Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Rymligt Superior-rum med magnifik utsikt över sjön Pielinen. Rummet är inrett med två enkelsängar och en soffa som kan göras om till extrasäng för en vuxen eller två barn. Alla rum har 42-tums platt-TV, parkettgolv, torkelement och utrustning för strykning. Egen skidförvaring finns att tillgå.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt rum med två enkelsängar. Alla rum är inredda med parkettgolv, torkelement, 32-tums platt-TV och utrustning för strykning. Egen skidförvaring finns att tillgå.

Standard Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamt rum med dubbelsäng. Alla rum är inredda med 32-tums platt-TV, parkettgolv, torkelement och utrustning för strykning. Egen skidförvaring finns att tillgå.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Fransk balkong, Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trevligt rum med två enkelsängar. Rummen är inredda med en soffa som kan göras om till extrasäng för en vuxen eller två barn. Alla rum är inredda med 32-tums platt-TV, parkettgolv, torkelement och utrustning för strykning. Egen skidförvaring finns att tillgå.

SuperiorX King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt och trivsamt Superior-rum där du kan tillbringa kvalitetstid med familjen. Rummet är inrett med en bred dubbelsäng och en soffa som kan göras om till extrasäng för en vuxen eller två barn. Alla rum har 42-tums platt-TV, parkettgolv, torkelement och utrustning för strykning. Egen skidförvaring finns att tillgå.

Junior Suite med bastu

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Rymlig juniorsvit med privat bastu för avslappnande stunder. Sviten är inredd med en bred dubbelsäng och en soffa som kan göras om till extrasäng för en vuxen eller två barn. Alla rum har 42-tums platt-TV, parkettgolv, torkelement och utrustning för strykning. Egen skidförvaring finns att tillgå.

Suite

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Underbar och rymlig svit med vacker utsikt över sjön och privat balkong. Sviten har separat sovrum och vardagsrum. Rummet är inrett med stor dubbelsäng och kokvrå med kylskåp och mikrovågsugn. I rummet finns 42-tums platt-TV, parkettgolv, torkelement och utrustning för strykning. Egen skidförvaring finns att tillgå.