Hem

Sök bokning

hotel-logo
content-page-hero-image

Restauranger

Restaurang 10. Kerros är en stilfull panoramarestaurang med bästa läge i Helsingfors, på översta våningen på Original Sokos Hotel Vaakuna som serverar frukost, lunch och middag.

10. Kerros

Restaurang 10. Kerros är en elegant panoramarestaurang på översta våningen i Original Sokos Hotel Vaakuna på bästa läge i Helsingfors. Vårt kök älskar genuina smaker och våra råvaror betonar finskhet, Helsingfors och ansvarsfullhet. Menyn är inspirerad av Hotel Vaakunas långa historia, som går ända tillbaka till 1947. Köket använder traditionella tillagningsmetoder, men smakerna tillämpas på nutid.

Förutom att njuta av mat och dryck kommer folk till Restaurang 10. Kerros för att beundra den magnifika utsikten. Från de stora fönstren öppnar sig utsikten över den livliga Mannerheimvägen och Glaspalatsbyggnaden, som sträcker sig ända till Kampen. Den eleganta takterrassen är öppen året runt, beroende på vädret.

Vi serverar också Original Sokos Hotel Vaakunas läckra frukostbuffé varje dag, dit även andra gäster än övernattande gäster är välkomna.

Läs mer på restaurangens hemsida!

Kolla in Helsingfors andra S-restauranger här!