Menu

Ravintolat

AMARILLO

Amarillo saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä.Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Tule testaamaan ja viihtymään!
 
Flamingon Amarillossa on helppo piipahtaa osana vierailua viihdekeskus Flamingossa.

 

Lue lisää ravintolasta ja tee pöytävaraus!

BANKETT FLAMINGO JA EVENTI

Viihtyisissä tilausravintoloissa järjestät juhlan tai muun tilaisuuden jopa yli 500 henkilölle. Ravintolat ovat avoinna ennakkotilauksesta.

Bankett soveltuu monenlaisiin juhliin cocktailtilaisuuksista istuviin juhlaillallisiin. Tilaan voidaan järjestää esiintymislava ja tanssialue. Yhteistyökumppaniemme avulla räätälöimme tapahtuman toiveittesi mukaan.

Eventi tuo upean lisän elämyksellisten tilaisuuksien järjestämiseen. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan.

Varaukset:
Pyydä tarjous >>

Soita ja kysy lisää:
Sokos Hotels myyntipalvelu
Puh. 020 1234 600 ma–pe klo 8–20 (Suomesta soitettaessa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Break Sokos Hotel Flamingoon avautui elokuussa neljäsataaneliöinen lasiseinäinen elämystila. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan. Parhaillaan myydään pikkujouluja. Uusi tila on osa hotellin isoa uudistusta, jonka myötä Flamingoon syntyy Suomen suurin hotelli.

Break Sokos Hotel Flamingoon avautui elokuussa neljäsataaneliöinen lasiseinäinen elämystila. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan. Parhaillaan myydään pikkujouluja. Uusi tila on osa hotellin isoa uudistusta, jonka myötä Flamingoon syntyy Suomen suurin hotellBREAK SHOP

Vietä virkistävä kahvihetki tai ota kupillinen kuumaa mukaasi. Break Shop sijaitsee vastaanoton vieressä ja palvelee asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa. Break Shopista löydät pientä naposteltavaa, tuliaisia tai tuotteita, joita kenties unohdit lähtiessä varata mukaan.

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tasetie 8 01510, Vantaa
location
Tasetie 8
01510, Vantaa
directions
parking