Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Den personliga stilen i det här rummet med två enkelsängar skapas genom bord och stolar av den berömde finske designern Ilmari Tapiovaara. Rummet är inrett med luftkonditionering, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te. Rummet har dusch och golv av lövträ.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Den personliga stilen i det här rummet med två enkelsängar skapas genom bord och stolar av Ilmari Tapiovaara. Det finns plats för en extrasäng för en vuxen eller ett barn. Rummet är inrett med luftkonditionering, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te. Rummet har dusch och golv av lövträ.

Superior Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det här eleganta rummet för två personer är inrett i personlig stil och har vacker utsikt över stadens takåsar. Alla rum är inredda med två enkelsängar och golv av lövträ. Rummet är försett med luftkonditionering, badrockar och tufflor, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamt rum för två personer med en bred dubbelsäng och plats för en extrasäng. Rummet är inrett med luftkonditionering, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te. Rummet har dusch och golv av lövträ.

Presidential Suite

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Presidentsviten på hotellets 18:e våning är en lägenhet för all slags tidsfördriv. I vardagsrummet finns en stor soffgrupp, television och ett sex personers bord till exempel för mindre möten. Sovrummets dubbelsäng är utrustad med lyxiga duntäcken och dunkuddar. Sovrummet har också tv. I badrummet finns dusch, bubbelbadkar för en person och ett separat omklädningsrum. Rummen är försedda med luftkonditionering, badrockar och badtofflor samt möjlighet att koka kaffe och te. Sviten har parkettgolv.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Det här eleganta rummet för två personer är inrett i personlig stil och har fantastisk utsikt över stadens takåsar. Alla rum har en bred dubbelsäng och golv av lövträ. Rummet är försett med luftkonditionering, badrockar och tufflor, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te.

Suite

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

I den rymliga och trivsamma juniorsviten finns bubbelbadkar med dusch för en person, balkong och dubbelsäng med lyxiga duntäcken och dunkuddar. Sviten har ett separat sovrum (utan mellandörr) och rummen har luftkonditionering. Rummet är dessutom utrustat med två tv-apparater, parkettgolv, badrockar och badtofflor samt möjlighet att koka kaffe och te. Soffan i vardagsrummet kan bäddas ut till extrasäng för två barn eller en vuxen. Sviterna finns på tredje och fjärde våningen.