Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

Pysäköinti Iisalmessa

Hotellin sisäpihalla on rajallinen määrä asiakaspysäköintipaikkoja henkilöautoille. Paikoitus sisältyy majoituksen hintaan.

Sisäpihalla on kunnallinen pysäköinninvalvonta ma-pe klo. 9.00 - 17.00. Pysäköintiluvan saa hotellin vastaanotosta.

Hotellin oman parkkipaikan ollessa täynnä samalla pysäköintilapulla voi pysäköidä myös Savonkadulla välillä Pohjolankatu – Riistakatu ja Louhenkadulla välillä Kauppakatu – Kirkkopuistonkatu koko päivän ajan. Muulla keskustan katupysäköinnissä noudatetaan normaalia kiekkopysäköintiä (1 tunti), eikä hotellin lupalappu oikeuta pysäköintiin.

Sähköauton lataus

Hotellillamme on tällä hetkellä 6 sähköauton latauspistettä (type 2, max 22 kW).

Käytössämme on ABC-lataus eli lataus maksetaan ja käynnistetään kätevästi ABC-mobiililla. Lataa sovellus Play-kaupasta tai App Storesta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Latauspisteen käyttäjällä tulee olla oma kaapeli lataukseen.

Tarkista latauspiteen voimassa oleva hinta ABC-mobiilista. Mikäli olet S-Ryhmän asiakasomistaja, kerrytät sähköautosi latauksista myös kotitaloutesi kuukausittaista bonuskertymää. Lisätietoja ABC-latauksesta täältä.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä ABC-latauksen 24 h asiakaspalveluun numerossa 010 76 80080 (puhelun hinta 0,084 €/min).