Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Break Sokos Hotel Vuokatti

Skulle du trivas i Vuokatti? Garanterat!

Vuokatti är Finlands mest populära turistcentrum året runt. Vuokatti har fyra tydliga årstider som ger utrymme för upplevelser för alla sinnen. Den fantastiska naturen i Kajanaland tillsammans med de mångsidiga tjänsterna i Vuokattiområdet är ett komplett koncept som skulle kunna beskrivas med ett enda ord: fulländat.

Testa längdåkning, utförsåkning, vandring, bowling och simning, njut av lugn och ro, spela, koppla av, ät gott och skäm bort dig själv. Eller gör precis vad du vill, här finns det utmärkta möjligheter att göra allt det. Gå på känsla – det upplägget har vi tänkt att ska passa dig.

Det unika med Vuokatti är att allt finns nära. Mångsidiga slalombackar, fina skidspår, inomhusaktivitetsparken SuperPark, restauranger och annan avkopplande sysselsättning finns nära till hands hela tiden, här och nu.

Break Sokos Hotel Vuokatti och vi, hotellpersonalen, fungerar som garanti för att ditt avbrott i vardagen ska lyckas – oavsett om du reser ensam, på tu man hand eller med ett större gäng

och vid vilken tid på året som helst. Take a Break!

location
Kidekuja 2 88610, Vuokatti
Kidekuja 2
88610, Vuokatti
parking
puhelin
+358 10 783 1000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
fax
+358 10 783 1099