Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Majoitustarjoukset

content-page-hero-image

Majoitustarjoukset Puijonsarvessa

Katso täältä majoitustarjoukset Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarveen!

Hotellilomalla Kuopiossa hyvää oloa, rentoutumista ja monipuolisia aktiviteettejä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi toivottaa sinut tervetulleeksi Kuopioon.Viihtyisä hotellimme sijaitsee keskellä Kuopiota, lähellä aktiviteetteja ja kaupungin monia palveluita. Puijonsarvesta löytyy huoneita usealla eri teemalla, osa kylpyammeella ja osa omalla saunalla. Hulppeita sviittejäkin on tarjolla. Lepää ja virkisty hotellimme pehmeissä vuoteissa, tilaa aamiainen huoneeseen tai kokoa monipuolinen aamiainen buffetpöydän antimista kauniissa aamiaissalissamme Utussa. Meiltä löytyy tasokas kuntosali ja upea saunaosasto Kuopion kattojen yllä, sekä kaksi ravintolaa Frans&Sophie ja ravintola Ehta. Lähialueella tarjolla monipuolisia shoppailupaikkoja, hemmotteluhoitoja tai vaikkapa keilausta. Ulkoaktiviteeteista pitävälle tarjolla on mm. luistelua luonnonjäällä, talviretkeilyä tai vaikkapa laskettelua. Hiihdosta pitävälle on hiihtolatuja hiihdeltävänä jopa 600km verran. Puijon tornin korkeuksista voi ihailla upeita maisemia. Majoittuville vieraillemme löytyy monenlaisia etuja.

Kuopio on täynnä elämää, lämpimästi tervetuloa hotellilomalle Savon sydämeen!

MAJOITUSTARJOUKSET

Kuopion Joogafestivaalin majoitustarjous

  Jooga rantautuu Kuopioon toden teolla kesällä 2024, kun Pole Center järjestää kaupungin historian ensimmäisen joogafestivaalin!

  Kuopion Saanalla 20.–21.7.2024 järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat ja ammattilaiset sekä tarjoaa upean mahdollisuuden hyvinvointipalvelujen tuottajille ja muille sidosryhmille markkinoida omaa toimintaansa.

  Kirkasvetisen Kallaveden rannalla järjestettävän Kuopio Yogafestin tarkoitus on mahdollistaa osallistujille syvempi yhteys itseen, muihin ja luontoon. Viikonloppu tuo lepoa ja rauhaa, mutta myös virkistystä ja uusia oivalluksia.

  Kuopio Yogafesteille on saatavilla yhden ja kahden päivän lippuja. Liput oikeuttavat osallistumaan tunneille ja luennoille. Yogafest tarjoaa noin kaksikymmentä erilaista tuntia ja luentoa aina saunajoogasta parantavaan hengitykseen.

  Kuopion Joogafestivaalin majoitustarjous 19.-21.7.2024

  • S-Etukortilla 130 €/1hh ja 150 €/2hh sis.majoitus, runsas buffetaamiainen, Kuopion kattojen yllä kuntosalin ja hotellisaunan käytön.
  • Varaus tehdään Original Sokos Hotel Puijonsarven nettisivuilta varauskoodilla BJOOGAFEST24
  • Tarjoushinta voimassa 19.-21.7.2024 väliselle ajalle
  • Varausohje: Varaamaan pääset osoitteessa www.sokoshotels.fi. Hae hotellihaulla Original Sokos Hotel Puijonsarvi Kuopio ja syötä kenttään "varauskoodi tai yritystunnus" koodi . Mikäli etuhintaa ei ole tarjolla valitsemallesi päivälle, voit tehdä asiakasomistajahintaisen varauksen päivän hinnalla kirjautumalla sisään asiakastilillesi. Voit lisätä varauksellesi myös haluamasi lisätuotteet ja -palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Hinta on vapaa-ajan alkaen -hinta S-ryhmän asiakasomistajille.

______________________________________________________________________________

Pikkujouluillan jälkeen mikä olisikaan ihanampaa kuin aamulla saa herätä tuoreen kahvin tuoksuun runsaalle buffetaamiaiselle.

Pikkujoulumajoitustarjous

 • Alk. 120€/2 hh/vrk sis.majoitus, runsas buffetaamiainen, Kuopion kattojen yllä kuntosalin ja hotellisaunan käytön.
 • Varaus tehdään Original Sokos Hotel Puijonsarven nettisivuilta varauskoodilla BPIKKUJOULUT24

   Varausohje: Varaamaan pääset osoitteessa www.sokoshotels.fi. Hae hotellihaulla Original Sokos Hotel Puijonsarvi Kuopio ja syötä kenttään "varauskoodi tai yritystunnus" koodi . Mikäli etuhintaa ei ole tarjolla valitsemallesi päivälle, voit tehdä asiakasomistajahintaisen varauksen päivän hinnalla kirjautumalla sisään asiakastilillesi. Voit lisätä varauksellesi myös haluamasi lisätuotteet ja -palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Hinta on vapaa-ajan alkaen -hinta S-ryhmän asiakasomistajille.

Tie­dus­te­lut: Osuuskauppa PeeÄssän myyntipalvelu Puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi, Ori­gi­nal Sokos Hotel Pui­jon­sar­vi, Minna Cant­hin katu 16, 70100 Kuo­pio