Menu
Amos Rex. Kuva: Tuomas Uusiheimo

Vauhdikas staycation pääkaupunkiseudulla

Helsinki ja sen lähiympäristö on mahdollisuuksien lomapaikka monella tapaa. Joko katsastit kaikessa rauhassa keskustakirjasto Oodin? Pulahdit ulkoilma-altaaseen uimaan tai tutustuit taidemuseoiden uusimpiin näyttelyihin? Ateneuminkin ovet ovat auki 14.4. alkaen ja esillä on Ajan kysymys -näyttely. Kävellen kaupunki näyttää tunnelmallisimmat puolensa ja valmiiksi suunniteltuja reittejä löydät täältä. »

Vappu on Helsingissä aivan omaa luokkaansa. Keskusta, Kaivopuisto ja Ullanlinna täyttyvät iloisista juhlijoista ja vappumarssit kulkevat katuja pitkin. Tänä vuonna ehdit vielä nähdä Mantan lakituksen ennen kuin neito viedään perusteelliseen kunnostukseen.

Toukokuussa Suomen suurin juoksutapahtuma Helsinki City Running järjestetään Helsingin Olympiastadionilla ja Maailma kylässä -festivaali rantautuu kaupunkiin.

Livekeikkoja ja tapahtumia riittää joka viikonlopulle. Kevään aikana muun muassa Gettomasa ja Antti Tuisku nähdään Helsingin jäähallissa ja Vesterinen yhtyeineen Helsingin Kulttuuritalossa.

Jos olet luonnonystävä, Espoon rantareitit esittelevät upeita maisemia ja mahdollisuuden nauttia meri-ilmasta. Espoon modernin taiteen museo EMMA tarjoaa mielenkiintoisia näyttelyitä ja Espoon kaupunginteatteri esittää laadukasta teatteria. Keväällä nähdään muun muassa Käärmeenpäätallaajat. Luvassa on vahvasti elämyksellinen ja yllätyksellinen ilta kaikille aisteille. Tutustu myös April Jazzin ohjelmistoon.  

Vantaan yksi kirkkaimmista vetonauloista on Heureka, jonka näyttelyt Leikin voima, Tekoäly – Me, Myself & AI ja Katastrofien keskellä tarjoavat aivojumppaa kaikenikäisille. Eikä kirkkaudessa jää toiseksi viihde- ja kauppakeskus Flamingo, jonka elämykset ovat vain hissimatkan päässä Break Sokos Hotel Flamingosta.

Tarkastathan vielä tapahtumat netistä, koska muutokset ovat mahdollisia. Lisää vinkkejä löydät esimerkiksi osoitteista myhelsinki.fi/fi, visitespoo.fi/fi/ ja vantaa.fi/fi/visit-vantaa

Valitse hotelleista makusi mukaan

Solo Sokos Hotel Torni on ylellinen hotelli, joka nostaa sinut arjen yläpuolelle. Laadukasta palvelua, huippuravintoloita ja boutique-hotellin tunnelmaa kävelymatkan päässä kaikesta. Tutustu ja varaa »

Solo Sokos Hotel Helsingin sisustus on saanut inspiraationsa pääkaupungin väreistä, sen tunnelmasta ja ikonisista yksityiskohdista. Sijainti aivan Helsingin keskustassa mahdollistaa helposti uudet elämykset. Tutustu ja varaa »

Original Sokos Hotel Triplaan on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta. Samassa rakennuksessa sijaitseva suuri ostoskeskus Mall of Tripla tarjoaa tekemistä joka makuun. Tutustu ja varaa »

Original Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa aitoa 1950-luvun tunnelmaa ja upeat näköalat yli Helsingin. Kiikaroi tornit, museot ja muut kiinnostavat rakennukset jo ennakkoon hotellihuoneesi ikkunasta. Tutustu ja varaa »

Original Sokos Hotel Presidentin ovelta astut suoraan Helsingin menoihin. Kampin kauppakeskus, Tennispalatsi, Musiikkitalo ja Luonnontieteellinen museo löytyvät ihan vierestä. Tutustu ja varaa »

Original Sokos Hotel Albert on välitön ja rento pieni hotelli Punavuoren sydämessä. Albertin lähialueelta löydät kaupungin parhaat kahvilat ja persoonallisimmat baarit. Tutustu ja varaa »

Heymo 1 by Sokos Hotels Espoossa on vain 10 minuutin metromatkan päässä Helsingin keikoista ja nähtävyyksistä – ja kyllä tekemistä löytyy Espoostakin! Heymossa maksat vain siitä, mitä tarvitset. Tutustu ja varaa »

Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee suuressa viihde- ja kauppakeskuksessa. Ostosmahdollisuudet kolmessa kerroksessa, kymmenet ravintolat, vesipuisto, keilaradat, elokuvat, seikkailupelit, kuntokeskus ja monet muut hauskat elämykset ovat samassa rakennuksessa. Tutustu ja varaa »

Original Sokos Hotel Vantaa on vauhdikkaan viihteen hotelli lähellä Heurekaa. Suomen tähtiartistit viihdyttävät sinua pikkutunneille asti. Tutustu ja varaa »