Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Den personliga stilen i det här rummet med två enkelsängar skapas genom bord och stolar av den berömde finske designern Ilmari Tapiovaara. Rummet är inrett med luftkonditionering, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te. Rummet har dusch och golv av lövträ.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Den personliga stilen i det här rummet med två enkelsängar skapas genom bord och stolar av Ilmari Tapiovaara. Det finns plats för en extrasäng för en vuxen eller ett barn. Rummet är inrett med luftkonditionering, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te. Rummet har dusch och golv av lövträ.

Superior Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det här eleganta rummet för två personer är inrett i personlig stil och har vacker utsikt över stadens takåsar. Alla rum är inredda med två enkelsängar och golv av lövträ. Rummet är försett med luftkonditionering, badrockar och tufflor, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamt rum för två personer med en bred dubbelsäng och plats för en extrasäng. Rummet är inrett med luftkonditionering, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te. Rummet har dusch och golv av lövträ.

Presidential Suite

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Presidentsviten på översta våningen av hotellet har fantastisk utsikt över staden. I det rymliga vardagsrummet finns sittplatser och bord för sex personer som kan användas till mindre affärsmöten. CD- och DVD-spelare finns tillgängliga för underhållning. Det separata sovrummet har en bred dubbelsäng. I badrummet finns bubbelbadkar för en person, dusch och ett separat omklädningsrum. Sviten är också inredd med luftkonditionering, badrockar och tufflor, golv av lövträ och utrustning för att göra kaffe och te.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Det här eleganta rummet för två personer är inrett i personlig stil och har fantastisk utsikt över stadens takåsar. Alla rum har en bred dubbelsäng och golv av lövträ. Rummet är försett med luftkonditionering, badrockar och tufflor, platt-TV och utrustning för att göra kaffe och te.

Suite

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Den här rymliga sviten har privat bubbelbadkar för en person, balkong och en bred dubbelsäng. Sviten är inredd med separat sovrum (utan mellandörr) och en bäddsoffa som kan göras om till extrasäng för en vuxen eller två barn. Sviten är även försedd med två platt-TV, golv av lövträ, badrockar och -tufflor, och utrustning för att göra kaffe och te. Sviterna ligger i den tredje och fjärde våningen. Sviterna ligger i den tredje och fjärde våningen.