Sök bokning

hotel-logo

Konferens- och festtjänster

Möten och fester på Original Sokos Hotel Lakeus

Original Sokos Hotel Lakeus har 10 mötesrum i olika storlekar för 10–150 personer.

Har du haft möte i någon av våra salar Pohojanmaa eller Lakeus? Har du beundrat det vackra öppna stadslandskapet från vår vindsbastu? Vårt hotell har otaliga gånger stått värd för lyckade konferenser eller evenemang. Ni behöver inte ens åka hem till natten – vi erbjuder övernattning för 300 personer i tvåbäddsrum.

Mötesrum

Original Sokos Hotel Lakeus har 10 mötesrum i olika storlekar för 10–150 personer. I våra lokaler finns trådlöst internet och projektor. I de större rummen finns möjlighet till ljudåtergivning.

Festlokaler

Våra mötesrum kan anpassas efter olika evenemang. I Lakeus-salen har vi ofta arrangerat bland annat bröllopsfester och diverse fester på kvällstid. I Lakeus-salen finns ett podium med plats för en orkester. Våra kunder kan själva arrangera underhållning eller låta oss hjälpa till att hitta en lämplig artist. Lakeus-salen kan kombineras med restaurang Lakeus Matador, vilket ger plats för 260 middagsgäster.

Om ni utnyttjar hela gatuplanet med mötesrum och restauranger finns det möjlighet att anordna ett evenemang med buffé för upp till 800 personer.

Beställningsbastur

Två bastur i källaren och en praktfull bastu på vinden med terrass på våning 8. Under sommarsäsongen kan ni beställa en grillmeny som tillagas av kocken på terrassen. Det rekommenderar vi!

Mer information och bokningar:

På vardagar kl. 9-16 från Seinäjoki Sokos Hotels försäljningstjänst:
010 764 8100 (0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)
myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi