Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

Original Sokos Hotel Ilves har fem olika restauranger: Rosso tar dig med på en resa till Italien, Ukko-Nooa är som att glida in på en brittisk pub, Amarillos hamburgare är för alla, lobbybaren Lynx bjuder in till after work-fester och Ilves Night nattklubbsdanser till sent. på natten.

Restauranggolvet, den livliga kärnan i Original Sokos Hotel Ilves, serverar avkoppling och läckerheter inför fem enheter: Rosso tar dig med på en resa till Italien, Ukko-Nooa är som att glida in på en brittisk pub, Amarillos hamburgare är läckra för alla , lobbybaren Lynx samlas för after work och nattklubben Ilves nattklubb bjuder in till dans till långt in på natten.

Rosso

Rosso är finländarnas egen italienska restaurang, som erbjuder en plats för lycklig samvaro. Bordet är dukat med antipastos, goda pizzor – inte att förglömma moderna pastaklassiker, underbara viner och läckra desserter. Den älskade klassikern, Rossos gallerbord - är också tillbaka bättre och fräschare än någonsin. Läs mer på restaurangens hemsida!

Amarillo

Amarillo för ihop vänner och främlingar och får gänget att trivas vid samma bord. Stilmässigt är Amarillo fräsch och rättvis, okomplicerad och energisk. Menyn erbjuder massor av fräscha smaker utan att glömma de bästa favoriterna. Och självklart finns det även en halsfuktare och en skön känsla. Läs mer på restaurangens hemsida!

Lynx Bar & Cafe

Lynx Bar & Cafe serverar i Ilves lobby, som fungerar som café under dagen, och som en elegant after work-oas på eftermiddagen. På helgerna är det en DJ som sköter stämningen. Förutom mousserande och andra drycker erbjuder Lynx små "ipas" att äta vid sidan av dryckerna, samt sallader och andra caféprodukter, inklusive öronproppar designade för Lynx. Läs mer på restaurangens hemsida!

Pub Ukko Nooa

Puben Ukko Noaa, en riktig klassiker i Tammerfors, serverar kalla drycker och sport alla dagar i veckan fram till klockan 04.00. Mysiga utrymmen och en avslappnad atmosfär garanterar gästernas njutning. Läs mer på restaurangens hemsida!

Ilves Bar & Night

På nedervåningen ligger nattklubben Ilves Bar & Night, där dagens hits bjuder in till dansgolvet och disken serverar drinkar för även de mest krävande smakerna. Nattklubben har även reserverade VIP-lounger för grupper och karaoke. Läs mer på restaurangens hemsida!