Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Porin Vaakunan uudistus valmis

content-page-hero-image

Porin Vaakunan ensimmäisen vaiheen uudistustyöt ovat valmiit.

Porin Original Sokos Hotel Vaakunassa alkoi laaja hotellihuoneiden uudistustyö tammikuussa 2024. Kokonaisuudessaan uudistustyö toteutetaan kahdessa vaiheessa, ja ensimmäisen vaiheen uudistustyö on nyt valmis. Toinen uudistusvaihe aloitetaan 1.1.2025. Porin Original Sokos Hotel Vaakuna on avoinna koko uudistustyön ajan.

Uudistuksen aikana 35 Porin Vaakunan hotellihuoneista sekä yhdyskäytävä Svengikuja saivat uuden, raikkaan ilmeen. Uudistustyöt pyrittiin toteuttamaan niin, että niistä aiheutui mahdollisimman vähän haittaa vieraille.

"On hienoa, että pääsemme tarjoamaan vieraillemme uudistettuja huoneita kesän sesonkiin. Huoneet sekä yhdyskäytävä, Svengikuja, keskustelevat hienosti keskenään ja täydentävät hotellivieraan kokemusta entisestään.", iloitsee hotellipäällikkö Riina Kuusijoensuu.

Sisustussuunnittelusta vastasi Flock Oy. Huoneet uudistetaan vastaanoton ja aulan uudistuksessa käytetyn Svengi-teeman mukaisesti, joka sai innoituksensa Porin kesä- ja urheilutapahtumista sekä porilaisesta svengaavasta menosta päivästä ja vuodenajasta riippumatta. Huoneet upeine valojen ja värien rytmityksineen ovat kaikkea muuta kuin tylsiä. Porin Vaakunassa svengi tuntuu pehmeinä materiaaleina sekä herkästi hämyisänä, matkaajaa syleilevänä tunnelmana.

"Halusin synnyttää huoneisiin lämpimän, leikkisän ja laadukkaan tunnelman, joka vaalii matkaajan rentoutumista, hemmottelee ja synnyttää tunteen omasta turvallisesta maailmasta", kertoo Flockin arkkitehti Anna Kyyhkynen.

Lisätietoja:

Satakunnan Osuuskauppa, matkailu-, ravitsemiskaupan- ja liikennekaupan toimialajohtaja Johanna Väätäinen, johanna.vaatainen@sok.fi, puh. 050 517 4801

Satakunnan Osuuskauppa, Original Sokos Hotel Vaakunan hotellipäällikkö Riina Kuusijoensuu, riina.kuusijoensuu@sok.fi, puh. 041 462 5535