Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Sök lediga rum

Övernatta bekvämt alldeles i centrum av Helsingfors i detta hemtrevliga singelrum. Det luftkonditionerade rummet innefattar även ett behändigt arbetsbord, strykredskap, trådlös internetförbindelse, tv, minibar samt en bekväm säng för god nattsömn. I badrummen som är försedda med antingen dusch eller badkar finns hårtork och man kan även boka rum med egen terrass ovanför taken i Helsingfors!

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett rymligt dubbelrum med storartad cityutsikt t.ex. mot Mannerheimvägen. I de skilda sängarna sover ni skönt efter en stressande dag. Rummet innefattar även ett behändigt arbetsbord, strykredskap, trådlös internetförbindelse, tv och minibar. I badrummen som är försedda med antingen dusch eller badkar finns hårtork. Det finns också rum med balkong samt två barrirärfria rum med inva-utrustning för tillgänglighet. Sällskapsdjur är också välkomna!

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt dubbelrum med fin utsikt mot t.e.x jänvägsstationen eller Mannerheimvägen. På rummet finns en parsäng, där du sover som en prins ensam eller som ett kungapar tillsammans. I rummen finns luftkonditionering, ett behändigt arbetsbord, strykredskap, trådlös internetförbindelse, tv och minibar. I badrummet finns hårtork och du kan välja ett rum med antingen ett badkar för avkopplande stunder eller med en uppiggande dusch.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Vaakunas rymliga dubbelrum med separata sängar bjuder på avkopplande nattsömn och är även ypperliga för familjer tack vare bäddsoffan som kan fällas ut. Den extra bädden är lämplig för två barn eller en vuxen. Också familjens sällskapsdjur är välkommet! I rummen finns ett behändigt arbetsbord, strykredskap, trådlös internetförbindelse, tv och minibar. I badrummen som är försedda med antingen dusch eller badkar finns hårtork. Till glädje för små och stora rekommenderar vi ett skumbad!

Suite med bastu

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

I Original Sokos Hotel Vaakuna, som öppnades inför de olympiska sommarspelen 1952, erbjuder dig den flotta hörnsviten med bastu rymlig inkvartering i kärnan av Helsingfors! Sviten har en egen bastu för avkopplande stunder samt en parsäng eller separata sängar för ostörda nätter. Hörnsviten har en fin utsikt i två väderstreck. Hårtork, badrock och -tofflor samt badartiklar ingår i svitens  utrustning, liksom även ett behändigt arbetsbord, vattenkokare med kaffe- och tesortiment, strykredskap, förvaringsfack, trådlös internetförbindelse, tv och minibar. En av sviterna kan bokas för resenärer med sällskapsdjur och vid behov kan svitens soffa fällas ut som extrabädd. Om du vill ha ett annorlunda rum för en liten konferens är det värt att pröva sviten. Konferensutrustning kan hämtas till sviten och en ostörd miljö är garanterad!

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Original Sokos Hotel Vaakunas rymliga och trevliga dubbelrum superior, med separata bekväma sängar för sköna drömmar. Den extra bädden är lämplig för två barn eller en vuxen. Sällskapsdjur är också välkomna. Hårtork, badrock och -tofflor samt badartiklar ingår i rummets utrustning, liksom även ett behändigt arbetsbord, vattenkokare med kaffe- och tesortiment, strykredskap, förvaringsfack, trådlös internetförbindelse, tv och minibar. I badrummen finns hårtork och badkar eller dusch.

Junior Suite

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Pigga upp vardagen, arbetsresan eller semestern genom att övernatta i Vaakunas häftiga svit! I den eleganta sviten finns det gott om rum för flera personer och den hisnande utsikten ger själen ro. Sviterna lämpar sig också för mindre konferenser. I rummen finns antingen en parsäng eller separata sängar samt en bekväm soffa, som kan fällas ut som extrabädd. Hårtork, badrock och -tofflor samt badartiklar ingår i hörnsvitens utrustning, liksom också ett behändigt arbetsbord, vattenkokare med kaffe- och tesortiment, strykredskap, förvaringsfack, trådlös internetförbindelse, tv och minibar. Det finns även några sviter med två separata sovrum.