Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kahden kesken Bomballa

content-page-hero-image

Huilaa kahden kesken Bomballa!

Vietä rento hotelliloma kahdestaan kylpylässä rentoutuen ja juustoista nauttien kuplivan kera.

Vietä hetki kahden kesken Break Sokos Hotel Bomballa rentoutuen! Kahden kesken Bomballa -paketilla rentoudut Spa Bombassa, herkuttelet juustoilla ja nautit kuplivaa.

Kahden kesken Bomballa -paketti sisältää:

  • majoituksen Break Sokos Hotel Bomballa
  • yhden kylpyläkäynnin kahdelle Spa Bombassa
  • yhden juustolautasen kahdelle
  • kuohuviinipullon (vaihdettavissa alkoholittomaan versioon)

Kahden kesken Bomballa -paketti alk. 238 €/2 hlö/2hh/vrk

Paketti saatavilla 1.1.-31.12.2024. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä. Varauskoodi KAHDENKESKEN. Huom. mikäli varaat paketin useammalle päivälle, niin huomioithan että pakettiin kuuluu vain yksi juustolautanen, yksi kertakäynti spa:ssa kahdelle sekä yksi kuohuviinipullo. Varaukset min. 1 vrk ennen saapumista.

Näin varaat osoitteesta sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja syötä varauskoodi kohtaan KAHDENKESKEN. Varaukset min. 1 vrk ennen. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Varatessasi tämän paketin, sinun ei tarvitse valita lisätuotteista enää paketin sisältämiä tuotteita.

Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Hinta ei sisällä S-Card-etuja. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, tarjous koskee vain uusia varauksia. Saatavuus vaihtelee päivän mukaan.