Nähtävyydet ja tekemistä Vuokatissa

SEIKKAILUPUISTO

Koko perheelle sopiva Vuokatin Seikkailupuisto on uusi ja monipuolinen kiipeilypuisto, joka tarjoaa hauskaa ja haastetta kaikille. Vuokatin Seikkailupuisto on hyvin monipuolinen ja yksi Suomen suurimpia seikkailupuistoja. Puisto sisältää yhteensä yhdeksän eri kiipeilyrataa tarjoten haasteita ja elämyksiä kaikille!

Lue lisää Vuokatin Seikkailupuistosta

SUPER PARK

Varsinkin lasten suosikki SuperPark Vuokatti on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. SuperPark Vuokatissa voit kiipeillä korkeuksiin, laskea vauhdikkaita liukumäkiä, hypätä vaijeriliu'un kyytiin tai mutkitella polkuautoradalla. Game Arena tarjoaa haastetta muun muassa jalkapallo-, jääkiekko-, pesäpallo- ja tennispisteillä. Golf Arenalla hiotaan taitoja sisäharjoittelualueella ja minigolfradalla. Peliareenalla pääset joukkuepelien makuun. Vuokatti Freestyle Hallissa skeitataan, scootataan ja hypitään jopa hyppyristä pehmeään vaahtomuovialtaaseen. Ilmavolttirata, jättitrampoliinit ja foam pit -monttu mahdollistavat hurjimmatkin temput. Forge-kuntosalilla kunto kohoaa ja lihakset kiinteytyvät. Liput SuperParkiin saat ostettua vastaanotostamme.

Lue lisää SuperParkista

LUONTO

Ympäri vuoden kauniina näyttäytyvä ja ainutlaatuinen Vuokatin luonto retkeilyreitteineen kutsuu ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Sulan maan aikaan reitistö tarjoaa useita eri polkuja ja vaellusreittejä kävelyyn. Vuokatin polkujen varsilla retkeilijöitä ihastuttavat näyttävät vaara- ja järvimaisemat. Koko perheen retkeilyyn sopivat hyvin Vuokatinvaaran laen polut nuotiopaikkoineen. Vuokatin urheiluopistolta lähtevät latupohjat ovat kesällä joustavia pururatoja, jotka soveltuvat hyvin sauvakävelyyn.

Lue lisää täältä

HIIDENPORTTI

Hiidenportin kansallispuisto on monipuolinen retkeilykohde. Sotkamon saloseudun sydämessä sijaitsevan Hiidenportin alkuvoimainen rotkomaisema on vaikuttava näky. Kansallispuisto tarjoaa kohteita ja tarinoita myös kulttuurihistoriasta kiinnostuneelle. Jylhälle kalliorotkolle johtavan polun varrella voit kokea salaperäisen kuusikon, kauniisti karun kukkaniityn ja kaskiahon tunnelman.

Lue lisää täältä

KEILAUS JA KYLPYLÄ

Vuokatti Bowling sekä Katinkullan kylpylä tarjoavat tekemistä koko perheelle ympäri vuoden. Keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa, 3 kilpatason biljardipöytää, darts sekä SimWay ammuntasimulaattori. Keilaus on hauska harrastus koko perheelle! Katinkullan trooppisessa kylpylässä veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC ja hauskaa kylpyläpuuhaa löytyy kaiken ikäisille. Katinkullan hyvinvointiosasto Harmony Spassa hemmottelet itseäsi. Hoida lihaksiasi hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen tai nauti vartalo- ja kasvohoidoista. Saat ostettua liput keilaukseen sekä kylpylään vastaanotostamme.

Lue lisää keilauksesta täältä

Lue lisää Katinkullasta täältä

 

 

puhelin
Soita 010 783 1100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kidekuja 2 88610, Vuokatti
location
Kidekuja 2
88610, Vuokatti
directions
parking