Ravintolat

Amarillo

Jokaiseen päivään kuuluu kunnon ateria. Meillä se syödään ravintola Amarillossa. Amarillon juuret ovat syvällä Texasin sydämessä. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota Sinulle parasta texmexiä ison meren tällä puolen. Burgereita, fajitaksia, bolilloja, wingsejä ja muita herkkuja. Flamingon Amarillossa on helppo piipahtaa osana vierailua viihdekeskus Flamingossa. Tervetuloa!

Alla vielä Ravintola Amarillon aukioloajat päiväkohtaisesti!

Tarkista poikkeusaukioloajat täältä!

Huomioithan, että keittiömme sulkeutuu 30min ( 60min viikonloppuisin) ennen ravintolan sulkeutumista!

Flamingon Amarilloon voit tehdä pöytävarauksia maanantaista torstaihin. Viikonloppuisin emme ota pöytävarauksia, mutta palvelemme kaikkia halukkaita sisääntulojärjestyksessä.

Tilausravintola Bankett Flamingo

Viihtyisässä tilausravintolassa järjestetään onnistuneita tilaisuuksia jopa yli 300 henkilölle. Ravintola on avoinna ennakkotilauksesta.

Bankett soveltuu monenlaisiin juhliin cocktailtilaisuuksista istuviin juhlaillallisiin. Tilaan voidaan järjestää esiintymislava ja tanssialue. Yhteistyökumppaniemme avulla räätälöimme teille haluamanne juhlat.

Uusi tapahtumatila Eventi tuo upean lisän elämyksellisellisten tilaisuuksien järjestämiseen meillä Break Sokos Hotel Flamingossa. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan. eak Sokos Hotel Flamingoon avautui elokuussa neljäsataaneliöinen lasiseinäinen elämystila. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan. Parhaillaan myydään pikkujouluja. Uusi tila on osa hotellin isoa uudistusta, jonka myötä Flamingoon syntyy Suomen suurin hotelli.

Break Sokos Hotel Flamingoon avautui elokuussa neljäsataaneliöinen lasiseinäinen elämystila. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan. Parhaillaan myydään pikkujouluja. Uusi tila on osa hotellin isoa uudistusta, jonka myötä Flamingoon syntyy Suomen suurin hotelli.

Break Sokos Hotel Flamingoon avautui elokuussa neljäsataaneliöinen lasiseinäinen elämystila. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan. Parhaillaan myydään pikkujouluja. Uusi tila on osa hotellin isoa uudistusta, jonka myötä Flamingoon syntyy Suomen suurin hotellBreak Shop

Vietä hemmotteleva kahvitauko kakkuineen kahvilassamme ja päivä tuntuu heti pirteämmältä. Break Shop sijaitsee vastaanoton vieressä ja palvelee asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa. Break Shopissa on tarjolla virvokkeiden lisäksi pieneen nälkään sopivaa syötävää.

Pöytävaraukset

Ravintola Amarillon pöytävaraukset sekä Bankett Flamingon tilausravintolatiedustelut Sokos Hotels myyntipalvelusta

puh: 020 1234 600, ma-pe 8:00 -18:00

puhelin
Soita 0201234600 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tasetie 8 01510, Vantaa
location
Tasetie 8
01510, Vantaa
directions
parking

Aukioloajat

Ma 11:00 - 23:00
Ti 11:00 - 23:00
Ke 11:00 - 23:00
To 11:00 - 23:00
Pe 11:00 - 0:00
La 11:00 - 0:00
Su 12:00 - 22:00