Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv, Värdeskåp

Sök lediga rum

Bekvämt rum för två personer vackert dekorerat i naturliga nyanser hämtade från den omgivande naturen. Rummen är inredda med golv av lövträ, 32-tums platt-TV och gott om förvaringsutrymme. Enkelsängar av högsta kvalitet och luftkonditionering gör att du sover gott under alla årstider.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Värdeskåp

Sök lediga rum

Rymligt rum med golv av lövträ och plats för en hel familj. Rummet har två enkelsängar och en divan som kan göras till extrasäng. 32-tums platt-TV och luftkonditionering gör att hela familjen kan njuta av vistelsen.

Junior Suite

Trägolv, Dusch, Rum med utsikt, Dubbelsäng, Bastu, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Hörnlägenhet med luftkonditionering lämplig för upp till fem personer. Här finns plats för en hel familj. Rummen är inredda med två 32-tums platt-TV, soffgrupp i läder och golv av lövträ. King Size-dubbelsäng och separat sovrum med två enkelsängar gör att alla kan få en god natts sömn. Lägenheten innehåller två badrum med dusch och egen bastu för avslappning.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dusch, Balkong, Dubbelsäng, Minibar

Sök lediga rum

Ett rymligt och vackert dekorerat rum i toner inspirerade av den omgivande naturen. Rummet är inrett med dusch, balkong och 32-tums platt-TV. Dubbelsäng av högsta kvalitet och luftkonditionering gör att du sover gott under alla årstider. Ergonomiskt justerbar kontorsstol och rejäl arbetsyta gör att du kan arbeta bekvämt.

Suite

Trägolv, Dusch, Bubbelbad, Badkar, Rum med utsikt, Balkong, Dubbelsäng, Bastu, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Rymlig takvåning för två av mycket hög kvalitet, lämplig för lyx och nöje. Sovrum med King Size-dubbelsäng och 32-tums platt-TV. Härligt vardagsrum med matsalsområde, lädersoffor och 32-tums platt-TV. Separat toalett och rymligt badrum med bastu och bubbelbad gör vistelsen extra bekväm. Stor inglasad balkong med utsikt över sjön och Vuokatinvaara. Ergonomisk kontorsstol och arbetsyta.

SuperiorX Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Dusch, Balkong, Minibar

Sök lediga rum

Rymligt hörnrum med luftkonditionering, parkettgolv och balkong. Här får hela familjen plats. Enkelsängar av högsta kvalitet och divaner med extrasäng gör att hela familjen kan njuta av besöket. Rummet är även inrett med dusch och 32-tums platt-TV. I rummet finns också en arbetsyta med ergonomiskt justerbar kontorsstol.

Superior King, möjlighet till två extrasängar

Fransk balkong, Trägolv, Dusch, Dubbelsäng, Värdeskåp

Sök lediga rum

Stort hörnrum med fransk balkong, golv av lövträ och gott om förvaringsutrymme. Här får hela familjen plats. King Size-dubbelsäng och två extrasängar gör att det finns plats för hela familjen att njuta av vistelsen. Alla rum har 32-tums platt-TV, dusch och luftkonditionering.

Cottage 73

Enkelsängar, Trägolv, Dusch, Rum med utsikt, Bastu

Sök lediga rum

Rymlig (73 m2) och välutrustad semesterlägenhet med bastu. Ligger vid en vacker sjö med utsikt över fjället i Vuokatti. Denna semesterlägenhet lämpar sig bra för familjer. Avskilt läge (400 meter från huvudbyggnaden).

Cottage 47

Enkelsängar, Trägolv, Dusch, Rum med utsikt, Bastu

Sök lediga rum

Välutrustad semesterlägenhet (47 m2) med bastu, ligger vid en vacker sjö med utsikt över fjället i Vuokatti. Denna semesterlägenhet lämpar sig bra för familjer. Avskilt läge (400 meter från huvudbyggnaden).