Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Original Sokos Hotel Albert

Vallitsevasta tilanteesta johtuen sopeutamme toimintaamme. Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajan tasalla olevan tiedon löydät täältä »

Persoona kuten sinäkin.

Original Sokos Hotel Albert on rento ja elämänmakuinen hotelli, joka huokuu Punavuoren persoonallista charmia ja ympäröivien kortteleiden henkeä. Mutkaton ja lämmin ote elämään on Albertin vetovoiman salaisuus.

Albert on yksilöllisen matkustajan valinta. Liikematkustajille Albert tarjoaa intiimin ja henkilökohtaisen vaihtoehdon perinteisille bisneshotelleille. Vapaa-ajan matkustajille Albert on kodikas vaihtoehto, joka ottaa vieraan lämpimästi vastaan.

Albert elää ajan hermolla, mutta mikään pintaliitäjä hän ei ole. Albertin lähialueelta löydät kaupungin parhaat kahvilat ja persoonallisimmat baarit, joissa pääset hengittämään paikallista elämänrytmiä. Hotellin henkilökunta osaa lukea vieraiden tarpeet ja suosittelee kohteita matkaoppaiden ulkopuolelta.

Kotia ei voita mikään, mutta Original Sokos Hotel Albertin lämmin tunnelma pääsee lähelle. Albertin ainutlaatuinen persoona houkuttelee tunnettuja ja tuntemattomia matkaajia uudestaan ja uudestaan.

location
Albertinkatu 30 00120, Helsinki
Albertinkatu 30
00120, Helsinki
parking
puhelin
fax
+358 20 1234 639

Asiakaspalautteet

Erinomaisella paikalla oleva viihtyisä pikkuhotelli Helsingin keskustassa. Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. Huone siisti, perjantai-illan jazz aulabaarissa mukava lisä.

Oikein ystävällinen ja mukava henkilökunta.Ravintolan ruokalista lyhyt ja ytimekäs, ruoka erittäin hyvää, palvelu erinomaista. Hotelli ulkonäkönsä perusteella oli sisältä odotettua parempi, kuin olisi olohuoneeseen tullut. Kiitos!

Mukava pieni hotelli ja hlökunnassa on ainakin pari tyyppiä, jotka on aiemminkin ruvenneet spontaanisti juttelemaan niitä näitä ohikulkiessaan. Mukavan inhimillistä ja heidän tapauksessaan vielä luontevaakin.

Viihtyisä pieni hotelli. Edullinen hinta ja hyvä sijainti!

Viihdyin vierailuni ajan hyvin. Hotelli Albert on mukavan pieni, kompakti ja ystävällinen hotelli. Erityis kiitos siitä, että kun tulin moottoripyörällä, niin tarjottiin mahdollisuutta viedä pyörä autotalliin.

Mahtavaa, uusi lemppari! Erityispisteet siisteydestä, sijainnista, aamiaiskokille ja aamupalasta. Jaksettiin aamiaisen voimin klo 16 saakka kumpanakin päivänä. Vastaanoton Jennalle kiitoksia erinomaisesta asiakaspalvelusta!

Kiva tunnelma ja rauhallisella alueella. Hyvä aamupala!

Suunnattoman ystävällinen henkilökunta. Koiran kanssa oli kiva olla, lenkkipaikan löytyessä heti ovelta!

Netistä poimittua

Original Sokos Hotel Albert sai vieraakseen bloggaaja Veera Biancan. Lue hänen kokemuksesta Original Sokos Hotel Albertissa täältä