Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Jokainen Radisson-hotelli on oma, upea yksilönsä

Radisson-hotellit tunnetaan työmatkustajien suosimina tukikohtina ja laadukkaina tapahtumataloina. S-ryhmän hotellien kansainvälisessä myyntitiimissä työskentelevä asiakkuuspäällikkö Iris Kiviharju on päässyt tutustumaan Radissonin hotelleihin sekä myyjänä että asiakkaana.

”Radisson-hotellit ovat kaikki omia, upeita yksilöitään. Yhteistä kaikille on Yes I Can! -palveluasenne, herkulliset tarjoilut ja laadukkaat tilat. Ja loistava Super Breakfast, todella monipuolinen ja hyvä aamiainen”, Kiviharju hehkuttaa.

Iriksen työ vie hänet usein matkoille ympäri maailman. Matkojen myötä Radisson-hotellit ovat tulleet hänelle tutuiksi myös hotellivieraan näkökulmasta.

”Minulla on vain hyviä kokemuksia! Olen majoittunut kaikissa Suomen Radissoneissa ja maailmallakin useissa, Brysselistä Dubaihin. Suosikkejani ovat Barcelonan parisen vuotta vanha Radisson Blu 1882 Hotel, joka sijaitsee loistavalla paikalla Sagrada Famílian välittömässä läheisyydessä, sekä Suomen uusin tulokas eli Radisson RED Helsinki Kaisaniemen puistossa”, Iris kertoo.

Radisson RED Helsingin avaus herätti ansaittua huomiota

Viime syksynä avautunut Radisson RED Helsinki herätti heti ennennäkemätöntä kiinnostusta.

”Olen ollut mukana monissa hotelliavauksissa, mutta tämän hotellin osalta tuli kyllä poikkeavan paljon positiivista palautetta – ja mediahuomiotakin.”

”Vieraat ovat kehuneet erityisesti isoilla ikkunoilla varusteltuja huoneita, hauskoja yksityiskohtia, hotellin sijaintia Kaisaniemen puistossa sekä talon henkilökuntaa. Tunnelma on rento mutta samalla vieraita arvostava. Luulen, että tämä Radisson RED Helsinki osui markkinoille juuri oikeaan aikaan, uniikki ja erilainen lifestylehotelli elää ajan hengessä”, Kiviharju pohtii.

”Vaikka RED ei ole Radisson Blu- hotellien tapaan iso tapahtumatalo, järjestyvät sielläkin kivat cocktailjuhlat ja jopa 100 hengen illalliset.”

Radisson-hotellit ovat tunnetusti mitä erilaisimpien tapahtumien näyttämöjä. Mitä Kiviharju vinkkaa juuri nyt tapahtumavaraajille?

1. Helsingin Radisson Blu Plazan upeat tilat; juhlasali ja Boardroom

SOK:n entiseen pääkonttoriin rakennetun hotellin juhlatilat ovat upeat. Korkean juhlasalin seiniltä huokuu historia, ja tyylikkääseen tilaan katetaan illallinen jopa 700 hengelle. Alkumaljat voi nauttia kauniissa kirjastobaarissa, jota koristavat Juho Rissasen upeat lasimaalaukset.

Toisen kerroksen Boardroom tarjoaa uniikit puitteet tärkeille kokouksille ja suurille päätöksille. Varaa vieraillesi ylellinen Boardroom-aamiainen tai jokin Plazan upeista illallismenuista, tämä tapaaminen jää mieleen! Boardroom sopii erinomaisesti vaikkapa 20-40 hengen yritystapaamisiin ja illalliskokouksiin.

2. Katto Sauna ja Lounge Hietalahden Radisson Blu Seasidessa

Tila sijaitsee nimensä mukaisesti hotellin kattokerroksessa, josta avautuvat upeat näköalat Helsingin merelliseen tunnelmaan. Katolta löytyy korkea ja valoisa oleskelutila, saunatilat ja oma terassi. Katto sopii maksimissaan 50 hengen tilaisuuksiin.

3. Vanhan ajan tunnelmaa huokuva Grand Hotel Tammer

Radisson Blu Grand Hotel Tammer on Tampereen vanhin ja yksi koko Suomen vanhimpia hotelleja. Niin kokous- ja juhlatilat kuin koko hotellikin huokuvat ylvästä arvokkuutta ja menneen maailman hienostunutta tunnelmaa. Sijaintikin Tammerkosken rannalla, kaupungin ytimessä, on loistava.

Superdiili!

Ja tietysti vinkkaan myös Suomen Radisson-hotellien hyvästä kokoustarjouksesta. Kun teet kokoustilavarauksen 31.3. mennessä, saa joka 20. osallistuja kokouspaketin veloituksetta. Kokoukset voi pitää vuoden 2024 loppuun saakka.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Irikseltä, iris.kiviharju@sok.fi, tai ole yhteydessä myyntipalveluumme!

Suomessa on yhdeksän Radisson Blu- ja yksi Radisson RED -hotelli. Hotellit löytyvät Helsingistä, Espoosta, Tampereelta, Turusta ja Oulusta.