Lasten kanssa Kuopiossa

Kuopiossa kaikkea kivaa koko perheelle!

Sata pupun loikkaa Original Sokos Puijonsarvesta ja löydät Kuopion par­haat pai­kat eli leik­ki­puis­tot , Pikku Kakkosen- ja Hapelähteenpuistot aivan hotelliamme läheltä, viiden minuutin kävelymatkan päästä.

Kun perhe tykkää polskutella poreissa, pomppia hyppytorneista kuin pellemestari tai kuntoilla kuntouinnin merkeissä, suosittelemme lämpimästi Kuopion uutta upeaa Kuntolaakson Uimahallia lomakohteeksi.

Siikarannassa, vain kolmen kilometrin päässä hotellilta, kauniin Kallaveden äärellä koko perhe pääsee pelaamaan sosiaalista mailapeliä padelia  Bellanpuistossa.

Kun metsään haluat mennä nyt, suosittelemme Kuopion upeista retkeilyreiteistä perheille kaupunkimme paratiisia Puijoa ja lumoavan kaunista Vuorilammen ympäristöä. Kuopion parhaat retkikohteet löydät klikkaamalla tästä linkistä.

Puijon metsäretken yhteydessä legendaarisesta, korkeasta Puijon tornista nautit palan savolaisen taivaan ja tuhansien järvien unelmien maisemaa. Puijon tornille pääset  autolla, pyöräillen tai kävellen. Puijon mäkeä pääset laskemaan vauhdikkaasti virtuaalilasien tai mäenlaskurenkaan avulla.

Perheen skeittaajien, skuuttajien ja bmx-pyöräilijöiden paratiisi löytyy Kuopion juuri avatussa, Suomen toiseksi suurimmassa Lippumäen skeittiparkissa, joten suosittelemme pakkaamaan omat rakkaat harrastusvälineet Kuopion matkalle mukaan.

Kuopion keskustan ykköskohde on Mualiman navan eli Kuopion torin lisäksi aito, oikea, paikallinen lelukauppa Partanen. Lelukauppa on elämyksiä ja ihastuksia pullollaan ja aina leikissä mukana. Syysloman hotellivieraanamme saat myös etua lelukaupan ostoista, kysy lisää vastaanottomme väeltä.

Mikäli sadekeli yllättää tai aurinko liikaa kuumottaa, Virtuaalimaailma Warpissa saa luvan kanssa päästää mielikuvituksensa valloilleen ja vierailla vaikka toisessa ulottuvuudessa taistelemassa ufoja vastaan.

Suo­men en­sim­mäi­nen alu­eel­li­nen va­lo­ku­va­kes­kus VB-va­lo­ku­va­kes­kus on parin tien ylityksen pääs­sä ho­tel­lil­ta ja tar­jo­aa niin pai­kal­li­sia kuin kan­sain­vä­li­siä va­lo­ku­va­maa­il­man tähtien teoksia. ­Kuo­pion tai­de­museos­sa ja korttelimuseossa mat­kaat het­kes­sä his­to­rias­ta tähän päi­vään. Ho­tel­lil­ta hyppy tai­de­museol­le tai korttelimuseolle on vain sata pu­pun ­loik­kaa eli vain viisi mi­nuut­tia kä­vel­len.

Hotellimme vieressä kissaystäville on luotu ihana kissakahvila Tiramisu, jonne lämpimästi suosittelemme vieraitamme käymään rapsuttelemassa suloisuuksia.

Koko per­heen voi­min on mu­ka­va mat­ka­ta myös päi­vä­ret­kel­le Tahkolle, jossa loma on kaik­kea muuta pait­si tyl­sää! Au­tol­la ho­tel­lil­ta Tah­kol­le mat­kaa vain vajaa tunti ja olet­te kes­kel­lä kau­nein­ta matkailukeskusta. Tah­kol­la lii­ku­taan ym­pä­ri vuo­den syk­syn rus­ka­ret­kien kaut­ta kes­kel­le lu­mi­lo­maa ja las­ket­te­lua kier­täen metsän, kylpylän ja gol­fin kaut­ta ke­sään.

Vas­taan­o­ton väki on myös va­ran­nut niin per­heen isoim­mil­le kuin pie­nim­piä­kin aja­tel­len pe­le­jä, puu­haa ja le­lu­ja kaa­pin täy­del­tä, joten tule ja nouda omasi ho­tel­limme vas­taa­no­tos­ta! 

Me eli myö, poikki Puikkarin väki olemme apunasi kaikessa koko hotellivierailusi ajan, joten ole kiltti ja kerro toiveesi meille: me huolehdimme ja autamme!

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking