Lasten kanssa Kuopiossa

Kuopion kesässä kaikkea kivaa koko perheelle!

Original Sokos Hotel Puijonsarvesta on vain pupun loikan verran matkaa ja tunnet hiekan varpaissasi sekä kuulet Kallaveden lipaltuksen Väinölänniemen lapsiystävällisellä rannalla. Elämyskeskus Cafe Väinöstä, voit vuokrata tai ostaa omaksi kaikki mitä rantaleikkihin voit vain kuvitella. 

Siikarannassa, vain kolmen kilometrin päässä hotellilta, kauniin Kallaveden äärellä koko perhe pääsee pelaamaan kesäisen kierroksen citygolfia  Bellanpuistossa. Liput  Bellanpuiston citygolfiin saat ostettua helposti ja edullisesti hotellimme vastaanotosta.

Kaupunkimme par­haat pai­kat eli leik­ki­puis­tot , Pikku Kakkosen- ja Hapelähteenpuiston  löydät myös aivan hotelliamme läheltä, viiden minuutin kävelymatkan päästä. 

Kun metsään haluat mennä nyt, suosittelemme Kuopion upeista retkeilyreiteistä perheille kaupunkimme paratiisia Puijoa ja lumoavan kaunista Vuorilammen ympäristöä. Kuopion parhaat retkikohteet löydät klikkaamalla tästä linkistä.

Puijon metsäretken yhteydessä legendaarisesta, korkeasta Puijon tornista nautit palan savolaisen taivaan ja tuhansien järvien unelmien maisemaa. Puijon tornille pääset kesäaikaan autolla, pyöräillen, kävellen sekä keskustasta bussilla

Kuopion keskustan ykköskohde on Mualiman navan eli Kuopion torin lisäksi aito, oikea, paikallinen lelukauppa Partanen. Lelukauppa on elämyksiä ja ihastuksia pullollaan ja aina leikissä mukana. Hotellivieraanamme saat myös etua lelukaupan ostoista, kysy lisää vastaanottomme väeltä.

Mikäli sadekeli yllättää tai aurinko liikaa kuumottaa, Virtuaalimaailma Warpissa saa luvan kanssa päästää mielikuvituksensa valloilleen ja vierailla vaikka toisessa ulottuvuudessa taistelemassa ufoja vastaan.

Suo­men en­sim­mäi­nen alu­eel­li­nen va­lo­ku­va­kes­kus VB-va­lo­ku­va­kes­kus on parin tien ylityksen pääs­sä ho­tel­lil­ta ja tar­jo­aa niin pai­kal­li­sia kuin kan­sain­vä­li­siä va­lo­ku­va­maa­il­man tähtien teoksia. ­Kuo­pion tai­de­museos­sa ja korttelimuseossa mat­kaat het­kes­sä his­to­rias­ta tähän päi­vään. Ho­tel­lil­ta hyppy tai­de­museol­le tai korttelimuseolle on vain 100 pu­pun ­loik­kaa eli vain viisi mi­nuut­tia kä­vel­len.

Hotellimme vieressä kissaystäville on luotu ihana kissakahvila Tiramisu, jonne lämpimästi suosittelemme vieraitamme käymään rapsuttelemassa suloisuuksia.

Koko per­heen voi­min on mu­ka­va mat­ka­ta myös päi­vä­ret­kel­le Tahkolle, jossa loma on kaik­kea muuta pait­si tyl­sää! Au­tol­la ho­tel­lil­ta Tah­kol­le mat­kaa vain vajaa tunti ja olet­te kes­kel­lä kau­nein­ta matkailukeskusta. Tah­kol­la lii­ku­taan ym­pä­ri vuo­den syk­syn rus­ka­ret­kien kaut­ta kes­kel­le lu­mi­lo­maa ja las­ket­te­lua kier­täen metsän, kylpylän ja gol­fin kaut­ta ke­sään.

Vas­taan­o­ton väki on myös va­ran­nut niin per­heen isoim­mil­le kuin pie­nim­piä­kin aja­tel­len pe­le­jä, puu­haa ja le­lu­ja kaa­pin täy­del­tä, joten tule ja nouda omasi ho­tel­limme vas­taa­no­tos­ta! 

Me eli myö, poikki Puikkarin väki olemme apunasi kaikessa koko hotellivierailusi ajan, joten ole kiltti ja kerro toiveesi meille: me huolehdimme ja autamme!

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking