Hem

Sök bokning

hotel-logo
content-page-hero-image

Restauranger

Original Sokos Hotel Ilves har fem olika restauranger: Rosso tar dig med på en resa till Italien, Ukko-Nooa är som att glida in på en brittisk pub, Amarillos hamburgare är för alla, lobbybaren Lynx bjuder in till after work-fester och Ilves Night nattklubbsdanser till sent. på natten.

Restauranggolvet, den livliga kärnan i Original Sokos Hotel Ilves, serverar avkoppling och läckerheter inför fem enheter: Rosso tar dig med på en resa till Italien, Ukko-Nooa är som att glida in på en brittisk pub, Amarillos hamburgare är läckra för alla , lobbybaren Lynx samlas för after work och nattklubben Ilves nattklubb bjuder in till dans till långt in på natten.

Rosso

Rosso är finländarnas egen italienska restaurang, som erbjuder en plats för lycklig samvaro. Bordet är dukat med antipastos, goda pizzor – inte att förglömma moderna pastaklassiker, underbara viner och läckra desserter. Den älskade klassikern, Rossos gallerbord - är också tillbaka bättre och fräschare än någonsin. Läs mer på restaurangens hemsida!

Amarillo

Amarillo för ihop vänner och främlingar och får gänget att trivas vid samma bord. Stilmässigt är Amarillo fräsch och rättvis, okomplicerad och energisk. Menyn erbjuder massor av fräscha smaker utan att glömma de bästa favoriterna. Och självklart finns det även en halsfuktare och en skön känsla. Läs mer på restaurangens hemsida!

Lynx Bar & Cafe

Lynx Bar & Cafe, en bubblande after work-oas för vardagseftermiddagar, ligger mitt i lobbyns centrum. Förutom uppfriskande drycker och cafédelikatesser serverar Lynx små salta "ipaks" och krispiga toasts för att stilla din salta hunger medan du väntar på att checka in. Läs mer på restaurangens hemsida!

Pub Ukko Nooa

Puben Ukko Noaa, en riktig klassiker i Tammerfors, serverar kalla drycker och sport alla dagar i veckan fram till klockan 04.00. Mysiga utrymmen och en avslappnad atmosfär garanterar gästernas njutning. Läs mer på restaurangens hemsida!

Ilves Bar & Night

På nedervåningen ligger nattklubben Ilves Bar & Night, där dagens hits bjuder in till dansgolvet och disken serverar drinkar för även de mest krävande smakerna. Nattklubben har även reserverade VIP-lounger för grupper och karaoke. Läs mer på restaurangens hemsida!