa ja Virossa, Suomen Radisson Blu Hotelleissa, Radisson RED Helsingissä, sadoissa S-ravintoloissa ympäri Suomen sekä ABC-liikennemyymälöiden ravintoloissa. Etuja voit kerätä ja kertyneitä etuja käyttää majoitus-, kokous- ja ravintolaostoihin niin vapaalla kuin työnkin merkeissä. Kortin vuosimaksu on 25 €/vuosi ja se maksaa itsensä etujen muodossa takaisin muutamassa yössä. Tutustu S-Cardiin »

Koko myyntitiimimme on käytettävissäsi

Myyjiemme yhteystiedot »

Autamme mielellämme myös tapahtumasi järjestämisessä

Jätä tarjouspyyntö tästä »

Voit varata tiloja myös verkosta »

Myyntipalvelu puh: 0300 870 000 ma-pe klo 8-18

Puhelun hinta »