Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsingfors

Fina funkishotellet Vaakuna stod färdigt till Olympiaden år 1952. Hotellet befinner sig på stadens bästa plats, alldeles i centrum. Ljudisolerade fönster håller stadens buller ute och garanterar en lugn sömn. Stämningsfulla Restaurang Loiste med sina panoramaterrasser betjänar dig från frukost till sent på kvällen på stadens tak, på tionde våningen. Original Sokos Hotel Vaakuna är rätt adress för familjesemestrar i Helsingfors.

Restaurang 10. Kerros (10. Våning) är öppet. Mötes- och bastulokalerna uppdateras och öppnas på hösten.
Vaakunas restauranglokal har ett drag som skiljer den från alla andra restauranger i Helsingfors – en fantastisk utsikt över Helsingfors i fyra olika riktningar. 
 
Hotellet med stort H. Välkommen!
location
Stationsplatsen 2 00100, Helsingfors
Stationsplatsen 2
00100, Helsingfors
parking
puhelin
+358 20 1234 610 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7829049

Kundrespons

Centrala läget perfekt för resande, mycket vänlig personal, varierande utbud gällande frukosten, terrassen utanför rummet perfekt, snyggt och rent överallt, både i rummet och gemensamma utrymmen, restaurangen mot gatan har perfekt mat och service.

Inga störande ljud från gatan eller från korridoren. Mottagandet var av superklass - smidigt och snabbt. Maten i restaurangen exakt så som jag vill ha den - salladen var superb och rekommenderade viner till huvudrätt och efterrätt perfekta. Städpersonalen trevlig och serviceminded.

Väldigt bra service och vänlig personal. Rummet var fint med balkong mot Mannerheimvägen, sängarna var så sköna att sova i. Hotellet är belägen så centralt som det går. Vi har besökt detta hotell tidigare och har varit nöjda med allt.

Servicen i receptionen var mycket bra samt trevlig personal. Rummet höll högklass, rent&fint. Tack för en trevlig vistelse! Vi kommer gärna tillbaka. Lekrummet superlyxigt!