Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Harrasteet

content-page-hero-image

Iisalmessa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet kesät talavet!

Lähetäänkö pihalle?

Paloisvuoren alueella on muun muassa kattava kuntoilu- ja murtomaahiihtoreittien verkosto, frisbeegolf-rata ja kuntoportaat. Talvisin "Paloskilla" palvelee laskettelukeskus, vuokraamo ja kahvio.

Onko koirakaveri myös vierailemassa Iisalmessa? Edestakainen, noin 3 kilometrin pituinen, kivituhkalla pinnoitettu ja valaisematon koirapolku kulkee Paloisvuoren vaihtelevassa maastossa, päättyen Saunaniemen kodalle. Pakkasithan grillattavat mukaan?

Jos golfmaila pysyy käsissä, voi omaa puttaustaitojaan kartuttaa Ahmon 9-reikäisellä golfkentällä.

Miltä kuulostaisi päästä tapaamaan erilaisia eläimiä, vaikkapa laama ja kesyaasi? No, näitä ja muita kaikenkarvaisia kavereita, pääsee ihmettelemään ja myös paijaamaan Hanhenlennon kotieläinpihalla! Tilaathan heille vierailun ennakkoon, viimeisestään edeltävänä päivänä. Lue lisää Hanhenlennosta ja heidän luonnonläheisistä palveluistaan täältä!

Vai kaipaatko tekemistä sisätiloissa?

Sittenpä suunta otetaan vaikkapa Keila- ja Liikuntakeskus Liikkeelle ja ei muuta kun keilapallot käsiin ja (leikkimieliset) kisat pystyyn! Jos keilaus ei ole sinun juttusi, niin Liikkeeltä löytyy myös upea, vuonna 2022 uudistettu kuntosali ja esimerkiksi mahdollisuudet käyttää sport-simulaattoria tai kokeilla vaikkapa musiikkimiekkailua virtuaalitodellisuudessa. Lue lisää monista vaihtoehdoista Liikkeen sivuilta!

Melkeinpä hotellin naapurissa sijaitseva Karhun kellari on liikunnallinen vapaa-ajanviettopaikka. "Kellarin" palveluihin kuuluu esimerkiksi Megazone, Simwayhunt ja ajosimulaattori. Joko lähdetään kokeilemaan?

Nurkan takana pääset myös haastamaan itsesi Iisalmi Escapen pakohuonepeleissä. Keskustassa on pelattavissa kolme pakohuonetta, sekä ulkopakopeli Ritarin Tarina, joka johdattaa sinut Iisalmen läpi kiertäen kaupungin kauneimmat näköalapaikat.