Ravintolat

AMARILLO

Jokaiseen päivään kuuluu kunnon ateria. Meillä se syödään Amarillossa. Ravintolan juuret ovat syvällä Texasin sydämessä ja tarjolla on muun muassa burgereita, fajitaksia, tacoja ja wingsejä. Amarillossa on helppo piipahtaa osana Flamingon viihdekeskuksessa vierailua.

Flamingon Amarilloon voit tehdä pöytävarauksen sunnuntaista torstaihin. Perjantaisin ja lauantaisin emme ota varauksia vastaan, vaan palvelemme asiakkaat saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että keittiömme sulkeutuu arkisin 30 minuuttia ja viikonloppuisin tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.

Amarillon suora puhelinnumero on 050 388 4545Katso aukioloajat >>

Tee pöytävaraus >>

BANKETT FLAMINGO JA EVENTI

Viihtyisissä tilausravintoloissa järjestät juhlan tai muun tilaisuuden jopa yli 500 henkilölle. Ravintolat ovat avoinna ennakkotilauksesta.

Bankett soveltuu monenlaisiin juhliin cocktailtilaisuuksista istuviin juhlaillallisiin. Tilaan voidaan järjestää esiintymislava ja tanssialue. Yhteistyökumppaniemme avulla räätälöimme tapahtuman toiveittesi mukaan.

Eventi tuo upean lisän elämyksellisten tilaisuuksien järjestämiseen. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan.

Varaukset:
Pyydä tarjous >>

Soita ja kysy lisää:
Sokos Hotels myyntipalvelu
Puh. 020 1234 600 ma–pe klo 8–20 (Suomesta soitettaessa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Break Sokos Hotel Flamingoon avautui elokuussa neljäsataaneliöinen lasiseinäinen elämystila. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan. Parhaillaan myydään pikkujouluja. Uusi tila on osa hotellin isoa uudistusta, jonka myötä Flamingoon syntyy Suomen suurin hotelli.

Break Sokos Hotel Flamingoon avautui elokuussa neljäsataaneliöinen lasiseinäinen elämystila. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan. Parhaillaan myydään pikkujouluja. Uusi tila on osa hotellin isoa uudistusta, jonka myötä Flamingoon syntyy Suomen suurin hotellBREAK SHOP

Vietä virkistävä kahvihetki tai ota kupillinen kuumaa mukaasi. Break Shop sijaitsee vastaanoton vieressä ja palvelee asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa. Break Shopista löydät pientä naposteltavaa, tuliaisia tai tuotteita, joita kenties unohdit lähtiessä varata mukaan.

puhelin
Soita 020 1234 600 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tasetie 8 01510, Vantaa
location
Tasetie 8
01510, Vantaa
directions
parking