Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kesäteatteriin Hämeenlinnassa

content-page-hero-image

Elämältä kaiken sain

Kesällä 2024 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään kiitelty musiikkikomedia Elämältä kaiken sain!

Rakkautta ja komediaa. Koskettavaa ja elämänmakuista tunnelmaa. Tätä on luvassa kesällä 2024 kun arvostelumenestys Elämältä kaiken sain -musiikkikomedia nähdään Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa.

Elämältä kaiken sain -musiikkikomediassa Pepe Willbergin hitit kajahtavat komeasti loistavien laulajien ja live bändin esittäminä.

Elämältä kaiken sain on inhimillinen tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, joka sotkee kaiken. Se on viihdyttävä ja romanttinen komedia, jossa elämä yllättää ja rakkaus kipunoi. Lopussa voi vain huokaista; mikään ei mennyt niin kuin piti, mutta kaikki meni silti ihan hyvin!

Huippumuusikoista koostuvan livebändin säestämän esityksen rooleissa nähdään jälleen erinomaisesti laulava, komediaa taitava näyttelijäkaarti. Esityksen rooleissa nähdään niin ensi kertaa Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa vierailevia, kuin myös jo aiemmin Kaupunginpuistossa yleisöä ihastuttaneita näyttelijöitä. Aiemmilta kesiltä tuttuja kasvoja ovat Anna Hanski, Ilkka Merivaara ja Miikka J. Anttila. Uusina kasvoina Hämeenlinnassa nähdään Maija Rissanen, Petrus Kähkönen / Jarno Hyökyvaara ja Leena Rousti.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri sijaitsee upeassa miljöössä vehreässä Kaupunginpuistossa, jossa on kattava valikoima tuotteita niin kahvilassa kuin viiniterassillakin.

Kesäteatterin katsomo on nouseva ja se on kokonaan katettu!

Lippuetu majoittuville vieraillemme Hämeenlinnan Vaakunassa

  • Lippujen varaus hotellin vastaanotosta, rajoitettu määrä/esitys
  • Hinta 30 € /kpl
  • Kahvilatuotteilla ja laadukkailla Olvin antimilla varustettu leppoisa kahvilapaviljonki sekä tunnelmallinen, kylmiä juomia tarjoileva Viiniterassi palvelevat yleisöä koko esityskauden ajan. Avaamme tuntia ennen kutakin esitystä. Väliaikatarjoilut tilattava ennakkoon sähköpostilla viimeistään 24 tuntia ennen esitystä tuotteiden saatavuuden varmistamiseksi. Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin, tarjolla voi olla myös korvaava tuote. Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen info@hukteatteri.fi ja vältä jonotus!

Esitykset 25.6.-17.8.2024, katso lisää aikatauluista Hämeenlinnan Kesäteatterin -verkkosivuilta.