Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves

Huset i händelsernas centrum

 

Original Sokos Hotel Ilves är ett ljusstarkt landmärke mitt i staden. Ilves erbjuder sina gäster modern och lyxig komfort, och därtill unika upplevelser av Tammerfors kryddade med en varm och hjärtlig service.

 

Ilves är inte enbart ett traditionellt hotell – det är en internationell och unik upplevelse som tar trivseln till en helt ny nivå. I hotellet finns en mångsidig restaurangvärld samt Ilves Spa som erbjuder avkopplande bastuupplevelser. Vårt utbud av möteslokaler förtjusar med sina anpassningsbara rum och gör det möjligt att ordna såväl små workshops som stor mässor. Det är enkelt att ta sig till Ilves. Kollektivtrafiken stannar på några kvarters avstånd från hotellet och med egen bil kan du köra direkt in i hotellets eget parkeringshus. Utöver hotellets omfattande utbud ligger hela staden för dina fötter, det finns till exempel shoppingmöjligheter i samma byggnad i Koskikeskus, där det finns över 90 olika affärer. Ilves tillgodoser, ombesörjer och förmedlar de olika behoven hos såväl övernattande gäster som mötes- och restauranggäster.

 

Ilves är en viktig del av aktiva Tammerfors – alla evenemang i staden upplevs utan undantag passionerat även på Ilves. Du känner stadens puls i hotellet. Ofta trivs gäster så bra i Ilves att inget behov av att lämna hotellet uppstår under vistelsen. Om attraktionerna i Tammerfors ändå lockar ligger stadens intressanta kultur- och turistmål på ett kort gångavstånd från hotellet, Tammerkoski flyter intill och mångsidiga friluftsleder startar utanför entrén. Tammerfors är läckergommarnas paradis, där det med säkerhet finns restauranger för varje  smak och där bland annat den livliga saluhallen väntar på alla som vill smaka på dess läckerheter.

 

Välkommen till Ilves – hjärtat i Finlands Manchester!

 

 

location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tammerfors
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tammerfors
parking
puhelin
+358 20 1234 631 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358 3 5698 6263
Allmänt Läge
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Öppet idag [START][SEPARATOR][END]
Öppet
Stängt