Menu

Tekemistä ja nähtävyydet Turussa

Tekemistä ja nähtävyydet Turussa

Muistathan huolehtia käsihygieniasta ja noudattaa turvaväliä.

Suosittelemme vahvasti myös maskin käyttöä
ja kiitämme kun tulet meille vain terveenä.
 
Ystävällisin terveisin,
Wiklundin wäki
 
 
Saman katon alla

Uudistunut Hyvä Olo - hoitola palvelee Wiklundin 3. erroksessa

Suositussa hoitolassamme voit rentoutua työpäivän jälkeen, aloittaa lomasi ylellisesti tai vaikkapa yllättää ystävän!

Varaa hetkesi etukäteen tästä ja varmistat hyvän olosi. Majoittumisen yhteydessä saat 15% alennuksen hoitolan palveluista.

Sokos Turku Wiklund

Shoppailu ei voisi olla helpompaa! Saman katon alla kaikki ja välillä voit virkistäytyä ravintoloissamme.

Hotelliasiakkaana saat 10% alennuksen. Tutustu valikoimaan.

Cybernet - virtuaali peliluola Turussa

Tämä on hauskaa yksin tai porukalla! Rentoudu uiden delfiinien kanssa, kävele pitkin lankkua pilvenpiirtäjän huipulla tai kohtaa zombeja. Tämäkin mahdollista saman katon alla Wiklundin 3. kerroksessa. Varaa peliaikasi tästä.

Ruissalo

Ruissalon tammimetsät, 1800-luvun pitsihuvilat, Kansanpuisto, Ruisrock, Honkapirtin hernekeitto ja Kasvitieteellinen puutarha ovat tehneet saaresta maankuulun. Hyvät pyörätiet ja mukavat etäisyydet houkuttelevat polkupyöräilemään. Rantakalliot, upea hiekkaranta ja ainutlaatuinen luonto peltoineen ja puutarhoineen saavat matkailijan rakastumaan Ruissaloon jo ensinäkemältä. Talviaikaan voi pulahtaa avannon virkistävään viileyteen

Turun Kauppahalli

- Lähretäks kaffel? Turun Kauppahalli pitää turkulaiset ruokaperinteet elossa – ja tuo kaupungin ruokakulttuuriin koko ajan uutta. Kauppahallista saat niin piknik-eväät kuin kotiin viemisetkin, oletpa sitten perinneherkkujen, luomun, lähiruoan tai kulinaaristen uutuuksien ystävä. Ostosten lomassa voit nauttia lounaan tai istuutua kahville.  Suomen pienimmän Alkon löydät Kauppahallista.

Aurajoki - Turusta - Åboon

Aurajoki- ja sen ympäristö on turkulaisille hyvin tärkeä paikka. Jokirannasta nautitaan vuoden ympäri. 3.5 kilometrin reitti Tuomiokirkolta Turun Linnalle tarjoaa hyvän kokonaiskuvan Turun historiasta ja nykypäivästä. Siltoja, historiaa, jokilaivoja, idyllisiä ravintoloita, baareja ja kahviloita.  Hyppää vesibussin kyytiin tai vuokraa oma vene ja käväise Ruissalon telakalla

Turku - portti maailman kauneimpaan saaristoon

Saariston rengastie - 8 lauttaa ja yli 10 siltaa vievät kulkijan 250km matkalle maailman kauneimman saariston läpi ja irrottavat tehokkaasti arjesta.

Varaa aikaa ja nauti pyörällä, autolla, veneellä tai vaikka vaeltaen.

 

 

 

 

puhelin
Soita 010 786 5000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Eerikinkatu 11 20100, Turku
location
Eerikinkatu 11
20100, Turku
directions
parking