Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv, Värdeskåp

Sök lediga rum

Bekvämt rum för två personer vackert dekorerat i naturliga nyanser hämtade från den omgivande naturen. Rummen är inredda med golv av lövträ, 32-tums platt-TV och gott om förvaringsutrymme. Enkelsängar av högsta kvalitet och luftkonditionering gör att du sover gott under alla årstider.

16259
16259

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Värdeskåp

Sök lediga rum

Rymligt rum med golv av lövträ och plats för en hel familj. Rummet har två enkelsängar och en divan som kan göras till extrasäng. 32-tums platt-TV och luftkonditionering gör att hela familjen kan njuta av vistelsen.

76033
76033

Junior Suite

Trägolv, Endast dusch, Rum med utsikt, Balkong, Dubbelsäng, Bastu, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Hörnlägenhet med luftkonditionering lämplig för upp till fem personer. Här finns plats för en hel familj. Rummen är inredda med två 32-tums platt-TV, soffgrupp i läder och golv av lövträ. King Size-dubbelsäng och separat sovrum med två enkelsängar gör att alla kan få en god natts sömn. Lägenheten innehåller två badrum med dusch och egen bastu för avslappning.

16257
16257

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Endast dusch, Balkong, Dubbelsäng, Minibar

Sök lediga rum

Ett rymligt och vackert dekorerat rum i toner inspirerade av den omgivande naturen. Rummet är inrett med dusch, balkong och 32-tums platt-TV. Dubbelsäng av högsta kvalitet och luftkonditionering gör att du sover gott under alla årstider. Ergonomiskt justerbar kontorsstol och rejäl arbetsyta gör att du kan arbeta bekvämt.

76032
76032

Suite

Trägolv, Endast dusch, Bubbelbad, Badkar, Rum med utsikt, Balkong, Dubbelsäng, Bastu, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Rymlig takvåning för två av mycket hög kvalitet, lämplig för lyx och nöje. Sovrum med King Size-dubbelsäng och 32-tums platt-TV. Härligt vardagsrum med matsalsområde, lädersoffor och 32-tums platt-TV. Separat toalett och rymligt badrum med bastu och bubbelbad gör vistelsen extra bekväm. Stor inglasad balkong med utsikt över sjön och Vuokatinvaara. Ergonomisk kontorsstol och arbetsyta.

16256
16256

SuperiorX Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Endast dusch, Balkong, Minibar

Sök lediga rum

Rymligt hörnrum med luftkonditionering, parkettgolv och balkong. Här får hela familjen plats. Motoriserade enkelsängar av högsta kvalitet och divaner med extrasäng gör att hela familjen kan njuta av besöket. Rummet är även inrett med dusch och 32-tums platt-TV. I rummet finns också en arbetsyta med ergonomiskt justerbar kontorsstol.

16255
16255

Superior King, möjlighet till två extrasängar

Fransk balkong, Trägolv, Endast dusch, Dubbelsäng, Värdeskåp

Sök lediga rum

Stort hörnrum med fransk balkong, golv av lövträ och gott om förvaringsutrymme. Här får hela familjen plats. King Size-dubbelsäng och två extrasängar gör att det finns plats för hela familjen att njuta av vistelsen. Alla rum har 32-tums platt-TV, dusch och luftkonditionering.

76031
76031

Cottage 73

Enkelsängar, Trägolv, Endast dusch, Rum med utsikt, Bastu

Sök lediga rum

Rymlig (73 m2) och välutrustad semesterlägenhet med bastu. Ligger vid en vacker sjö med utsikt över fjället i Vuokatti. Denna semesterlägenhet lämpar sig bra för familjer. Avskilt läge (400 meter från huvudbyggnaden).

76018
76018

Cottage 47

Enkelsängar, Trägolv, Endast dusch, Rum med utsikt, Bastu

Sök lediga rum

Välutrustad semesterlägenhet (47 m2) med bastu, ligger vid en vacker sjö med utsikt över fjället i Vuokatti. Denna semesterlägenhet lämpar sig bra för familjer. Avskilt läge (400 meter från huvudbyggnaden).

76017
76017