Henkilökunta suosittelee

Jyväskylä on vireä kaupunki,  jossa sinulle löytyy kivaa tekemistä vierailusi aikana läpi vuoden!

Jyväskylän viralliselta matkailusivustolta visit.jyvaskyla.fi löydät parhaimmat ja ajankohtaisimmat vinkit vierailusi ajaksi.

 

Liikunnan ystäville suosittelemme

Hotellin läheisyydessä kulkeva rantaraitti tarjoaa erimittaisia reittejä lenkkeilyä tai kävelyä silmälläpitäen. Voit myös poiketa raitilta Halssilan hiihtomaahan pururadalle talvella hiihtämään.

Ulkoilemaan, hiihtämään ja laskettelemaan pääsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa. Laajavuoren hiihtokeskus Laajis tarjoaa hyvät puitteet ulkoiluun, hiihtoon ja lasketteluun myös perheen pienimmille.

Jyväskylän kaupunki jäädyttää perinteisesti Jyväsjärven jäälle yli kilometrin mittaisen jääradan ihmisten iloksi. Ei haittaa vaikka omat luistimet olisi unohtunut kotiin, satamasta voit vuokrata retkiluistimet käyttöösi.

Keski-Suomen suurin hiihtokeskus Himos sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Original Sokos Hotel Alexandrasta.

 

Shoppailun ystäville suosittelemme

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva Sokos tavaratalo tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet shoppailijalle. Hotellin asiakkaille tarjoamme majoituksen yhteydessä -10% ostoedun Sokos tavarataloon. Muistathan myös tarkistaa nettisivuiltamme shoppailupaketin saatavuuden!

 

Makean ystäville

Pandan tehtaanmyymälässä Vaajakoskella lyhyen ajomatkan päässä voi maistella paikallisia makeisherkkuja ja tehdä ostoksia. Tehtaanmyymälän aukioloajat löytyvät osoitteesta www.orklacs.fi/yhteystiedot.html

 

Kulttuurin ja viihteen ystäville suosittelemme

Monipuolinen konsertti- ja messukeskus kävelymatkan päässä Original Sokos Hotel Alexandrasta.
www.jklpaviljonki.fi


Elävää musiikkia Jyväskylässä, jo vuodesta 1990.
www.jelmu.net

 

Kulttuurin nälkään: teatteria, museoita ja historian havinaa

Jyväskylän kaupungin teatterissa pääset tutustumaan
www.jkl.fi/kaupunginteatteri

Kuuluisan arkkitehdin Alvar Aallon teoksiin voi tutustua hänen nimikkomuseossa kuin myös kaupunkia kiertäessä. alvaraalto.fi/

Tunnelmallinen 1800-luvun käsityöläispihapiiri Toivolan Vanha Piha on yksi Jyväskylän ainutlaatuisimmista vierailukohteista.

Suomen käsityön museossa on nähtävää koko perheelle, paljon vaihtuvia näyttelyjä, kurkkaa osoitteessa:  craftmuseum.fi/

Suomalaisen ilmailun historiaan voi tutustua Tikkakoskella  Keski-Suomen Ilmailumuseossa.

Muistathan, että museokortti toimii myös Jyväskylässä!

 

Perheille suosittelemme

Lutakon alueella sijaitseva SuperPark tarjoaa hauskaa aktiviteettia koko perheelle, säällä kuin säällä. Hotellimme asukkaat saavat liput tähän hauskaan sisäaktiviteettipuistoon vastaanotostamme tarjoushintaan!

Kaikenikäisille soveltuvassa Liikuntakeskus Hutungissa voi virkistäytyä monenlaisen liikunnan parissa sisätiloissa tai kokeilla vaikkapa seinäkiipeilyä.

Suomen monipuolisimmassa puutarhakeskuksessa Viherlandiassa voi kokea ainutlaatuisia elämyksiä. Lisätietoja osoitteesta viherlandia.fi/

 

 

puhelin
Soita +358 20 1234 640 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hannikaisenkatu 35 40100, Jyväskylä
location
Hannikaisenkatu 35
40100, Jyväskylä
directions
parking