Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Lasten kanssa Sokos Hotelliin

Sokos Hotelleissa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Meillä majoitut mukavasti lasten kanssa. Oma lisävuode voi olla perheen pienemmälle reissun kohokohta ja teinit viihtyvät lasten omassa lisähuoneessa. Onni Orava on järjestänyt perheen lapsille kivaa tekemistä ja ajanvietettä vierailun ajaksi.

Onni Orava suosittelee:

Lisävuode – edullinen ja mukava

Voit varata lisävuoteen kätevästi huonevarauksen yhteydessä. Lasten lisävuode maksaa 10–25 €/yö/lapsi hotellista riippuen. Lisävuoteita on rajoitettu määrä. Kun teet varausta, annat vain oikean henkilömäärän ja järjestelmä etsii hakuasi vastaavan huoneen sekä laskee myös lisävuoteiden hinnan mukaan. Huomaathan että alle 3-vuotias nukkuu veloituksetta aikuisen vieressä.

Isommille lapsille oma huone

Teinien suosima lasten lisähuone helpottaa perheen majoittumista erityisesti, jos lapset ovat jo isompia. Yksi lasten lisähuone (1–2 lasta, 3–15 v.) yhtä normaalihintaista aikuisten huonetta kohden. Hintaan sisältyy majoitus standard-huoneessa kahdelle lapselle (3–15 v.) ja aamiainen (ei koske Heymo 1 by Sokos Hotellia). Lasten lisähuoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Hotellikohtaiset hinnat näet täältä »

Onni Oravan yllätyslahja lapsille

Onni Orava on varannut eri ikäisille lapsille erilaiset vastuulliset yllätyslahjat, jonka he saavat hotelliin saapuessaan vastaanotosta.

Onni Oravan leikkipaikka

Loma-aikoina Onni rakentaa hotelleihin viihtyisiä leikkipaikkoja. Tule kokeilemaan hauskoja leluja ja pelejä, jotka ovat turvallisia ja kehittäviä. Loma-aikojen ulkopuolellakin Onni huomioi lapset ja on varustanut hotelliin heille oman nurkkauksen, jossa on monenlaista puuhaa pienille ja vähän isommillekin vieraille. Lisäksi siellä on lehtiä ja esimerkiksi lautapelejä eri ikäisille. Voit lainata niitä myös huoneeseen.

Onni Oravan piirrostehtävä: Yhdistä pisteet!

Ohessa kaksi Onni Orava -tehtävää, jotka voitte halutessanne tulostaa ja tehdä jo ennen hotellilomaa.
Onni uimarina » | Onni urheilee »

Vauvojen omia juttuja

Onni muistaa myös kaikkein pienimpiä vieraita. Huoneeseen saa potan ja pinnasängyn. Ravintoloista löytyy syöttötuoleja ja ruokalappuja sekä tietenkin vauvanruoan lämmitysmahdollisuus.

Aamiaiselta vauhtia päivään

Runsas buffet-aamiainen tarjoilee mieluisaa syötävää koko perheelle. Lasten kanssa valikoimasta kannattaa bongata ja maistella erityisesti Onni Oravan suosittelemia terveellisiä vaihtoehtoja!

Onni tykkää luonnosta

Seuraa Onni Oravan vinkkejä ja säästä luontoa. Onni on kerännyt hotellilomallesi viisi ohjetta, joita voit noudattaa vierailusi aikana ja viedä mukanasi kotiin. Pyydä hotellin vastaanotosta Ympäristöpassi ja toimi kuten Onni. Passin toisella puolella on Onnin kaupunkibongaus, jonka avulla voit tehdä ulkona luontohavaintoja ja merkitä ne muistiin. Vastaanoton henkilökunta muistaa sinua pienellä yllätyksellä, kun palautat bongauksen.

Nähtävyyksiä ja tekemistä lasten kanssa

Parhaat paikkakuntakohtaiset vinkit nähtävyyksiin, leikkipuistoihin ja ulkoilualueisiin saat hotelliemme henkilökunnalta. Kurkkaa hotellien sivuilta ideoita, mitä kaikkea he suosittelevat kukin omalla paikkakunnallaan koettavaksi. Ja hotellissa paikan päällä ollessasi, kysy ihmeessä vastaanotosta lisää!

Kaikki hotellit »