Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Rummet har två separata sängar och passar perfekt för fritidsresande eller arbetsresande. Inredningen speglar den berömda österbottniska känslan av vidsträckta slätter och rummet har en oklanderlig utrustning med luftkonditionering och andra moderna bekvämligheter som gratis WiFi. Det här rummet har ingen minibar.

SuperiorX Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

Det här dubbelrummet med två separata sängar faller både semestrande och arbetsresenärer i smaken. Utöver de bekväma sängarna och arbetsbordet kan du njuta av en egen bastu. Badrocken och -tofflorna ger dig en lyxig avslutning på arbets- eller semesterdagen. En eventuell tredje medresenär får vid behov också en egen säng. Dessutom är rummet utrustat med luftkonditionering, WiFi, förvaringsbox och minibar.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Den här stugan är en riktig fullträff, och bastu har den också! I den 180 cm breda parsängen drömmer du sött tillsammans med någon eller sover ensam som en kung. Och bada bastu får du göra precis när du vill. En eventuell tredje medresenär blir inte utan sovplats, eftersom vi ställer in en extrasäng om du så önskar. Utöver bastun är rummet utrustat med luftkonditionering, WiFi, förvaringsbox och minibar.

SuperiorX Twin

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

Det här dubbelrummet med separata sängar faller både semestrande och arbetsresenärer i smaken. Utöver de bekväma sängarna och arbetsbordet kan du njuta av en egen bastu. Badrocken och -tofflorna ger dig en lyxig avslutning på arbets- eller semesterdagen. Rummets moderna utrustning kompletteras med luftkonditionering, WiFi, förvaringsbox och minibar. Som vi lokalinvånare skulle säga – nog duger det!

SuperiorX King, möjlighet till två extrasängar

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Här finns det plats för hela familjen! I det här stora rummet med bastu kan du övernatta själv eller med en lite större grupp. Den lyxiga 180 cm breda parsängen är perfekt att mysa i efter bastubadet. Den mjuka badrocken kan du även slänga på dig om du känner för det. Soffan i vardagsrummet förvandlas vid behov till en extrasäng för en vuxen eller två tonåringar. Därtill finns ytterligare en extrasäng som kan fällas ut om du så önskar. Rummet har luftkonditionering, WiFi, säkerhetsbox och minibar. Här ryms hela gänget!