Menu

Etukortit Sokos Hotelleissa

Etukortit Sokos Hotelleissa

 Etukortit Sokos Hotelleissa

Sokos Hotellien kanta-asiakasohjelmat ja -edut

Edut asiakasomistajille

Tunnethan Sokos Hotellien edut asiakasomistajille? Asiakasomistajana saat muita paremmat edut varaamalla majoituksen suoraan meiltä, eli sokoshotels.fi-sivustolta, myyntipalvelustamme (ma-pe klo 8-18, puh. 0300 870 000, 0,51€/min+pvm/mpm) tai suoraan hotellista. Parhaan edun saat kirjautumalla ja varaamalla osoitteesta sokoshotels.fi. 
 
Asiakasomistajan edut löydät täältä: www.sokoshotels.fi/fi/asiakasomistajan-edut
 

Bonusta

S-Etukortilla saat hotellimajoituksesta Bonusta vain, kun varaat ilman välikäsiä Sokos Hotellien omista kanavista, eli sokoshotels.fi-sivustolta, myyntipalvelustamme (ma-pe klo 8-18, puh. 0300 870 000, 0,51€/min+pvm/mpm) tai suoraan hotellista. 
Bonusta et saa varatessasi huoneen muista verkkopalveluista, vaikka maksu tapahtuisikin vasta hotellissa. S-Etukorttia ei voi käyttää samanaikaisesti muiden kanta-asiakaskorttien, kuten S-Cardin tai Finnair Plus -kortin kanssa.
Alkoholituotteista ei myönnetä Bonusta, maksutapaetua, ylijäämäpalautusta eikä S-pisteitä (alkoholilaki AL 51.2 §)
 

Bonuksen kirjautuminen

Hotellissa paikan päällä maksetusta majoituksesta bonusosto kirjautuu vasta hotellista uloskirjautumisen yhteydessä ja näkyy bonusostoissa parin päivän kuluessa majoituksen päättymisestä.
Sokoshotels.fi-verkkopalvelussa tai myyntipalvelun kautta / hotellissa etukäteen maksetusta majoituksesta bonusosto kirjautuu maksuhetkelle ja näkyy bonusostoissa parin päivän kuluessa.
 

Bonus on rahaa! Bonuksilla toteutat vaikka hotelliloman. Katso video »

 

S-Card on työmatkustajan etuohjelma

S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakasohjelma työmatkustajalle. 
 
Etuja voit kerätä ja kertyneitä etuja käyttää majoitus-, kokous- ja ravintolaostoihin niin vapaa-ajalla kuin työnkin merkeissä Suomessa ja Tallinnassa. Jäsenyyden vuosimaksu on 25 €/vuosi ja se maksaa itsensä etujen muodossa takaisin muutamassa yössä. Korttia voit hyödyntää yli 500 S-ryhmän toimipaikassa: kaikissa Sokos Hotelleissa, Suomen Radisson Blu Hotelleissa, kaikissa valtakunnallisissa ketjuravintoloissa sekä lukuisissa yksittäisissä ravintoloissa ja ABC-liikennemyymälöiden ravintoloissa.
 
Lue lisää ja liity Suomen palkitsevimpaan työmatkustajan kanta-asiakasohjelmaan: www.s-card.fi

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.