Hae varaus

hotel-logo

Edut ja tarjoukset

Break Sokos Hotel Koli Kylän edut ja tarjoukset

Tutustu hotellimme Break Sokos Hotel Koli Kylän ajankohtaisiin etuihin ja tarjouksiin, niin matkustat meille edullisemmin! Mikäli etsit päivän edullisinta hintaa tai tarjousta pitempään viipymään, löydät teille sopivan tarjouksen alta.

Ystävänpäivälahjaksi yö Kolin kansallismaisemissa alk. 80 €/vrk/1-2hh
Yllätä läheisesi uniikilla lahjalla varaamalla teille yhteinen matka kansallispuiston porteille, Break Sokos Hotel Koli Kylälle edullisesti hyödyntämällä meidän ystävänpäivätarjous. Tutustu tarjoukseen täältä.


Pyöräilyloma Koli Kylällä alk. 204 €/2hlö/vrk/2hh
Yhdistä hotelliloma sähköpyöräilyyn! Majoitu Break Sokos Hotel Koli Kylällä ja pyöräile Polar Adventuresin sähköpyörällä. Paketti saatavilla 7.6.2024 saakka, Tutustu tarjoukseen täältä.

Bed & Ski Koli Kylällä alk. 95 €/hlö/vrk/2hh
Koli on palkittu talvimatkailukohde ja monelle isoimpana motivaattorina on Ukko-Kolin upeat laskettelurinteet. Tästä syystä haluamme tehdä laskettelulomalle pääsemisen mahdollisimman helpoksi ja näin on syntynyt Bed & Ski paketti, jolla hankit majoituksen ja liput rinteeseen helposti ja nopeasti! Tutustu tarjoukseen täältä.

Vietä lumiloma Break Sokos Hotel Koli Kylällä alk. 408 €/3vrk/2hh
Break Sokos Hotel Koli Kylän lumilomapaketilla viihdyt vieraanamme pidempään. Kyläilysi aikana nautit myös olostasi Koli Relax Spa -kylpylässä (1 käynti/hlö) ja päivän lounaasta ravintola Tervaskannossa kahtena päivänä. Tutustu tarjoukseen täältä.