Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Pysäköinti

Break Sokos Hotel Flamingon pysäköintitilat sijaitsevat viihdekeskus Flamingon katetussa parkkihallissa. Pysäköinti on hotellin asiakkaille maksuton.

Pysäköinti on maksutonta hotellille varatuilla paikoilla ja kokousvieraille tarkoitetuilla 5h-kiekkopaikoilla. Auto tulee rekisteröidä heti hotellille saapuessa. Lue lisää tästä >>

Pysäköintihalli sijaitsee osoitteessa Tasetie 8, Vantaa.

Rekisteröidy näin:

Kun majoitut hotelliin, aja hotellille merkittyyn paikkaan ja rekisteröi autosi hotellin vastaanotossa 1. kerroksessa. Voit sisäänkirjautua myös Wing-vastaanoton aulassa A2-tasossa pe-la klo 15–18.

Kokousvieraiden pysäköinti

Kun tulet kokousvieraaksi, pysäköi 5h-kiekkopaikalle ja rekisteröi autosi automaatilla kokousvastaanotossa 3. kerroksessa. Pysäköintiaikasi on 12 tuntia.

Esteetön pysäköinti

Flamingo- pysäköintihallista löytyy myös invapaikkoja. A1 tasolta löydät 3 kpl invapysäköintiruutuja ja A2 tasolta kolme lisää. Näiltä tasoilta hotelliin kulku on helpointa. Myös kattotasanteelta A3 löytyy kolme invapysäköintiruutua. Taso A 1 on vastaanoton kanssa samalla tasolla. A-päädyn muiltakin tasoilta on hissiyhteys vastaanoton viereen.

Sähköauton lataus

Flamingon Viihdekeskuksesta löytyy myös neljä paikkaa varattuna sähköautojen lataamiselle. Latauspiteitä ylläpitää Vantaan Energia. Sähköauton latauspaikkoja ei voi varata etukäteen ja ne ovat yhteiskäytössä Viihdekeskus Flamingon muiden asiakkaiden kanssa.

Ajo latauspisteille: Latauspisteet löytyvät jälkimmäisen ulosmenoreitin oikealta puolelta (K2-kerros, eli ns. katutasosta vielä kaksi kerrosta alaspäin).

Lataus on maksullinen.