Asiakassaunat

 

Asiakassaunat lämpiävät joka ilta klo 16-22. 

Tervetuloa nauttimaan ikiaikaisesta saunan taiasta Original Sokos Hotel Arinaan!

Elelipä kerran vanhan Arinan aikaan hotellin ylisillä saunatonttu Toivo.

Illan hämyssä Toivo katseli puukaton rajasta, kun kaupunkilaiset suhasivat automobiileillaan pitkin yksisuuntaisia teitä ja mukulakivikatuja. Saunan lämmitys oli tontun lempipuuhaa, ja varsinkin punaisia soikkoja täyttäessään hän kiherteli tyytyväisenä ajatellessaan soikossa ilakoivia lapsia.  

Kaupunkikuva muuttui vuosien mittaan, mukulakivikadut tasoittuivat ja vanhan hotellin torni kohosi uusiin korkeuksiin. Taksit jarruttivat pudottaakseen kiireisiä liikemiehiä kaupunkihotelliin ja sähköautot rullasivat hiljaa hotellin parkkiin. Toivo kurkisteli edelleen katon rajasta, korkeampaa vain, ja ihmetteli muuttuvan maailman menoa.

Joka ilta kuitenkin, kuten aikojen alusta asti, nämä kiireiset liikemiehet, huolitellut uranaiset ja maailman polkujen tallaajat saapuivat uskollisesti huoneidensa suojista Toivon lämmittämän kiukaan lämpöön.  

Ja joka ilta Toivo kaatoi punaiseen soikkoon lämmintä vettä ja toivoi, että hotelliin saapuisi myös lapsia häntä ilahduttamaan.

Kirkon tornin takaa loimotti kuu, kun Toivo kapusi omaan punkkaansa koisimaan.  Unen ja valveen rajamailla tontun uurteisilta huulilta kuului vielä hento hyräily:

" Lapsoset ketterät kotihaasta koivusta oksan taittaa, noistapa nopsilla käsillänsä saunahan vihdan taittaa. Lauteilla saunan kotoisen taas illalla kylpy maittaa lauteilla saunan kotoisen taas illalla kylpy maittaa…" 

Haluamme tarjota sinulle meidän saunalla rentouttavia jalkakylpyjä, kupillisen virkistävää teetä ja lämpöisiä löylyjä, että jaksat taas hymyillä uudelle päivälle. On siellä teille linnunlauluakin.

Original Sokos Hotel Arinan asiakassaunoille on myönnetty Sauna from Finlandin Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki. Sauna from Finland haluaa tehdä työllään suomalaisesta saunasta maailman parhaan ja on sen vuoksi kehittänyt Aito Suomalainen saunaelämys -laatukäsikirjan sekä Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin laatumerkiksi saunapalveluita tarjoaville yrityksille.

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking

Aukioloajat

Ma 16:00 - 22:00
Ti 16:00 - 22:00
Ke 16:00 - 22:00
To 16:00 - 22:00
Pe 16:00 - 22:00
La 16:00 - 22:00
Su 16:00 - 22:00