Menu

Harrasteet

Lähetäänkö pihalle?

Paloisvuoren alueella on muun muassa kattava kuntoilu- ja murtomaahiihtoreittien verkosto, frisbeegolf-rata ja kuntoportaat. Talvisin "Paloskilla" palvelee laskettelukeskus, vuokraamo ja kahvio.

Onko koirakaveri myös vierailemassa Iisalmessa? Edestakainen, noin 3 kilometrin pituinen, kivituhkalla pinnoitettu ja valaisematon koirapolku kulkee Paloisvuoren vaihtelevassa maastossa, päättyen Saunaniemen kodalle. Pakkasithan grillattavat mukaan?

Jos golfmaila pysyy käsissä, voi omaa puttaustaitojaan kartuttaa Ahmon 9-reikäisellä golfkentällä.

Vai kaipaatko tekemistä sisätiloissa?

Sittenpä suunta otetaan vaikkapa Keila- ja Liikuntakeskus Liikkeelle ja ei muuta kun keilapallot käsiin ja (leikkimieliset) kisat pystyyn! Jos keilaus ei ole sinun juttusi, niin Liikkeeltä löytyy myös upea, vuonna 2022 uudistettu kuntosali ja esimerkiksi mahdollisuudet käyttää sport-simulaattoria tai kokeilla vaikkapa musiikkimiekkailua virtuaalitodellisuudessa. Lue lisää monista vaihtoehdoista Liikkeen sivuilta!

Melkeinpä hotellin naapurissa sijaitseva Karhun kellari on liikunnallinen vapaa-ajanviettopaikka. "Kellarin" palveluihin kuuluu esimerkiksi Megazone, Simwayhunt ja ajosimulaattori. Joko lähdetään kokeilemaan?

puhelin
Soita +358 10 7856 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Louhenkatu 4 74100, Iisalmi
location
Louhenkatu 4
74100, Iisalmi
directions
parking