Menu
Ateriaedulla enemmän
Ateriaedulla enemmän

Ateriaetu auttaa jaksamaan työmatkalla

Haluamme tarjota sinulle sujuvampia ja mukavampia työmatkoja aina varauksesta kotimatkaan. Täydellä vatsalla työtkin sujuvat mukavammin kuin nälkäisenä, joten kun oma jääkaappi ei ole käden ulottuvilla, tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia herkullisesta ja monipuolisesta ruuasta meidän kanssamme aamusta iltaan. Työmatkoistakin on lupa nauttia!  

S-Card ateriaedulla syöt matkoillasi hyvin. Ravintoloiden normaalin ruokalistan lisäksi useat ravintolamme tarjoavat S-Cardilaisille erikseen suunniteltuja vaihtoehtoja, joten valinnanvaraa on.  

Ateriaedun ansaitset heti ensimmäisestä majoituksesta alkaen yöpyessäsi Sokos Hotelleissa tai Suomen Radisson Blu Hotelleissa S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla.

  • Ateriaedun arvo on 12€ / yö (Virossa 10€).
  • Ateriaetu on voimassa 6 kuukautta majoituksesta eli edun voit käyttää̈ heti majoituksen yhteydessä̈ tai hyödyntää̈ myöhemmin.
  • Ateriaedulla voit maksaa ruokaa ja juomaa.
  • Ateriaetuja voit käyttää maksuksi useamman samalla kertaa.
  • Hotellikohtaisista S-Card-eduista löydät erikoishintaisia annoksia, jotka saat 12€ ateriaedulla ilman lisämaksua. Huomioithan, että tämä etu on henkilökohtainen eikä sitä voi tarjota toiselle.

Ateriaetua voit käyttää maksuna sadoissa ravintoloissamme sekä ABC-liikenneasemien ravintoloissa ympäri Suomen. Tutustu S-Card-ravintoloihin täällä ja löydä parhaat hotellikohtaiset ravintolaedut täältä.

 
Ateriaetu ABC-liikenneasemien ravintoloissa
 
Voit maksaa ateriaeduilla myös ABC-liikenneasemien ravintoloissa (pl. Hesburgerit). Huomioithan, että ABC-ravintoloissa käy maksuna ainoastaan ateriaedut. Et voi maksaa ABC-ravintoloissa S-pisteillä etkä kerryttää S-Card-ostotapahtumaa. Suosittelemme mainitsemaan oston yhteydessä, kuinka monta ateriaetua haluat kerralla käyttää. 
 
Nauti maukkaista annoksista ateriaedulla ympäri Suomen!