Menu

Helpompaa hotellielämää S-Card-asiakkaille

Sokos Hotels –sovellus tekee matkustamisesta entistä vaivattomampaa. Olethan jo tutustunut sovelluksen kaikkiin ominaisuuksiin? 

Sovelluksessa teet varaukset kätevästi kaikkiin Sokos Hotelleihin Suomessa ja Tallinnassa. Pääset tarvittaessa lisäämään yrityssopimustunnuksesi mukaan varaukseesi. 

Sovelluksesta näet nopeasti varauksesi tiedot, kuten varausnumeron. Tarkistat myös käyttämäsi varauskoodin ja lisäät varauksesi kalenteriisi. Varaustietojesi lisäksi hotellin palveluihin tutustuminen on helppoa. Sovelluksen kautta pääset suoraan hotellin ravintoloiden sivuille, josta varaat kätevästi pöydän hotellin ravintolasta majoituksesi yhteyteen. 

Sisään- ja uloskirjautuminen hotelliin ja maksaminen onnistuvat vaivattomasti.  Näin nopeutat hotelliin pääsyäsi ja vältät vastaanoton mahdollisen ruuhkan. Maksukorttiesi tietojen tallentaminen on nyt entistä helpompaa.

Sähköinen matkustajailmoitus. Voit täyttää myös matkustajailmoituksen etukäteen sovelluksessa ja saapuessasi hotellille noudat vain avaimen vastaanotosta.

Mobiiliavain. Käytössäsi on myös mobiiliavain. Asioi helposti, nopeasti ja turvallisesti varauksen alusta loppuun omalla puhelimellasi. Tee Online Check-in Sokos Hotels -sovelluksella, täydennä esitäytetty sähköinen matkustajailmoitus ja ota mobiiliavain käyttöön. Mobiiliavain aktivoituu käytettäväksi, kun huone on valmis

S-Card-etusi ja pisteiden tilanteet tarkistat helposti yhdellä klikkauksella. Pystyt helposti seuraamaan käytössä olevia etujasi. Näet myös sinulle kirjatut ostotapahtumat ja tulevat S-pisteesi. Näin varmistat, että saat aina parhaan hyödyn irti S-Card-jäsenyydestäsi.

Hotellikohtaiset S-Card-edut. Sovelluksesta näet jo varatessasi mitä etuja hotellissa on tarjolla S-Cardilaisille majoituksen aikana. Edut löydät myös varauksesi aikajanalta, jolloin niihin on helppo palata ja osaat varata esimerkiksi sopivat urheiluvälineet matkaasi.

Voit ladata Sokos Hotels -sovelluksen käyttöösi omasta sovelluskaupastasi. Sovellukseen kirjaudutaan S-käyttäjätilillä. Jos sinulla ei ole vielä S-käyttäjätiliä, pääset luomaan sen täällä »