Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Queen, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä, valoisa ja moderni huone italialaiseen henkeen. Kaikissa huoneissa on suihku ja parivuode, runsaasti työskentelytilaa ja mahdollisuus lisävuoteelle. Persoonallisesti sisustettuihin huoneisiin on valikoitu italialaisen valokuvaaja Daniele Pelatin ikuistamia silmäyksiä hotellin lähikortteleista. Tämän lisäksi Standard Queen –huoneemme on varusteltu viileäkaapilla, hiustenkuivaajalla, silitysmahdollisuudella, ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, tallelokerolla ja ilmaisella langattomalla internet-yhteydellä.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä, valoisa ja moderni huone italialaiseen henkeen. Kaikissa huoneissa on suihku ja erilliset vuoteet. Persoonallisesti sisustettuihin huoneisiin on valikoitu italialaisen valokuvaaja Daniele Pelatin ikuistamia silmäyksiä hotellin lähikortteleista. Tämän lisäksi Standard Twin –huoneemme on varusteltu viileäkaapilla, hiustenkuivaajalla, silitysmahdollisuudella, ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, tallelokerolla ja ilmaisella langattomalla internet-yhteydellä.

Standard Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä, valoisa ja moderni huone italialaiseen henkeen. Kaikissa huoneissa on suihku ja parivuode. Persoonallisesti sisustettuihin huoneisiin on valikoitu italialaisen valokuvaaja Daniele Pelatin ikuistamia silmäyksiä hotellin lähikortteleista. Tämän lisäksi Standard Queen –huoneemme on varusteltu viileäkaapilla, hiustenkuivaajalla, silitysmahdollisuudella, ilmastoinnilla, taulutelevisiolla, tallelokerolla ja ilmaisella langattomalla internet-yhteydellä.