Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Staycation Kouvolassa

content-page-hero-image

Tule nauttimaan kaupunkilomasta Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakunaan!

Joskus ei tarvitse mennä kauas jos haluaa irtioton omaan arkeensa. Kokeile lomaa omassa kotikaupungissa tai sen lähellä, varaa nyt yöpyminen Kouvolan Vaakunaan asiakasomistajan etuhintaan!

Tule viettämään ihana staycation Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakunaan! Hotellimme sijaitsee ihan keskustan läheisyydessä kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Vietä päivä nautiskellen kulttuurista vaikkapa Poikilo-museoissa, konserteista Pato Klubilla, teatterielämyksistä Kouvolan Teatterissa tai virkistäytymällä Kouvolan upeilla luontopoluilla. Staycationilla nautitaan tietenkin samalla hyvästä ruoasta sekä juomasta, tämä onnistuu mainiosti omassa ravintolassamme Frans&Rose Bistrossa. Hotelliloman kruunaa herkullinen ja runsas aamupalapöytä, jonka kautta päivä saa varmasti hyvän alun.

Asiakasomistajan etuhinnoilla saat jopa - 25 % alennuksen päivän hinnasta ja nappaat samalla S-Bonukset talteen. Tervetuloa nauttimaan merikaupungin tunnelmasta Kotkaan!

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA, KOUVOLA

S-Etukortilla jopa –25% päivän hinnasta

Voimassa 5.4.-31.12.2024


Hin­taan si­säl­tyy:

majoitus

aamiainen

asiakassauna

Näin va­raat:

Tee varaus sokoshotels.fi:ssä: Kirjaudu verkkosivuillemme hyödyntääksesi S-Etukorttia. S-käyttäjätilille kirjautuminen tai uuden tunnuksen luominen tapahtuu sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista Early Bird- tai Päivän hinnalla. Täytä va­rauk­seen tar­vit­ta­vat tie­dot. Saat nä­ky­viin saa­ta­vil­la ole­vat huo­ne­hin­nat. Va­lit­se hinta sekä ha­lua­ma­si li­sä­tuot­teet ja -pal­ve­lut. Va­raus­vah­vis­tuk­sen saat säh­kö­pos­tii­si. Huo­maat­han, että li­sä­tuot­tei­ta ei voi va­ra­ta saman päi­vän va­rauk­sil­le, kysy täl­löin li­sä­pal­ve­lui­ta ho­tel­lis­ta.

Tie­dus­te­lut ja va­rauk­set:

Sokos Ho­tels Myyn­ti­pal­ve­lu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suo­raan ho­tel­lis­ta, puh. 010 7839 101. Pu­he­lun hinta »

Asiakasomistajahinta on vapaa-ajan al­kaen-hinta S-ryh­män omis­ta­jil­le. Hinta vaih­te­lee päi­vän mu­kaan.