Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Ilves

ORIGINAL BY SOKOS HOTELS – HJÄRTLIGT FINLÄNDSKT

Under årtionden har Original by Sokos Hotels vuxit och utvecklats i takt med finländarnas hjärtslag.

Konceptet är lätt att ta till sig, det står i samklang med det finska sinnelaget, det bemöter dig som en person och inte ett bokningsnummer. Det står för service och omtanke – det är genuint finländskt.

RÖTTERNA OCH HJÄRTAT I TAMMERFORS

Ilves är ett ljusstarkt landmärke i Tammerfors. Hotellets bärande tema är dess långa och betydande historia som ett äkta tammerforsiskt hotell. Ilves, som ligger i stadskärnan, pulserar av liv och tillgodoser behoven hos såväl övernattande gäster som mötes- och restauranggäster.

Ilves erbjuder sina gäster modern och lyxig komfort, och därtill unika upplevelser av Tammerfors kryddade med en varm och hjärtlig service. Ilves är inte enbart ett traditionellt hotell – det är en internationell och unik upplevelse som tar trivseln till en helt ny nivå.

I det stilfulla hotelltornet finns bland annat en läcker smakvärld av restauranger med mångsidiga tjänster. Utöver hotellets stora utbud ligger hela staden för dina fötter, det finns till exempel shoppingmöjligheter i samma byggnad. Ilves är en viktig del av aktiva Tammerfors – alla evenemang i staden upplevs utan undantag passionerat även på Ilves.

Allt detta erbjuder vi våra gäster – samtidigt som vi även visar våra gröna värderingar. Luftkonditioneringen i hotellet är miljövänlig, hotellet kyls ned med vatten som pumpas upp ur forsen Tammerkoski. Ilves är det enda hotellet i Finland med ett nedkylningssystem som utnyttjar forsvatten på detta sätt. Efter nedkylningen filtreras och renas vattnet innan det pumpas tillbaka i Tammerkoski.

Lev och upplev Ilves fantastiska historia hos oss, välkommen!

 

 

location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tammerfors
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tammerfors
parking
puhelin
+358 20 1234 631 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358 3 5698 6263
Allmänt Läge
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Öppet idag [START][SEPARATOR][END]
Öppet
Stängt