Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Solo Sokos Hotel Tornin OR Restaurant & Bar sai Chaîne des Rôtisseurs -ravintolakilven

Helsingin Solo Sokos Hotel Tornissa sijaitseva Ravintola OR sai kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilven tunnustuksena laadukkaasta gastronomiasta.

Hotelli Tornissa sijaitseva Ravintola OR ovat sai laadukkaasta gastronomiasta, hyvästä palvelusta ja kulinaaristen perinteiden erinomaisesta vaalimisesta kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilven. Kilpi on osoitus aidosta intohimosta ruokaan, viineihin ja loistavaan asiakaspalveluun.

"Chaîne des Rôtisseurs-kilpi myönnetään ravintoloille, joissa on aito intohimo makujen kehittämiseen ja viinien yhdistäminen niihin. Rôtisseurs-kilven saaminen on osoitus kyvystä kehittää makuja tähän päivään ja taidosta luoda asiakkaille sellaisia makuelämyksiä, että ne jäävät mieleen. Kilpi on ikään kuin lupaus, että ravintolassa annos voi viedä arjen yläpuolelle." toteaa Chaîne des Rôtisseurs-kilven luovuttanut Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg-Ojala.

Helsingin ydinkeskustassa ikonisessa ja upeasti uudistetussa Solo Sokos Hotel Tornissa sijaitseva Ravintola OR tarjoilee selkeitä annoksia, huolella työstettyjä makukokonaisuuksia ja loistavasti hyödynnettyjä kotimaisia laadukkaita raaka-aineita.

Hotelli Tornin hotellinjohtaja Satu Näsärö totesi kilvenluovutustilaisuudessa: "Tulette huomaamaan, että ravintolamme ammattilaisista ja upeasta tiimistä välittyy jokaiselle se aito intohimo, jota Rôtisseurs-kilveltä edellytetään".

Suomessa on tällä hetkellä noin 80 kilven saanutta ravintolaa. Kilpiravintoloiden auditointimalli on juuri uusittu ja ravintolat auditoidaan vuosittain.