Hem

Sök bokning

hotel-logo
content-page-hero-image

Parkering

I anslutning till Original Sokos Hotel Ilves finns ett avgiftsbelagt parkeringshus, där du kör in från hotellgården.

I anslutning till Original Sokos Hotel Ilves finns ett avgiftsbelagt parkeringshus, där du kör in från hotellgården. Du får en biljett från infartsbommen, som kan betalas antingen i parkeringsautomaten eller i receptionen innan du kör ut.

Automaten finns på parkeringshusets övre plan, bredvid dörrarna som leder till hotellet. De vanligaste bank- och kreditkorten med chip kan användas som betalningsmedel i automaten.

Priset för parkering är 3 €/timme eller 24 € för 24-timmars oavbruten parkering. Parkeringsavgiften ger ingen bonus med S-Etukortti. Parkeringsplatser kan inte reserveras i parkeringshuset. Det finns ingen barriärfri tillgång till hotellet från parkeringsgaragets nedre plan.

Elbilsladdning

Det finns tio laddningsstationer för elbilar på parkeringshusets övre plan. Avgiften är 5 €/avgift (utöver parkeringsavgiften) och betalas i hotellets reception.

P-Koskikeskus

Det finns också ett parkeringshus P-Koskikeskus i köpcentret Koskikeskus bredvid hotellet. Parkeringshusets adress är Suvantokatu1. P-Koskikeskus parkering betalas i parkeringshusets betalautomater eller med Moovy-appen.