Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Dusch

Sök lediga rum

Fönstertavlan som ändras med årstiderna och väderleken låter dig titta på den undersköna utsikten mot Pielisjärvi dygnet runt utan att lämna rummet. De två separata sängarna kan skjutas ihop eller isär som du vill. Armstolen i rummet kan användas som extra säng för en vuxen eller ett barn. Rummen är utrustade med flotexgolv, torkelement, 55'' platt-tv, strykjärn och strykbräda samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Varje rum har ställbar luftkonditionering och tillgång till skid-/utrustningsförvaring. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i denna allergivänliga rum.

Standard Twin

Dusch, Sällskapsdjur tillåtna

Sök lediga rum

Utanför rummen susar granarna och Pielisjärvis vidder glimtar mellan dem. Rummen ligger på första våningen och är utrustade med vinylgolv, torkelement, 49'' platt-tv, strykjärn och strykbräda samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Varje rum har ställbar luftkonditionering och tillgång till skid-/utrustningsförvaring. Sällskapsdjur är också välkomna i dessa rum mot en extra avgift. Kontakta receptionen om du reser med ett sällskapsdjur.

Standard Queen

Dusch, Sällskapsdjur tillåtna

Sök lediga rum

I den lyxiga dubbelsängen designad av Joensuun Sänkytehdas sover du lika sött som ekorren i granen och låter dig vyssjas till sömns av Kolis granar. Utanför fönstret glimtar Pielisjärvis vidder fram. Rummen ligger på första våningen och är utrustade med flotexgolv, torkelement, 49'' platt-tv, strykjärn och strykbräda samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Varje rum har ställbar luftkonditionering och tillgång till skid-/utrustningsförvaring. Sällskapsdjur är också välkomna i dessa rum mot en extra avgift. Kontakta receptionen om du reser med ett sällskapsdjur.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Fransk balkong, Enkelsängar, Dusch

Sök lediga rum

Rummet har gott om plats för två personer eller till och med fler övernattare. Mellan nationalparkens trädstammar kan man se glimtar av nationallandskapet. De trivsamma dubbelrummen är inredda med två separata sängar och har en fransk balkong. Bäddsoffan i rummet kan användas som extra säng för en vuxen eller två barn. Rummen är utrustade med flotexgolv, torkelement, 49'' platt-tv, strykjärn och strykbräda samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Varje rum har ställbar luftkonditionering och tillgång till skid-/utrustningsförvaring. I vissa rum är även sällskapsdjur välkomna mot en extra avgift. Kontrollera tillgänglighet genom att ringa hotellets receptionen.Osaan huoneista ovat lemmikitkin tervetulleita lisämaksusta. Varmistathan saatavuuden soittamalla hotellin vastaanottoon.

SuperiorX King

Dusch, Dubbelsäng, Bord

Sök lediga rum

Rymligt och trivsamt Superior-rum där du kan tillbringa kvalitetstid med familjen. Rummet är inrett med en bred dubbelsäng och en soffa som kan göras om till extrasäng för en vuxen eller två barn. Alla rum har 42-tums platt-TV, parkettgolv, torkelement och utrustning för strykning. Egen skidförvaring finns att tillgå. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i denna allergivänliga rum.

Junior Suite med bastu

Dusch, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Den rymliga juniorsviten på tredje våningen har privat bastu för avslappnande bad. I den breda dubbelsängen kopplar du av efter dagen och vaknar på morgonen efter en skön nattsömn. Bäddsoffan kan användas som extra säng för två vuxna eller två barn. Sviten är dessutom utrustad med flotexgolv, torkelement, 55'' platt-tv, strykjärn och strykbräda samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Varje rum har ställbar luftkonditionering och tillgång till skid-/utrustningsförvaring. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i denna allergivänliga rum.

Standard Twin, to inner yard with extra bed possibility

Dusch

Sök lediga rum

Dubbelrummen har plats för en liten familj. Rummen ligger på markplan mot innergården. Stigen till Koli och de hisnande vyerna startar alldeles intill hotellet. Rummen har två separata sängar och en bäddsoffa som kan användas som extra säng för en vuxen eller två barn. Rummen är utrustade med flotexgolv, torkelement, 49'' platt-tv, strykjärn och strykbräda samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Varje rum har ställbar luftkonditionering och tillgång till skid-/utrustningsförvaring. I vissa rum är även sällskapsdjur välkomna mot en extra avgift. Kontrollera tillgänglighet genom att ringa hotellets receptionen.Osaan huoneista ovat lemmikitkin tervetulleita lisämaksusta. Varmistathan saatavuuden soittamalla hotellin vastaanottoon.

Suite

Dusch, Balkong, Dubbelsäng, Bord

Sök lediga rum

Beundra soluppgången över Pielisjärvi genom fönstret eller från svitens egna balkong. Det separata sovrummet är inrett med en bred och komfortabel dubbelsäng och i det mysiga vardagsrummet känner du dig som hemma. Bäddsoffan kan användas som extra säng för två vuxna eller två barn. Sviten är dessutom utrustad med flotexgolv, torkelement, 55'' platt-tv, strykjärn och strykbräda samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Varje rum har ställbar luftkonditionering och tillgång till skid-/utrustningsförvaring. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i denna allergivänliga rum.

Standard Queen to inner yard

Dusch

Sök lediga rum

Eftersom alla våra rum inte har en utsikt mot Pielisjärvi, utan en del har fönster mot innergården, fokuserar vi på det väsentligaste – sängen. I stället för utsikten är de här rummen inredda med en generös dubbelsäng – designad enkom av Joensuun Sänkytehdas – där du vaggas till uppiggande sömn efter en tung dag. Rummen är utrustade med flotexgolv, torkelement, 49'' platt-tv, strykjärn och strykbräda samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Varje rum har ställbar luftkonditionering och tillgång till skid-/utrustningsförvaring. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i denna allergivänliga rum.