Hem

Sök bokning

hotel-logo

Med barn

content-page-hero-image

Med barn på Lakeus

Original Sokos Hotel Lakeus är det perfekta stället att tillbringa en familjesemester. Vi har kul för hela familjen!

På Lakeus trivs alla. Hos oss bor du bekvämt med barnen. En egen extrasäng kan bli resans höjdpunkt för familjens minsting och tonåringarna trivs i sitt eget extrarum. Onni Ekorre organiserar underhållande program och tidsfördriv för familjens barn.

Extrasäng – prisvärd och bekväm

Extrasängen bokas behändigt i samband med rumsbokningen. En extrasäng för ett barn kostar mellan 10 och 25 € per natt och barn, beroende på hotell. Det finns ett begränsat antal extrasängar. När du gör bokningen behöver du bara ange rätt antal personer så söker systemet fram ett rum som motsvarar din sökning och beräknar även priset inklusive extrasängar. Notera att barn under 3 år får övernatta kostnadsfritt tillsammans med en vuxen.

Eget rum för äldre barn

Ett extrarum för barnen underlättar inkvarteringen i synnerhet för familjer med äldre barn. Ett extrarum för barn (1–2 barn, 3–15 år) per normalprissatt rum för vuxna. Priset inkluderar övernattning i ett standardrum för 2 barn (3–15 år) och frukost. Det finns ett begränsat antal extrarum för barn.

Så här bokar du: boka ett rum med normala priser online genom att fylla i de uppgifter som behövs för bokningen. Du kan se tillgängliga rumspriser. Välj priset och de ytterligare produkter och tjänster du vill ha. Boka därefter ett extra rum genom att skicka ett mail eller ringa vårt hotell: Original Sokos Hotel Lakeus, tel. 0107648000, e-post: lakeus.seinajoki@sokoshotels.fi

Onni Oravas tips

Du kan låna böcker och spel till hotellrummet i receptionen. Vi har även en egen lekhörna för små barn. För de minsta gästerna kan man i förväg fråga om potta och resesäng på rummet. Ett begränsat antal av dessa är tillgängliga. Dessutom har våra restauranger barnstolar och möjlighet att värma barnmat.

Sevärdheter och saker att göra med barn

Seinäjoki erbjuder ett varierat utbud av olika aktiviteter och attraktioner för barnfamiljer.

Välkommen att njuta!