Hem

Sök bokning

hotel-logo

Möten och evenemang

content-page-hero-image

Möte för två eller födelsedagar för hundra - vi klarar det!

På Break Sokos Hotel Koli blir såväl små möten som stora seminarier lyckade.

Hotellet har totalt 3 trivsamma mötesrum för 2–60 personer samt. I Ukko Naturum i hotellets gårdskrets finns ett auditorium med 203 platser och en möteslokal för 12 personer.

Den mysiga och inspirerande miljön ger ro att koncentrera sig och olika aktiviteter erbjuds för skapande pauser. Maten som bjuds är karelsk och skandinavisk. Kolis unika miljö bjuder kringprogram för din mötesdag, från fartfyllt skoj till en avslappnande kväll i Koli Relax Spa med utsikt över landskapet. Vår försäljningstjänst ger dig en skräddarsydd offert enligt din grupps behov för såväl inkvartering, mötestjänster, mat som aktiviteter.

Festlokal

Restaurang Grill it! med sina fantastiska nationalromantiska vyer, lämpar sig som lokal för olika slags fester och temaevenemang. I den stämningsfulla pistrestaurangen Ski Bistro Rinnetupa vid nedre stationen i Ukko-Kolis backar går det bra att ordna evenemang för till och med 100 personer. Att komma ned till Rinnetupa med utsiktshissen är en upplevelse i sig. Även de nya möteslokalerna lämpar sig väl för olika festevenemang. Vår Försäljningstjänst hjälper dig gärna med planeringen, vare sig det gäller en födelsedagsfest, bröllop, julfest, bokslutsmiddag eller en temafest för ett kompisgäng.

Koli Relax Spa med landskapsutsikt

Slappna av i unika Koli Relax Spa, ensam eller med din fru eller man, dina vänner eller din arbetsgrupp. Njut av friden och samvaron. Vårt landskapsspa kan även bokas privat för en grupp.

Läs mer och boka på internet!