Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki

Tervetuloa Pohojammaan syrämmehen, lakeuksien pääkaupunkiin!

Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakuna on erinomainen hotellivalinta, kun haluat olla kaupungin tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee kauppatorin yhteydessä ja tärkeimmät kulttuuri- sekä tapahtumapaikat sijaitsevat kivenheiton päässä. Varttitunnin kävelymatka ja olet Seinäjoki Areenassa, Framilla, Rytmikorjaamolla tai Wallsport Areenassa kokous-, messu-, musiikki- tai urheilutapahtumassa.

Ruokanautintoja voit valintasi mukaan kokea maalaisranskalaistyylissä Fransmannissa tai Amarillossa, joka vie sinut texmexin mausteiseen maailmaan. Karma puolestaan on baari ja yökerho, jossa on bileet joka päivä.

location
Kauppatori 3 60100, Seinäjoki
location
Kauppatori 3
60100, Seinäjoki
directions
parking
puhelin
+358 10 7647 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
Yleistä Sijainti
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Huoneet

Standard Single

Parkettilattia

Viihtyisä ja mukava yhden hengen huone. Huoneen varusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on puulattia ja kylpyhuoneessa on suihku

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Tilava ja rauhallinen kahden hengen Superior-huone, jossa on leveä parivuode ja puulattia. Varusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari, silitysrauta ja -lauta. Huoneessa on lisävuodemahdollisuus.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Viihtyisä ja mukava kahden hengen huone. Huoneen varusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on erilliset vuoteet ja puulattia.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Viihtyisä ja mukava kahden hengen huone. Huoneen varusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on puulattia, erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Tyylikkäästi sisustettuja sviittejä, joissa on runsaasti tilaa niin työskentelyyn kuin rentoutumiseenkin. Laajaan varustukseen kuuluu taulu-TV, minibaari ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on puulattia, oma sauna ja leveä parivuode

Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode

Tilavassa huoneessa on leveä parivuode ja kylpyhuoneessa on poreamme . Huoneessa on puulattia ja varustukseen kuuluu taulu-TV, minibaari, silitysrauta- ja lauta. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai enintään kahdelle lapselle.