Hae varaus

hotel-logo

Hotelli kansallismaisemissa

Uusi hotelli Kolin kansallismaisemissa

Kätevästi kutostien varrella Kolilla on täysin uusi hotelli Nurmeksen ja Joensuun välissä, Break Sokos Hotel Koli Kylä - täydellinen hotelli työmatkalle, lepäämiseen ja uusiin elämyksiin!

Kolin majoituskapasiteetti on kasvanut uuden hotellin, Break Sokos Hotel Koli Kylän ansiosta. Luonnonläheinen, mutkaton ja rento hotelli sijaitsee kutostien varrella Nurmeksen ja Joensuun välissä. Matkaa molempiin lähikaupunkeihin on Kolilta noin 70 kilometriä. Se onkin sopivat etappi, vaikka työmatkan varrelle! Ja passeli pidemmällekin lomalle!

Break Sokos Hotel Koli Kylässä on 130 huonetta sekä ravintola Tervaskanto ja kahvila Puronmutka. Hotellin tiloissa sijaitsee myös Polar Adventures Oy, joka tarjoaa vuokravälineitä ja -varusteita, opastettuja retkiä sekä aktiviteetteja Kolin luontoon ja Kulttuuriin.

Break Sokos Hotel Koli Kylä sijaitsee nimensä mukaisesti kylän keskellä ja kansallispuiston retkeilyreittien äärellä. Kolin kansallispuistossa on merkittyjä retkeilyreittejä noin 80 kilometriä, joista voi valita oman kunnon ja ajan mukaan itselleen sopivimman – tai kävellä vaikka kaikki!

Vaelluspolkujen tunnelmat jatkuvat kylähotellissa inspiroivalla tavalla, luonnonmukaisia materiaaleja ja maanläheisiä värisävyjä hyödyntäen. Hotellin eri kerroksissa voit kokea kansallispuiston neljä vuodenaikaa kevään aamusumuisista kuusimetsistä Kolin tykkylumisille huipuille.

Kolilta muutaman kilometrin päästä löytyy Koli Relax Spa -hemmottelukylpylä, jossa voi nauttia upeista kansallismaisemista porealtaissa ja ulkopaljuissa. Myös monipuoliset Ukko-Kolin laskettelurinteet ovat muutaman kilometrin päässä.

Kuuletko jo Kolin kutsun - katso hotellin ajankohtaiset edut ja hyödynnä ne myös vapaa-aikaan täältä.