Harrasteet

Ulkoliikunta

Paloisvuori on monipuolinen ulkoilualue ja liikuntakeskus Iisalmen keskustan eteläpuolella nousevalla harjualueella. Alueella on kattava murtomaahiihto- ja lenkkeilyreittien verkosto ja talvisin harrastajia palvelee laskettelukeskus. "Paloskilla" on myös 18-väyläinen frisbeegolfrata ja 3 kilometriä pitkä koirapolku vaihtelevassa maastossa. Talvisin Iisalmen satamasta pääsee kätevästi hiihtelemään jäätä pitkin Sikokallion kodalle.

Golfin harrastajille Iisalmessa on Ahmon 9-reikäinen golfkenttä ja minigolf-rata puolestaan löytyy keskustasta. Tennistä voi pelata Luuniemen Tenniskentillä ja Keila- ja liikuntakeskus Liikeellä.

Kuntosalit ja ryhmäliikunta

Keila - ja liikuntakeskus Liike

Tiinan Treenipalvelut

Iisalmen uimahalli ja kuntosali

Jäähalli

Muuta puuhaa

Elokuvateatteri Kuvalipas

Kulttuurikeskus

Runsaan tapahtumatarjonnan lisäksi Kulttuurikeskuksessa on erilaisia tiloja seminaarien, koulutusten ja juhlien järjestämiseen. Samassa talossa toimivat myös kaupunginkirjasto, kansalaisopisto, musiikkiopisto, kulttuuritoimi, Snellman-kesäyliopisto, luontomuseo sekä vaihtuvien näyttelyiden tila Venny.

Karhun kellari on liikunnallinen vapaa-ajanviettopaikka, joka tarjoaa elämyksiä niin lapsille kuin vanhemmillekin! Täältä löytyy esimerkiksi Megazone, Simwayhunt ja ajosimulaattori.

puhelin
Soita +358 10 7856 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Savonkatu 18 74100, Iisalmi
location
Savonkatu 18
74100, Iisalmi
directions
parking